Matusz Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Kida i Olo']Namiotowicze nie płacą, było już o tym pisane kilka razy.[/quote] Kida wszystko jest na 1 stronie poczytaj najpierw uważnie a dopiero potem zadawaj pytania... Quote
Kida i Olo Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Jakie pytania Matusz, o co Ci chodzi? :-? To ty lepiej czytaj posty, zanim na nie odpowiesz. Quote
ewka i haker Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 czy mozna przyjechac na jeden dzien???w ramach pozania sie i wogle?/ Quote
polciuaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Sadze,ze tak...ale to sie lepiej z Asia skontaktuj..;P Quote
ewka i haker Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='dogomanka_']Sadze,ze tak...ale to sie lepiej z Asia skontaktuj..;P[/quote] ja nie wiem czy bede miala z kim i wogle i czy bede w pozaniu poprostu tak pytam bo fajnie bylo by poznac ludzi:lol: Quote
Kida i Olo Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='ewka i haker']czy mozna przyjechac na jeden dzien???w ramach pozania sie i wogle?/[/quote] Do domku raczej nie, ale do namiotu to pewnie tak. Niektóre osoby przyjeżdzają na dwa-trzy dni, więc i z jednym dniem nie powinno być problemu ;). Quote
ewka i haker Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Kida i Olo']Do domku raczej nie, ale do namiotu to pewnie tak. Niektóre osoby przyjeżdzają na dwa-trzy dni, więc i z jednym dniem nie powinno być problemu ;).[/quote] ja nawet nie wiem czy bym spala to tylko plany a jeszce mama musi sie zgodzic..niestety to od niej zalezy Quote
Asia & Ginger Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='diabelkowa']czy namiotowicze tez placa placa zaliczke jesli tak to ile i do kiedy:)[/quote] [quote name='Kida i Olo']Namiotowicze nie płacą, było już o tym pisane kilka razy.[/quote] [quote name='Matusz']Kida wszystko jest na 1 stronie poczytaj najpierw uważnie a dopiero potem zadawaj pytania...[/quote] [quote name='Kida i Olo']Jakie pytania Matusz, o co Ci chodzi? :-? To ty lepiej czytaj posty, zanim na nie odpowiesz.[/quote] Mati, Kida odpowiedziała na pytanie zadane przez diabełkową, sama o nic nie pytała. [quote name='ewka i haker']czy mozna przyjechac na jeden dzien???w ramach pozania sie i wogle?/[/quote] [quote name='dogomanka_']Sadze,ze tak...ale to sie lepiej z Asia skontaktuj..;P[/quote] [quote name='ewka i haker']ja nie wiem czy bede miala z kim i wogle i czy bede w pozaniu poprostu tak pytam bo fajnie bylo by poznac ludzi:lol:[/quote] Oczywiście, że można. :cool3: Zapraszamy wszystkich w odwiedziny. :multi: Quote
Estera Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='KaRa_']Dokładnie zlot jest w Sierakowie w ośrodku Moje Eldorado;) Olek napewno się ucieszy na widok moda na zlocie:evil_lol:[/quote] hmmm... zapisało się 2 modów, którzy potwierdzili swoją obecność, więc ktoś z "nas" będzie i tak :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Estera']hmmm... zapisało się 2 modów, którzy potwierdzili swoją obecność, więc ktoś z "nas" będzie i tak :evil_lol:[/QUOTE] bedziecie moderowac wypowiedzi dogomaniakow na zlocie?:D albo bedziecie moze jeszcze banowac;) Quote
jefta Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Estera']hmmm... zapisało się 2 modów, którzy potwierdzili swoją obecność, więc ktoś z "nas" będzie i tak :evil_lol:[/quote] To nas aż trójka będzie licząc z moim dyskretnym nadzorem zewnętrznym? :evil_lol: Quote
kalina. Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 O..to teraz zlot w wielkopolsce...hmmmm.Widze że pare znajomych mi(forumowo)osób się wybiera:razz:.Może w tym roku mi sie uda być na zlocie:diabloti:. Quote
Matusz Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Mati, Kida odpowiedziała na pytanie zadane przez diabełkową, sama o nic nie pytała. [/quote] spoko, źle przeczytałem mea culpa :oops: Quote
Mysia_ Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='KaRa_']Nie można tu mówić o piciu bo przecież dzieci tu czytają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baffi2 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] baffi2 + pies[B]?[/B] + domek[/quote] Asiu, bardzo proszę usunąć ten znak zapytania przy psie, bo dziś przygarnęłam suczkę ze schroniska i na pewno ją wezmę!:multi: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101969&page=15[/url] Quote
ewka i haker Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Oczywiście, że można. :cool3: Zapraszamy wszystkich w odwiedziny. :multi:[/quote] to super fajnie jak by wyszlo:multi: Quote
Asia & Ginger Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='rose']Asiu a masz może już ten numer konta?[/quote] Jeszcze niet. :shake: Jutro podam chyba nr konta siostry, bo teraz jej nie ma i nie mam skąd wziąć. Zresztą muszę najpierw zapytać, czy nie będzie miała nic przeciwno nagłemu przypływowi gotówki. :lol: [quote name='baffi2']Asiu, bardzo proszę usunąć ten znak zapytania przy psie, bo dziś przygarnęłam suczkę ze schroniska i na pewno ją wezmę!:multi: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101969&page=15[/URL][/quote] Usunęłam. Fajna sunieczka. :cool3: :loveu: Quote
Rybc!a Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ja się decyduję na dom, Valeur też. Zapiszcie wstępnie Gonitwę, a koleżanka która miała jechać z nami podejmie decyzję w najbliższym czasie. Quote
Rybc!a Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Okej, koleżankę wypisujemy, a Gonitwę prawdopodobnie z psem- z nami na domek. Zaliczki wyślemy wszystkie razem pod koniec terminu. Wstępnie w domku będziemy w trójkę: Rybc!a z psem (a może dwoma. Pyzy nie zabiorę, ale "tymczasowiczkę" (coś mi sie zdaje, że długa będzie ta tymczasowiczka) -zobaczymy jak się będzie zachowywać, bo że grzeczna w schronisku, to o niczym nie świadczy. I módlcie się, żeby nie gryzła w domu w czasie naszej nieobecności ... ) Valeur248 prawdopodobnie z psem Chałwą-Westą (moją byłą, schroniskową podopieczną- nie wiadomo czy pojedzie, bo jest jeszcze nieco strachliwa, ale do czasu zlotu powinna nabrać zupełnej pewności siebie!) Gonitwa prawdopodobnie z psem labradorem Orientem( chyba że znajdzie się niania ) Quote
Rybc!a Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 I zapomniałam dodać, że na zlot wybiera się też Enchatres*, która najprawdopodobniej będzie mieszkać z nami w domku! Quote
Inkaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Rybc!a']I zapomniałam dodać, że na zlot wybiera się też Enchatres*, która najprawdopodobniej będzie mieszkać z nami w domku![/quote] Narazie jestem w fazie zastanawiania się nad pojechaniam na zlot. Proszę mnie na razie nie wpisywać - dam odpowiedź w weekend. :lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Rybc!a']Ja się decyduję na dom, Valeur też. Zapiszcie wstępnie Gonitwę, a koleżanka która miała jechać z nami podejmie decyzję w najbliższym czasie.[/quote] [quote name='Rybc!a']Okej, koleżankę wypisujemy, a Gonitwę prawdopodobnie z psem- z nami na domek. Zaliczki wyślemy wszystkie razem pod koniec terminu. Wstępnie w domku będziemy w trójkę: Rybc!a z psem (a może dwoma. Pyzy nie zabiorę, ale "tymczasowiczkę" (coś mi sie zdaje, że długa będzie ta tymczasowiczka) -zobaczymy jak się będzie zachowywać, bo że grzeczna w schronisku, to o niczym nie świadczy. I módlcie się, żeby nie gryzła w domu w czasie naszej nieobecności ... ) Valeur248 prawdopodobnie z psem Chałwą-Westą (moją byłą, schroniskową podopieczną- nie wiadomo czy pojedzie, bo jest jeszcze nieco strachliwa, ale do czasu zlotu powinna nabrać zupełnej pewności siebie!) Gonitwa prawdopodobnie z psem labradorem Orientem( chyba że znajdzie się niania )[/quote] Zrozumiano. Zapisuję. [quote name='Rybc!a']I zapomniałam dodać, że na zlot wybiera się też Enchatres*, która najprawdopodobniej będzie mieszkać z nami w domku![/quote] [quote name='Enchantress*']Narazie jestem w fazie zastanawiania się nad pojechaniam na zlot. Proszę mnie na razie nie wpisywać - dam odpowiedź w weekend. :lol:[/quote] Enchantress, zapraszamy. :cool3: Quote
komar Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 No właśnie to dobrze:D Ja może też kogoś tam namówie:P Quote
Recommended Posts