Okamia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='wiq']Dobcia nie ma neta i prosiła o przekazanie info, że nie jedzie na zlot ;)[/quote] :crazyeye: Co się stało?? Quote
wiq Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 podejrzewam, że to przez wywaloną z auta sukę, którą musi wyciąć i znaleźć jej dom... pewnie, że zajebiści. lepiej jechać chlać na zlot niż zająć się psami :evil_lol: dogomania :P Quote
basia bonnie Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='wiq']podejrzewam, że to przez wywaloną z auta sukę, którą musi wyciąć i znaleźć jej dom... pewnie, że zajebiści. lepiej jechać chlać na zlot niż zająć się psami :evil_lol: dogomania :P[/quote] Tak, niestety tak:( Szkoda, no ale sunie trzeba ratować.. heheh podejrzewam,że osoby wypowiadające się nie wiedziały z jakiego powodu Dobcia nie jedzie i dlatego takie zdziwienie:eviltong: pewno,że lepiej ratować psa w potrzebie niż jechać na zlot! za rok też pewno będzie, wtedy sobie poszaleją:) Aha jeszcze mam takie pytanie, no bo Dobci nie będzie, więc zostaje ja i Okamia i Estera od czwartku w domku.. czy my możemy zostać w tym domku czy musimy się do kogoś innego wepchać?;) Quote
diabelkowa Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='wiq']podejrzewam, że to przez wywaloną z auta sukę, którą musi wyciąć i znaleźć jej dom... pewnie, że zajebiści. lepiej jechać chlać na zlot niż zająć się psami :evil_lol: dogomania :P[/QUOTE] ja tam jade cwiczyc posluszenstwo w wiekszym rozproszeniu i ma byc agillity ;):evil_lol: no niech Dobcia sie zajmuje suka mam nadzieje ze znajdzie domek ech ci ludzie... Quote
Asia & Ginger Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='basia bonnie']Aha jeszcze mam takie pytanie, no bo Dobci nie będzie, więc zostaje ja i Okamia i Estera od czwartku w domku.. czy my możemy zostać w tym domku czy musimy się do kogoś innego wepchać?;)[/quote] Zostaniecie oczywiście w tym domku, tylko może Wam dorzucę Macho i Anę_Zbyskę, ponieważ chcemy odstąpić jeden domek, wtedy będziemy mogli mniej kasy zapłacić za zlot. Jutro zobaczymy co z tego wyjdzie. ;) Quote
Okamia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Zostaniecie oczywiście w tym domku, tylko może Wam dorzucę Macho i Anę_Zbyskę, ponieważ chcemy odstąpić jeden domek, wtedy będziemy mogli mniej kasy zapłacić za zlot. Jutro zobaczymy co z tego wyjdzie. ;)[/quote] Ja się nie zgadzam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=1]mały wieczorny żarcik bo jak to się mówi głupawkę mam :lol: zgadzam się tylko że nasz domek to preferuje nocny tryb życia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE] Quote
basia bonnie Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Oczywiście, zapraszamy do naszego domku! :evil_lol: :) nocny tryb życia hehe to chyba wszyscy dogomaniacy na zlocie taki preferują.. :evil_lol: Quote
M&T Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 i ja już idę spać i jutro rano wyjeżdżam :multi::multi: więc do zobaczenia na Zlocie :cool3: Quote
McDzik Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [CENTER][B][SIZE=7][COLOR=purple]!!! 1 !!![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=7][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]dobrej zabawy:-([/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
rose Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 McDzik za wcześnie.. to ja miałam być pierwsza:evil_lol: [CENTER][B][COLOR=Lime][SIZE=7]1 [/SIZE][/COLOR][/B][SIZE=2][COLOR=Lime]cholera źle za wcześnie:eviltong:[/COLOR][/SIZE][B][COLOR=Lime][/COLOR][/B] [/CENTER] Quote
komar Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [CENTER][SIZE=7][COLOR=Yellow]:multi::multi:1:multi::multi:[/COLOR][/SIZE]:) [/CENTER] Quote
Okamia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [CENTER][COLOR=DarkOrchid][SIZE=7][FONT=Arial Black]:evil_lol::evil_lol:1:evil_lol::evil_lol: [/FONT][/SIZE][/COLOR][LEFT][COLOR=DarkOrchid][SIZE=7][FONT=Arial Black][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=Black]Pierwszy raz ja już jestem najlepsza[/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR] [/LEFT] [COLOR=DarkOrchid][SIZE=7][/SIZE][/COLOR] [/CENTER] Quote
Ana_Zbyska Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ale jestem ja:evil_lol: [B][SIZE=7][COLOR=#ff00ff]1[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
komar Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='komar'][CENTER][SIZE=7][COLOR=Yellow]:multi::multi:1:multi::multi:[/COLOR][/SIZE]:) [/CENTER] [/quote] teraz lepieij Quote
olekg89 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ja też ide spać:)Jutro dopakuje się do końca i będę czekał w napięciu na wyjazd z domu na dworzec hehe;) Quote
rose Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='komar']teraz lepieij[/quote] Oszustwo:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 no ja sie dzisiaj zaczne pakowac skoro dzisiaj wyjezdzam za 23 godziny i 4 min pociag :D Quote
Asia & Ginger Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Zostawiam Wam mój nr tel. jakby ktoś potrzebował, wrzucę go jeszcze do podpisu i na pierwszą stronę tego wątku. ;) [B][/B] Quote
KaRa_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A ja zaraz jadę do pracy więc się już teraz z wami żegnam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 a mnie pogryzł amstaff - rzucił sie na mojego barniego i musiałam go ratowac- mam 8 szwów na rece -niewiem jak to bedzie ze zlotem- jutro mam kontrole- zobaczymy jakbedzie- a reka bardzo boli Quote
KaRa_ Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Basia i Barni']a mnie pogryzł amstaff - rzucił sie na mojego barniego i musiałam go ratowac- mam 8 szwów na rece -niewiem jak to bedzie ze zlotem- jutro mam kontrole- zobaczymy jakbedzie- a reka bardzo boli[/quote] O kurka! Co za debil wychował swojego psa,że doszło do takiej sytuacji:angryy::angryy::angryy: Koniecznie idź na kontrole żeby później jakiegoś zakażenia nie miała czy coś. A Barniemu nic się nie stało? Basiu współczuje takiej sytuacji Quote
Basia i Barni Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='KaRa_']O kurka! Co za debil wychował swojego psa,że doszło do takiej sytuacji:angryy::angryy::angryy: Koniecznie idź na kontrole żeby później jakiegoś zakażenia nie miała czy coś. A Barniemu nic się nie stało? Basiu współczuje takiej sytuacji[/quote] nawet mnie nie dewnerwuj:placz: jutrp pojde na kontrole i zobaczymy- boje sie ze jedna reka to sobie moge w dupce pokopac a nie utrzymac psa .bo barni po wczorajszym lezał nieruchomo ze godzine- miał tylko moja krew na futrze, alezrobił sie warczacy i jezy sie na niektore psy kurde :angryy: Quote
Ana_Zbyska Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ojejku:-( Przykro mi Basiu, mam nadzieję, że wszytsko będzie dobrze po kontroli. trzymam mocno kciuki! Quote
baffi2 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 a my dopiero jutro wyjeżdżamy - ale nawet to nie jest pewne :-( Quote
Recommended Posts