Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słonka moje proszę o podanie mi Waszych propozycji jakbycie chcieli być w domkach max 4osoby na domek (!);) Propozycję prosze podać do godziny 18 i my je rozpatrzymy i prosze mówić wiarygodne, dobrze przemyslane ;) i jeszcze powtarzam tak do 4 osob na domek prosze podawac jak narazie.

Posted

[quote name='KaRa_']Słonka moje proszę o podanie mi Waszych propozycji jakbycie chcieli być w domkach max 4osoby na domek (!);) Propozycję prosze podać do godziny 18 i my je rozpatrzymy i prosze mówić wiarygodne, dobrze przemyslane ;) i jeszcze powtarzam tak do 4 osob na domek prosze podawac jak narazie.[/quote]

Czy ja tez muszę podawać skład mojego domku?:eviltong:

Posted

[quote name='dogomanka_']Luzia,a Ty czym jedziesz.?[/quote]

Jeszcze nie wiem, jak będę maiła samochód to samochodem a tak to niestety pociągiem.

A co do domku to ja nie mam pojęcia z kim...

Jaki w końcu termin będzie?? Od 4 czy 6??

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Jeszcze nie wiem, jak będę maiła samochód to samochodem a tak to niestety pociągiem.

Jaki w końcu termin będzie?? Od 4 czy 6??[/quote]

większość zgodziła się na od 4 więc od 4 ;)

Posted

[quote name='betty_labrador'][B]betty_labrador + 1 pies + domek[/B]

[B]potwierdzam domek ;)[/B]

a zaliczka ile wynosi? i jak dobieramy sie w domki? czy to pozniej?[/quote]
Zapisałam. :p
Reszta informacji za chwilę.

[quote name='Patikujek']Ok
Asiu wyslij mi później swój numer konta to jak tylko 10 zobaczę na nim wypłate to zrobię przelew[/quote]
Oki.

[quote name='bigos']Poprosze o numer konta:p

Czy to już pewne, ze zlot będzie 7dmiodniowy? Czy to nie za długo? :roll:[/quote]
Bigosowa jutro podam nr konta, ok?
Większość była za przedłużeniem zlotu, wiec jest przedłużony. ;)

[quote name='bigos']Asia & Ginger - można w końcu wziąźć wersję z namiotem czy nie?:roll: I czy wtedy zaliczka?[/quote]
Można, można, bez zaliczki. ;)

[quote name='Patikujek']No właśnie???
ja też bym była chętna na wynajęcie całego ośrodka ale jak mamy dopłacać jakieś horendalne sumy to ni ma to sensu:shake:[/quote]
Pati zagadzam się z Tobą i dlatego już obmyśliłam plan, ale zaraz o tym napiszę. :cool3:

[quote name='aleb']Do kiedy trzeba dać ostateczną decyzję?[/quote]
[quote name='aleb']I jeszcze żebym dokładnie wiedziała...
Do końca stycznia zaliczka 30 zł, a reszta pieniędzy do kiedy?[/quote]
Aleb, zaraz będzie info. :cool3:

[quote name='Agnisia =)']Asiu, nie wiem czy to odnotowałaś, ale potwierdziałam domek dla siebie i dwu innych osób. Nie dopisałaś na pierwszej stronie, więc wolałam się upewnić, że o tym wiesz. ;)[/quote]
Już odnotowałam. ;)
Czyżby siostry Solówy się wybierały z Tobą? :cool3:
A psiaków ile w sumie zabieracie? :cool3:

[quote name='Luzia&Funia']Jeszcze nie wiem, jak będę maiła samochód to samochodem a tak to niestety pociągiem.

Jaki w końcu termin będzie?? Od 4 czy 6??[/quote]
termin to od 4 do 10. ;)

Posted

[SIZE=4][COLOR=red][B]Po rozmowie z moją lewą ręka doszłyśmy do wniosku iż otóż że:[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red][B]1. Rezerwuję w czwartek cały ośrodek.[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red][B]2. W ośrodku jest ok. 40 - 45 miejsc (+ dostawki)[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red][B]3. Jeśli do marca nie uzbiera się tyle osób, wtedy zrezygnujemy z części domków, żeby do wakacji znaleźli się inni chętni na te domki. [/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red][B]4. Termin zgłoszeń zostaje w takim wypadku przedłużony do marca.[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red][B]5. Przyjmujemy zasadę, że wszystkie domki są 4 osobowe, czyli każdy będzie płacił 180 zł, żeby było po równo. A to, że w rzeczywistości w jednym domku będzie 5 osób, a w innym tylko 3 nie ma znaczenia. Jeśli będzie więcej chętnych niż 40 osób, kwota się obniży i wtedy oddam nadwyżkę. [/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red][B]6. Osoby, które potwierdziły domki, proszone są o wpłatę zaliczki w kwocie 50 zł do 28 stycznia. [/B][/COLOR][/SIZE]

[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]7. Drugą ratę należy wpłacić do końca marca.[/COLOR][/SIZE][/B]

[SIZE=4][COLOR=red][B]8. Jeśli ktoś bierze ze sobą osoby towarzyszące, musi wpłacić zaliczkę także za te osoby. [/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=red][B]9. Czekam na propozycje kto z kim chce być w domku (w jednym domku może być max. 5 osób), wypiszcie po prostu nicki wszystkich osób w domku.[/B][/COLOR][/SIZE]

Domek nr 1:
[B]Asia & Ginger[/B]
[B]KaRa [/B]
[B]Patikujek[/B]
[B]rose[/B]
[B]komar[/B]

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

[SIZE=4][COLOR=red][B]5. Przyjmujemy zasadę, że wszystkie domki są 4 osobowe, czyli każdy będzie płacił 180 zł, żeby było po równo. A to, że w rzeczywistości w jednym domku będzie 5 osób, a w innym tylko 3 nie ma znaczenia. Jeśli będzie więcej chętnych niż 40 osób, kwota się obniży i wtedy oddam nadwyżkę. [/B][/COLOR][/SIZE]

[/quote]

w takim razie czekam na nr. konta, postaram sie całą sumę przesłać od razu;)

Posted

W ciągu 2tyg chyba 100zł wykombinujecie, przecież nie jest to kolosalna suma wiec tu nie mówicie,że drogo a zaliczka taka by mieć pewność,że wszyscy pojadą i możemy ten ośrodek cały wynająć;)

Więc wygrzebywać z skarbonek pieniądze, od rodziców zapożyczać, od szefów :evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']kto ustalil taka kwote zaliczki? wlasciciel osrodka?[/quote]

Kwota zaliczki w ośrodku jest 1000zł, lecz organizując ten zlot jest obawa,że znów połowa osób nie pojedzie i inni będą dopłacać za osoby które nie zapłaciły dlatego te 100zł jest ustaloną zaliczką przez Asie i mnie.A lepiej dać większa sumę teraz w jakimś małym gwarancie bezpieczeństwa.

Posted

[quote name='KaRa_']W ciągu 2tyg chyba 100zł wykombinujecie, przecież nie jest to kolosalna suma wiec tu nie mówicie,że drogo a zaliczka taka by mieć pewność,że wszyscy pojadą i możemy ten ośrodek cały wynająć;)

Więc wygrzebywać z skarbonek pieniądze, od rodziców zapożyczać, od szefów :evil_lol:[/quote]
Dla mnie jest... niestety takie życie- jak się ma wyliczone, a każda nadwyżkę pcha w zwierzaki w potrzebie...:shake:

Posted

[quote name='KaRa_']W ciągu 2tyg chyba 100zł wykombinujecie, przecież nie jest to kolosalna suma wiec tu nie mówicie,że drogo a zaliczka taka by mieć pewność,że wszyscy pojadą i możemy ten ośrodek cały wynająć;)

Więc wygrzebywać z skarbonek pieniądze, od rodziców zapożyczać, od szefów :evil_lol:[/quote]

Ej Ty Pani pracującą:eviltong: wymyślając taką kwotę pomyślałaś o biednych niepracujących studentach? i uwzględniłaś fakt ze dopiero co były święta i niektóry się pozapożyczali u całej rodziny (czyt. ja:eviltong:) Nie wiem czy uda mi sie zdobyć kasę do końca miesiąca.. nie mam już serca prosić mamę o kolejna pożyczka :P

Posted

[quote name='rose']większość zgodziła się na od 4 więc od 4 ;)[/quote]

[quote name='Asia & Ginger']termin to od 4 do 10. ;)[/quote]

To super :cool3:

[quote name='dogomanka_']Luziu,a jakbys jechala autem to byala by mozliwosc,zebys przejechala przez Olkusz lub...nie wiem..Krakow.?:oops:[/quote]

Troszkę mi nie po drodze ale zobaczymy co się da zrobić ;)

Posted

Jak dla mnie 100zł to nie jest żaden problem ale rozumiem że niektórzy nie mogą zdobyć tyle kasy w 2 tygodnie... Nie można przedłużyć terminu wpłat lub zmniejszyć kwotę??? Bo niektórym nie uda się wpłacić i nie pojadą na zlot...:-(

Posted

[quote name='baffi2']Jak dla mnie 100zł to nie jest żaden problem ale rozumiem że niektórzy nie mogą zdobyć tyle kasy w 2 tygodnie... Nie można przedłużyć terminu wpłat lub zmniejszyć kwotę??? Bo niektórym nie uda się wpłacić i nie pojadą na zlot...:-([/quote]

Własnie np dla mnie skad mam wytrzasnac 100 zl ?
Czemu nie moze zostac to 30 :/

Posted

[B]do mnie kaska splynie dopiero pod koniec lutego a narazie nie mam tych 100 zl zeby wplacic bo czekaja mnie inne wydatki a wyjazd na zlot musze sobie fundowac sama[/B] :roll:[B]szkoda ze nie zostalo to 30 zl[/B]

[B]wiec prosze o skreslenie mnie ...jezeli beda jeszcze miejsca wolne kolo marca to wtedy sie zapisze:roll:[/B]

Posted

[quote name='KaRa_']W ciągu 2tyg chyba 100zł wykombinujecie, przecież nie jest to kolosalna suma wiec tu nie mówicie,że drogo[/quote]

nie mów hop, dla niektórych może to być kolosalna suma. Zwłaszcza że trzeba ją wykombinować w 2 tygodnie. ;) A tu jest dużo osób nie pracujących