diabelkowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 jakie to przykre ze ja sie nie zalapie...:-( :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='diabelkowa']jakie to przykre ze ja sie nie zalapie...:-( :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][I]Estera powiedziała, że chcesz się go pozbyć to Rose spełni Twoje marzenie[/I][/B] :loveu: Quote
rose Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Estera powiedziała, że chcesz się go pozbyć to Rose spełni Twoje marzenie[/I][/B] :loveu:[/quote] Jakie marzenie?:???: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='rose']Jakie marzenie?:???:[/quote] [B][I]a to Was już chyba nie było...Jak Estera powiedziała, że Diabełkowa zachowuje się tak jakby chciała się pozbyć Kuby :evil_lol: no to biorąc go na sylwestra spełnicie ciche marzenie Diabła :p[/I][/B] Quote
rose Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]a to Was już chyba nie było...Jak Estera powiedziała, że Diabełkowa zachowuje się tak jakby chciała się pozbyć Kuby :evil_lol: no to biorąc go na sylwestra spełnicie ciche marzenie Diabła :p[/I][/B][/quote] aaa no ja tam nie mam nic przeciwko, żeby Kuba jechał, w końcu należy do naszej ekipy zza ławki:eviltong: Quote
Estera Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Kuba tak! Bo jak powiedziałam "ojoj wódka się skończyła", ktoś powiedział "za 3minuty sklep zamykaja!" to usłyszałam :"czekaj". Po czym wrócił zziajany Kuba z butelką Bolsika :loveu: [quote name='Rinuś'][B][I]a to Was już chyba nie było...Jak Estera powiedziała, że Diabełkowa zachowuje się tak jakby chciała się pozbyć Kuby :evil_lol: no to biorąc go na sylwestra spełnicie ciche marzenie Diabła :p[/I][/B][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Estera']Kuba tak! Bo jak powiedziałam "ojoj wódka się skończyła", ktoś powiedział "za 3minuty sklep zamykaja!" to usłyszałam :"czekaj". Po czym wrócił zziajany Kuba z butelką Bolsika :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][I]hah minęłam wtedy biednego Kubę jak wracałam z Brutuskiem ze spacerku :evil_lol: spieszył się do Was jak nie wiem :evil_lol: [/I][/B] Quote
Estera Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='olekg18']Haha jezu ,ale beznadziejna noc...:/ nie dość ,że jestem wyspany to nie suszy mnie ,kac kupy też brak :( Nikt nie krzyczy TIPSY W GÓRĘ UŁA UŁA hehe i w ogóle bez sens.[/quote]Czyli nie tylko mi jest smutno? Ja taka nie miła w poniedziałek do ludzi byłam, ciekawe czemu? :evil_lol: Jakoś tak dziwnie było obudzić się we własnym łózku ... [quote name='Rinuś'][B][I]hah minęłam wtedy biednego Kubę jak wracałam z Brutuskiem ze spacerku :evil_lol: spieszył się do Was jak nie wiem :evil_lol: [/I][/B][/quote] :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Jakby nie było Kuba nalezy do ekipy za ławeczki :cool3: Zresztą Kuba w razie co będzie nam życie ratował :diabloti: Quote
Yakubbo Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ta znow bede robil za mediatora :D Jak tam rany po spotkaniu z misiem polarnym? :P Quote
Mysia_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Yakubbo']Jak tam rany po spotkaniu z misiem polarnym? :P[/quote] prawie zagojone :diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 A co z tym sylwestrem? bo trzeba by jakichs domkow poszukac :evil_lol: bo potem to już wszystko może być zarezerwowane :/ Quote
rose Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='basia bonnie']A co z tym sylwestrem? bo trzeba by jakichs domkow poszukac :evil_lol: bo potem to już wszystko może być zarezerwowane :/[/quote] szukam właśnie, ale nie wiem gdzie szukać.:eviltong: Olek mówił coś ze pod Wrocławiem, Grzesiek wcześniej, ze w górach:eviltong: wiec już sama nie wiem:eviltong: Quote
rose Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Co powiecie na coś takiego?:evil_lol: [url]http://www.noclegi365.pl/index.php?akcja=subdomena&id=15&mounth=12[/url] Quote
Mysia_ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='rose']Co powiecie na coś takiego?:evil_lol: [URL]http://www.noclegi365.pl/index.php?akcja=subdomena&id=15&mounth=12[/URL][/quote] trochę daleko jak na Sylwestra :eviltong: Quote
olekg89 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Byłem w Rynie pare razy super tam jest:)Ale raczej w wakacje.I daleko strasznie od nas ponad 9godzin autem więc pociągiem nawet nie chce myśleć. Quote
rose Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Mysia_']trochę daleko jak na Sylwestra :eviltong:[/quote] Eee tam:eviltong: Quote
Okamia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='rose']Eee tam:eviltong:[/quote] wg mnie może być :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kaskaSz Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 A ludzie z północno-wschodniej Polski to musza do Was dojeżdżać :mad: Teraz do nas zapraszamy na zlot, to może i ja wpadnę ;) Quote
Mysia_ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='olekg18']Byłem w Rynie pare razy super tam jest:)Ale raczej w wakacje.I daleko strasznie od nas ponad 9godzin autem więc pociągiem nawet nie chce myśleć.[/quote] no własnie :eviltong: Tyle wolnego to by mi w pracy nie dali :oops: Quote
M&T Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 a ja wiem, że teraz nie czas na organizowanie przyszłego zlotu, ale ja błagam następnych organizatorów, żeby przyszły zlot kończył się po 19 :evil_lol: bo 19 mam 18 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
komar Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 o to wtedy zlot musiałby trwać do 20 albo 21:D bo 19 to by sie wszyscy zmywali:D Quote
Mysia_ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 i żeby kolejny zlot nie było od razu po Woodstocku :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 jaaa chce na dogomaniackiego sylwestra :-) i gory to bardzo dobry pomysl :-) wroclaw tez moze byc :) Quote
komar Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Wrocław to baaardzo dobra i w pyte koncepcja;) Quote
Recommended Posts