Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='komar']mysle że można by zrobić saune:D ale to sie robi 3 dni:P no chyba ze sie wszyscy za to weźmiemy:P a ktos musi zabrac jakies stare koce i materce:D[/quote]
You:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='komar']mysle że można by zrobić saune:D ale to sie robi 3 dni:P no chyba ze sie wszyscy za to weźmiemy:P a ktos musi zabrac jakies stare koce i materce:D[/quote]

sauna dobra rzecz :evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck'][B]a zapomnialas o misss mokrych podkoszulek:diabloti::eviltong:nie bylo cie na czacie wiec nie wiesz chyba o co chodzi:razz:a dla chlopcow wybieralismy kapielowki ze slonikiem:evil_lol:[/B][/quote]

a chłopców mi sie wydaje że za wielu to tam nie bedzie:P mam nadzieje że na tym zlocie nie bede musial nikogo transportować do domku/namiotu:P

Posted

[quote name='komar']a chłopców mi sie wydaje że za wielu to tam nie bedzie:P mam nadzieje że na tym zlocie nie bede musial nikogo transportować do domku/namiotu:P[/quote]

A nawet jeśli to co?:eviltong: przecież Ty taka dobra dusza:eviltong:

Czy mi się wydaje, czy Ty byłeś czymś zajęty?:eviltong:

Posted

[quote name='KaRa_']Komarze ja i Ania wczujemy się w rolę wychowawców zlotu;)Wiec będzie kultura:evil_lol:Już nam Asia dała tą fuchę:evil_lol:[/quote]

Ja się w końcu szkole na pedagoga specjalnego, więc raczej ze wczuwaniem się w role kłopotów nie będzie:eviltong:

Posted

A w ogóle chcę namówić mojego brata żeby jechał?:evil_lol:
Asia co myślisz o tym wziąć Pawełka? on tak często z Tobą pił w trakcie gry alkohińczyka:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']A w ogóle chcę namówić mojego brata żeby jechał?:evil_lol:
Asia co myślisz o tym wziąć Pawełka? on tak często z Tobą pił w trakcie gry alkohińczyka:evil_lol:[/quote]

Tak, tak ja chcę Pawełka:loveu::loveu::loveu: Do naszego domku:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='KaRa_']A w ogóle chcę namówić mojego brata żeby jechał?:evil_lol:
Asia co myślisz o tym wziąć Pawełka? on tak często z Tobą pił w trakcie gry alkohińczyka:evil_lol:[/quote]
Cicho tam! :mad:

A tak w ogóle to nawet przydałaby się Twój brat do gry, wujek Kacper zresztą też, a Twoja siostra mogłaby dostarczać rozrywki chłopakom. :cool3:

Posted

[quote name='rose']Tak, tak ja chcę Pawełka:loveu::loveu::loveu: Do naszego domku:loveu::loveu::loveu:[/quote]

A Pawełka to zamiast kogo w tym domku?? no chyba że na podłoge sie go wrzuci:D

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Cicho tam! :mad:

A tak w ogóle to nawet przydałaby się Twój brat do gry, wujek Kacper zresztą też, a Twoja siostra mogłaby dostarczać rozrywki chłopakom. :cool3:[/quote]
Siostry nie, bo ona by tam oszalała:evil_lol:
A Pawełek by się dobrze z nami bawił, jutro z nim pogadam o tym:lol: On bardzo Was polubił więc może by wpadł;)Powiem,że dogomaniaczki z września go zapraszają:evil_lol:

Posted

[quote name='komar']A Pawełka to zamiast kogo w tym domku?? no chyba że na podłoge sie go wrzuci:D[/quote]

Dlaczego od razu na podłogę? zrobię mu miejsce na łóżku:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Ja się w końcu szkole na pedagoga specjalnego, więc raczej ze wczuwaniem się w role kłopotów nie będzie:eviltong:[/quote]

miałam kiedyś do czynienia z młodymi pedagogami specjalnymi, nie polecam :diabloti:

Posted

[quote name='Paulina87']A ja za to przyszły pedagog resocjalizacyjny :cool3::cool3:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Młodzież nie będzie miała z nami lekko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Taa... ja już mam nawet kilka osób zapisanych na terapię :diabloti:

a jeszcze mam pytanie odnoście domków. Wiecie może co wchodzi w skład wyposażenia domku? Czy łazienka jest w kazdym domku czy jedna wspolna na caly osrodek? Czy w domkach będzie jakiś aneks kuchenny czy tylko czajnik elektryczny? :lol:

Posted

[quote name='rose']A ja nauczę młodzież zmywać naczynia i zaparzać herbatę, przynosić śniadanie do łóżka, ścielić wcześniej wymienione łóżko, zamiatać podłogę, trzepać dywan i.. coś tam jeszcze wymyśle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: u nas w domku te obowiązki należeć będą do Czipsowej, bo ona będzie jedyną młodzieżą:evil_lol: Więc Agatko się przygotuj :eviltong:[/quote]

no ładnie będę w domku z samymi emerytami:shake:

a tą robotę to mają zaklepaną chłopcy z sylwestra:evil_lol: