komar Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 oj coś sie wymyśli;P od razu sie zgarnie kogoś po drodze jak bede do tego Skórzewa jechać:D Quote
rose Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='komar']oj coś sie wymyśli;P od razu sie zgarnie kogoś po drodze jak bede do tego Skórzewa jechać:D[/quote] mówisz do "tego" Skórzewa jakby to jakaś wiocha była:mad: uważaj na słowa:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='rose']mówisz do "tego" Skórzewa jakby to jakaś wiocha była:mad: uważaj na słowa:evil_lol:[/quote] Dokładnie!:mad: Quote
rose Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='komar']oj bo zawsze sie moge rozmyslić:D[/quote] Ty wiesz, że bardzo Cię lubię:loveu: ([SIZE=1]tylko spróbuj sie rozmyślić[/SIZE]:mad:) Quote
Agnisia =) Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Asiu, nie rozumim czegoś w punkcie 5. na pierwszej stronie. Wszytskie domki są takie same, a opłata zależy od ilości zajątych łóżek? Quote
Asia & Ginger Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Agnisia =)']Asiu, nie rozumim czegoś w punkcie 5. na pierwszej stronie. Wszytskie domki są takie same, a opłata zależy od ilości zajątych łóżek?[/quote] Już wyjaśniam, mam nadzieję, że zrozumiale. ;) Domki w ośrodku są 4 i 5 osobowe. Cena za domek to 120 zł, bez względu na to czy jest on 4 czy 5 osobowy. Przyjmujemy więc, że wszystkie domki są 4 osobowe, żeby wszyscy płacili tyle samo, czyli 180 zł za zlot (a nie osoby w domku 5 osobowym 140 zł, a osoby w domku 4 osobowym 180 zł). A to, że w rzeczywistości w jednym domku będzie 5 osób, a w innym 3 nie ma znaczenia, cena pozostaje taka sama. A jak się podzielimy domkami to już nasza sprawa. Quote
Rinuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='dogomanka_'] Rinuś,a Ty jedziesz na zlot.?[/quote] [I][B]Nie wiem jeszcze.. chwilowo nie mam nawet tych 50zł na zaliczkę :shake: wypłata dopiero w lutym i na dodatek cała pójdzie na spłacenie długu...czyli jakieś 1300zł w plecy :shake:[/B][/I] Quote
orzech Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 z teco co mi wiadomo (bo szef ma bana :D) w naszym domku beda: 1. olek 2. mysia 3. paulina 4. orzech 1 Quote
sacred PIRANHA Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Sis mnie tu przygnala...ale naskrobaliscie nowych postow:) a wiec sytuacja sie zmienila, kolega nie jest pewny wiec liczcie go jako namiot (wiec w sumie go sie nie liczy...chyba dobrze zrozumialam?) ja potwierdzam domek i dwa psy - dwa duze...zaliczke wplace w ten weekend:) gdzie bede w domku wszytsko mi jedno, ktos mnie przygarnie albo z wyboru albo z przymusu:):):) Quote
Usia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Niki-lidka']ktos mnie przygarnie albo z wyboru albo z przymusu:):):)[/QUOTE] tak to ostatnie bardzo mozliwe :eviltong::eviltong: Quote
jefta Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Możecie mi napisać w jakim ośrodku macie te domki? [SIZE=1]Jakos się nie doszukałam[/SIZE]:oops: Quote
Matusz Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='jefta']Możecie mi napisać w jakim ośrodku macie te domki? [SIZE=1]Jakos się nie doszukałam[/SIZE]:oops:[/quote] cytat..... [QUOTE][B][SIZE=3]Na [U]miejsce zlotu[/U] wybraliśmy Ośrodek Wypoczynkowy [/SIZE][/B] [B][SIZE=3]MOJE EL DORADO w Sierakowie koło Międzychodu[/SIZE][/B] [B][SIZE=3](woj. wielkopolskie):[/SIZE][/B] [URL="http://www.mojeeldorado.nxs.pl/"][B][SIZE=3]http://www.mojeeldorado.nxs.pl/[/SIZE][/B][/URL][/QUOTE] Quote
aleb Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='jefta']Możecie mi napisać w jakim ośrodku macie te domki? [SIZE=1]Jakos się nie doszukałam[/SIZE]:oops:[/quote] Wszystko jest na pierwszej stronie ;) Quote
jefta Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ok. Dzieki :multi: cofnełam się z 30 stron i nie znalazłam. Ja pewnie będę w tym czasie to Was odwiedzę :eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Dokładnie zlot jest w Sierakowie w ośrodku Moje Eldorado;) Olek napewno się ucieszy na widok moda na zlocie:evil_lol: Quote
jefta Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='KaRa_'] Olek napewno się ucieszy na widok moda na zlocie:evil_lol:[/quote] Z mojej strony to ja się chętnie z Olkiem napiję. A mieszkać i tak będę gdzie indziej więc nie ma problemu :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='jefta']Z mojej strony to ja się chętnie z Olkiem napiję. A mieszkać i tak będę gdzie indziej więc nie ma problemu :evil_lol:[/quote] Nie można tu mówić o piciu bo przecież dzieci tu czytają:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Usia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='KaRa_']Nie można tu mówić o piciu bo przecież dzieci tu czytają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :grin::grin::grin::grin::roflt::roflt::roflt: Quote
komar Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ale tu nikt nie napisal czego by sie napił;P Quote
jefta Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ja to abstynent jestem z wyboru (wiem :stupid:) Quote
AgaCzips Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='rose']Agatko ja bardzo chętnie się z Tobą zabiorę:eviltong:[/quote] :cool3: :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 czy namiotowicze tez placa placa zaliczke jesli tak to ile i do kiedy:) Quote
Kida i Olo Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Namiotowicze nie płacą, było już o tym pisane kilka razy. Quote
Asia & Ginger Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='orzech']z teco co mi wiadomo (bo szef ma bana :D) w naszym domku beda: 1. olek 2. mysia 3. paulina 4. orzech[/quote] Już zapisałam. :p [quote name='Niki-lidka']Sis mnie tu przygnala...ale naskrobaliscie nowych postow:) a wiec sytuacja sie zmienila, kolega nie jest pewny wiec liczcie go jako namiot (wiec w sumie go sie nie liczy...chyba dobrze zrozumialam?) ja potwierdzam domek i dwa psy - dwa duze...zaliczke wplace w ten weekend:) gdzie bede w domku wszytsko mi jedno, ktos mnie przygarnie albo z wyboru albo z przymusu:):):)[/quote] Zmieniłam Cię na niebiesko, a kolegę wykreśliłam. ;) Quote
Recommended Posts