Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='komar']oj coś sie wymyśli;P od razu sie zgarnie kogoś po drodze jak bede do tego Skórzewa jechać:D[/quote]

mówisz do "tego" Skórzewa jakby to jakaś wiocha była:mad: uważaj na słowa:evil_lol:

Posted

[quote name='komar']oj bo zawsze sie moge rozmyslić:D[/quote]

Ty wiesz, że bardzo Cię lubię:loveu: ([SIZE=1]tylko spróbuj sie rozmyślić[/SIZE]:mad:)

Posted

[quote name='Agnisia =)']Asiu, nie rozumim czegoś w punkcie 5. na pierwszej stronie. Wszytskie domki są takie same, a opłata zależy od ilości zajątych łóżek?[/quote]
Już wyjaśniam, mam nadzieję, że zrozumiale. ;)
Domki w ośrodku są 4 i 5 osobowe. Cena za domek to 120 zł, bez względu na to czy jest on 4 czy 5 osobowy. Przyjmujemy więc, że wszystkie domki są 4 osobowe, żeby wszyscy płacili tyle samo, czyli 180 zł za zlot (a nie osoby w domku 5 osobowym 140 zł, a osoby w domku 4 osobowym 180 zł). A to, że w rzeczywistości w jednym domku będzie 5 osób, a w innym 3 nie ma znaczenia, cena pozostaje taka sama. A jak się podzielimy domkami to już nasza sprawa.

Posted

[quote name='dogomanka_']
Rinuś,a Ty jedziesz na zlot.?[/quote]
[I][B]Nie wiem jeszcze..
chwilowo nie mam nawet tych 50zł na zaliczkę :shake:
wypłata dopiero w lutym i na dodatek cała pójdzie na spłacenie długu...czyli jakieś 1300zł w plecy :shake:[/B][/I]

Posted

Sis mnie tu przygnala...ale naskrobaliscie nowych postow:)
a wiec sytuacja sie zmienila, kolega nie jest pewny wiec liczcie go jako namiot (wiec w sumie go sie nie liczy...chyba dobrze zrozumialam?) ja potwierdzam domek i dwa psy - dwa duze...zaliczke wplace w ten weekend:)
gdzie bede w domku wszytsko mi jedno, ktos mnie przygarnie albo z wyboru albo z przymusu:):):)

Posted

[quote name='jefta']Możecie mi napisać w jakim ośrodku macie te domki?

[SIZE=1]Jakos się nie doszukałam[/SIZE]:oops:[/quote]

cytat.....

[QUOTE][B][SIZE=3]Na [U]miejsce zlotu[/U] wybraliśmy Ośrodek Wypoczynkowy [/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]MOJE EL DORADO w Sierakowie koło Międzychodu[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3](woj. wielkopolskie):[/SIZE][/B]
[URL="http://www.mojeeldorado.nxs.pl/"][B][SIZE=3]http://www.mojeeldorado.nxs.pl/[/SIZE][/B][/URL][/QUOTE]

Posted

[quote name='jefta']Możecie mi napisać w jakim ośrodku macie te domki?

[SIZE=1]Jakos się nie doszukałam[/SIZE]:oops:[/quote]
Wszystko jest na pierwszej stronie ;)

Posted

[quote name='KaRa_']
Olek napewno się ucieszy na widok moda na zlocie:evil_lol:[/quote]
Z mojej strony to ja się chętnie z Olkiem napiję. A mieszkać i tak będę gdzie indziej więc nie ma problemu :evil_lol:

Posted

[quote name='jefta']Z mojej strony to ja się chętnie z Olkiem napiję. A mieszkać i tak będę gdzie indziej więc nie ma problemu :evil_lol:[/quote]

Nie można tu mówić o piciu bo przecież dzieci tu czytają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Nie można tu mówić o piciu bo przecież dzieci tu czytają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

:grin::grin::grin::grin::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='orzech']z teco co mi wiadomo (bo szef ma bana :D) w naszym domku beda:
1. olek
2. mysia
3. paulina
4. orzech[/quote]
Już zapisałam. :p

[quote name='Niki-lidka']Sis mnie tu przygnala...ale naskrobaliscie nowych postow:)
a wiec sytuacja sie zmienila, kolega nie jest pewny wiec liczcie go jako namiot (wiec w sumie go sie nie liczy...chyba dobrze zrozumialam?) ja potwierdzam domek i dwa psy - dwa duze...zaliczke wplace w ten weekend:)
gdzie bede w domku wszytsko mi jedno, ktos mnie przygarnie albo z wyboru albo z przymusu:):):)[/quote]
Zmieniłam Cię na niebiesko, a kolegę wykreśliłam. ;)