Mysia_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='diabelkowa']ja za ponad 5 godzin ale mi sie nuuuudzi :p[/quote] ja się boję, że czegoś nie spakowałam :oops: Quote
basia bonnie Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Mysia_']ja się boję, że czegoś nie spakowałam :oops:[/quote] haha, ja też:evil_lol: no ale jak czegoś zapomne to trudno, ważne,że będzie fajnie:cool3: hehe ja za półtorej godzinki wyjeżdżam z domu:lol: Quote
Mysia_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='basia bonnie']haha, ja też:evil_lol: no ale jak czegoś zapomne to trudno, ważne,że będzie fajnie:cool3: hehe ja za półtorej godzinki wyjeżdżam z domu:lol:[/quote] ja będę zapierdzielała chyba na tramwaj o 23:23 :evil_lol: a potem już tylko na Dworzec :eviltong: Chyba, że mój tatuś się nademną zlituje i zawiezie autkiem, w co wątpie :roll: Quote
diabelkowa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 wooo troche przesadzilam z bagazami a wzielam w sumie malo rzezczy... plecak, torbe i duza epe z rzeczami od psa :P Quote
basia bonnie Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Mysia_']ja będę zapierdzielała chyba na tramwaj o 23:23 :evil_lol: a potem już tylko na Dworzec :eviltong: Chyba, że mój tatuś się nademną zlituje i zawiezie autkiem, w co wątpie :roll:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe ja gdzieś 20:15 wyjadę z domu, pójdę jeszcze do sklepu, potem na dworzec, kupić bilety, poczekać na pociąg, przed 23 będę w Katowicach, przejdę się po dworcu, może sobie coś kupie:evil_lol: poszukam peronu no i wsiądziemy z dogomaniakami, zarezerwujemy jakieś przedziały (jak będą wolne..!) no i będziemy Was wypatrywać z okna w pociągu na stacji w Zabrzu i zawołamy no i do nas wsiądziecie i Mysia nam ślicznie opowie jak było na Woodstocku:diabloti::loveu::loveu: [quote name='diabelkowa']wooo troche przesadzilam z bagazami a wzielam w sumie malo rzezczy... plecak, torbe i duza epe z rzeczami od psa :P[/quote] Hahaha, ja mam ogromną torbe na ramie,ktora wazy z 20kg i torebke.. :diabloti: i plecak przypinany do torby :lol: Quote
Mysia_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ja biorę tylko duży plecak :eviltong: i śpiwora nie biorę, bo nie dałam rady jeszcze doprowadzić go do stanu używalności :lol: Cholera, ten głupi tramwaj jest o 23:33, będe za poźno :roll: Już nie wiem czym jechać, idę zterroryzowac ojca :diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='diabelkowa']a czemu Warki nie bierzesZ?[/quote] bo raz,że do pociągu bym miała ciężko z dwoma, dwa że ogólnie bym z dwoma na zlocie miała ciężko:evil_lol: trzy,że Warka b.źle znosi podróże,więc taka daleka to już kompletnie odpada, cztery Warka jest takim dzikuskiem i raczej by się nie odnalazła wśród tylu psów i ludzi i by się bała i pewnie chciała biec przed siebie.. bez sensu by ją było targać po zlocie..;) Quote
diabelkowa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 a logan juz sie denerwuje... wooo ale on siersci zgubil i lazi za mna ciagle... Quote
basia bonnie Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Mysia_']ja biorę tylko duży plecak :eviltong: i śpiwora nie biorę, bo nie dałam rady jeszcze doprowadzić go do stanu używalności :lol: Cholera, ten głupi tramwaj jest o 23:33, będe za poźno :roll: Już nie wiem czym jechać, idę zterroryzowac ojca :diabloti:[/quote] hahahahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jak Ci poszlo?:diabloti: [quote name='diabelkowa']a logan juz sie denerwuje... wooo ale on siersci zgubil i lazi za mna ciagle...[/quote] hehe Bonnie też tak na mnie patrzyła jak pakowałam jej smycze,miski itd.:evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='basia bonnie']hahahahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jak Ci poszlo?:diabloti: [/quote] Póki co idzie mi kiepsko :eviltong: Quote
Macho Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Dobra, to ja ponowię pytanie :eviltong: Czy ktoś jedzie jutro rano pociągiem przez Tarnowskie Góry? :eviltong: Ja się spakowałam i.... musiałam jechać do dziadka po większą torbę :lol: Quote
diabelkowa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 o to widze ze nie tylko ja mam takie problemy ... cholera... dlaczego nie jestem teraz na sycylii ? :P wynajelo by sie jakiegos murzyna do noszenia toreb i po sprawie tam ich pelno a tak co... samemu dzwigac ;p Quote
Mysia_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Macho']Dobra, to ja ponowię pytanie :eviltong: Czy ktoś jedzie jutro rano pociągiem przez Tarnowskie Góry? :eviltong: [/quote] hmmmm... Chyba nie :eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Nasz pociąg przez Tarn.Góry nie jedzie na pewno ;) a ja już uciekam, zjem jeszcze kolacje, coś tam porobie no i pojadę.. do zobaczenia kochani :multi: [SIZE=1]aha, ślązacy, jakby co to moj nr:660-358-943 ;)[/SIZE] Quote
Mysia_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='basia bonnie']Nasz pociąg przez Tarn.Góry nie jedzie na pewno ;) a ja już uciekam, zjem jeszcze kolacje, coś tam porobie no i pojadę.. do zobaczenia kochani :multi:[/quote] do zobaczonka :loveu: Quote
diabelkowa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 to tym milym akcentem bedziemy powoli konczyc watek- logan sie wytarzal w czym smierdzacym i nie da sie zbic tego zapachu ale jest coraz bardziej neutralnie :evil_lol: Quote
Macho Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Hahahaha czyli wyczujemy Cię z daleka :eviltong: Quote
Mysia_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='diabelkowa']to tym milym akcentem bedziemy powoli konczyc watek- logan sie wytarzal w czym smierdzacym i nie da sie zbic tego zapachu ale jest coraz bardziej neutralnie :evil_lol:[/quote] czy on jedzie z nami pociągiem? :diabloti: Quote
diabelkowa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 nie jest tak zle :P teraz umyty wietrzy sie na balkonie zaraz na dwor i bedzie nie do poznania :P Quote
Paulina87 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ja już się szykuję. Powiedzcie tylko duzo bierzecie jedzenia i alkoholu czy tam będziecie się zaopatrzać gdzieś? Quote
Mysia_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Paulina87']Ja już się szykuję. Powiedzcie tylko duzo bierzecie jedzenia i alkoholu czy tam będziecie się zaopatrzać gdzieś?[/quote] ja nic nie biorę, kupie sobie na miejscu :cool3: Quote
Recommended Posts