Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kida i Olo']Namiotowicze nie płacą, było już o tym pisane kilka razy.[/quote]

Kida wszystko jest na 1 stronie poczytaj najpierw uważnie a dopiero potem zadawaj pytania...

Posted

[quote name='ewka i haker']czy mozna przyjechac na jeden dzien???w ramach pozania sie i wogle?/[/quote]

Do domku raczej nie, ale do namiotu to pewnie tak. Niektóre osoby przyjeżdzają na dwa-trzy dni, więc i z jednym dniem nie powinno być problemu ;).

Posted

[quote name='Kida i Olo']Do domku raczej nie, ale do namiotu to pewnie tak. Niektóre osoby przyjeżdzają na dwa-trzy dni, więc i z jednym dniem nie powinno być problemu ;).[/quote]

ja nawet nie wiem czy bym spala to tylko plany
a jeszce mama musi sie zgodzic..niestety to od niej zalezy

Posted

[quote name='diabelkowa']czy namiotowicze tez placa placa zaliczke jesli tak to ile i do kiedy:)[/quote]
[quote name='Kida i Olo']Namiotowicze nie płacą, było już o tym pisane kilka razy.[/quote]
[quote name='Matusz']Kida wszystko jest na 1 stronie poczytaj najpierw uważnie a dopiero potem zadawaj pytania...[/quote]
[quote name='Kida i Olo']Jakie pytania Matusz, o co Ci chodzi? :-? To ty lepiej czytaj posty, zanim na nie odpowiesz.[/quote]
Mati, Kida odpowiedziała na pytanie zadane przez diabełkową, sama o nic nie pytała.

[quote name='ewka i haker']czy mozna przyjechac na jeden dzien???w ramach pozania sie i wogle?/[/quote]
[quote name='dogomanka_']Sadze,ze tak...ale to sie lepiej z Asia skontaktuj..;P[/quote]
[quote name='ewka i haker']ja nie wiem czy bede miala z kim i wogle i czy bede w pozaniu
poprostu tak pytam bo fajnie bylo by poznac ludzi:lol:[/quote]
Oczywiście, że można. :cool3:
Zapraszamy wszystkich w odwiedziny. :multi:

Posted

[quote name='KaRa_']Dokładnie zlot jest w Sierakowie w ośrodku Moje Eldorado;)

Olek napewno się ucieszy na widok moda na zlocie:evil_lol:[/quote]
hmmm... zapisało się 2 modów, którzy potwierdzili swoją obecność, więc ktoś z "nas" będzie i tak :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']hmmm... zapisało się 2 modów, którzy potwierdzili swoją obecność, więc ktoś z "nas" będzie i tak :evil_lol:[/QUOTE]

bedziecie moderowac wypowiedzi dogomaniakow na zlocie?:D albo bedziecie moze jeszcze banowac;)

Posted

[quote name='Estera']hmmm... zapisało się 2 modów, którzy potwierdzili swoją obecność, więc ktoś z "nas" będzie i tak :evil_lol:[/quote]
To nas aż trójka będzie licząc z moim dyskretnym nadzorem zewnętrznym? :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Mati, Kida odpowiedziała na pytanie zadane przez diabełkową, sama o nic nie pytała.

[/quote]

spoko, źle przeczytałem

mea culpa :oops:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
baffi2 + pies[B]?[/B] + domek[/quote]
Asiu, bardzo proszę usunąć ten znak zapytania przy psie, bo dziś przygarnęłam suczkę ze schroniska i na pewno ją wezmę!:multi:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101969&page=15[/url]

Posted

[quote name='rose']Asiu a masz może już ten numer konta?[/quote]
Jeszcze niet. :shake:
Jutro podam chyba nr konta siostry, bo teraz jej nie ma i nie mam skąd wziąć. Zresztą muszę najpierw zapytać, czy nie będzie miała nic przeciwno nagłemu przypływowi gotówki. :lol:

[quote name='baffi2']Asiu, bardzo proszę usunąć ten znak zapytania przy psie, bo dziś przygarnęłam suczkę ze schroniska i na pewno ją wezmę!:multi:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101969&page=15[/URL][/quote]
Usunęłam.
Fajna sunieczka. :cool3: :loveu:

Posted

Okej, koleżankę wypisujemy, a Gonitwę prawdopodobnie z psem- z nami na domek.

Zaliczki wyślemy wszystkie razem pod koniec terminu.
Wstępnie w domku będziemy w trójkę:
Rybc!a z psem (a może dwoma. Pyzy nie zabiorę, ale "tymczasowiczkę" (coś mi sie zdaje, że długa będzie ta tymczasowiczka) -zobaczymy jak się będzie zachowywać, bo że grzeczna w schronisku, to o niczym nie świadczy. I módlcie się, żeby nie gryzła w domu w czasie naszej nieobecności ... )

Valeur248 prawdopodobnie z psem Chałwą-Westą (moją byłą, schroniskową podopieczną- nie wiadomo czy pojedzie, bo jest jeszcze nieco strachliwa, ale do czasu zlotu powinna nabrać zupełnej pewności siebie!)

Gonitwa prawdopodobnie z psem labradorem Orientem( chyba że znajdzie się niania )

Posted

[quote name='Rybc!a']I zapomniałam dodać, że na zlot wybiera się też Enchatres*, która najprawdopodobniej będzie mieszkać z nami w domku![/quote]
Narazie jestem w fazie zastanawiania się nad pojechaniam na zlot. Proszę mnie na razie nie wpisywać - dam odpowiedź w weekend. :lol:

Posted

[quote name='Rybc!a']Ja się decyduję na dom, Valeur też.
Zapiszcie wstępnie Gonitwę, a koleżanka która miała jechać z nami podejmie decyzję w najbliższym czasie.[/quote]
[quote name='Rybc!a']Okej, koleżankę wypisujemy, a Gonitwę prawdopodobnie z psem- z nami na domek.

Zaliczki wyślemy wszystkie razem pod koniec terminu.
Wstępnie w domku będziemy w trójkę:
Rybc!a z psem (a może dwoma. Pyzy nie zabiorę, ale "tymczasowiczkę" (coś mi sie zdaje, że długa będzie ta tymczasowiczka) -zobaczymy jak się będzie zachowywać, bo że grzeczna w schronisku, to o niczym nie świadczy. I módlcie się, żeby nie gryzła w domu w czasie naszej nieobecności ... )

Valeur248 prawdopodobnie z psem Chałwą-Westą (moją byłą, schroniskową podopieczną- nie wiadomo czy pojedzie, bo jest jeszcze nieco strachliwa, ale do czasu zlotu powinna nabrać zupełnej pewności siebie!)

Gonitwa prawdopodobnie z psem labradorem Orientem( chyba że znajdzie się niania )[/quote]
Zrozumiano. Zapisuję.

[quote name='Rybc!a']I zapomniałam dodać, że na zlot wybiera się też Enchatres*, która najprawdopodobniej będzie mieszkać z nami w domku![/quote]
[quote name='Enchantress*']Narazie jestem w fazie zastanawiania się nad pojechaniam na zlot. Proszę mnie na razie nie wpisywać - dam odpowiedź w weekend. :lol:[/quote]
Enchantress, zapraszamy. :cool3: