Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

podejrzewam, że to przez wywaloną z auta sukę, którą musi wyciąć i znaleźć jej dom...

pewnie, że zajebiści. lepiej jechać chlać na zlot niż zająć się psami :evil_lol:
dogomania :P

Posted

[quote name='wiq']podejrzewam, że to przez wywaloną z auta sukę, którą musi wyciąć i znaleźć jej dom...

pewnie, że zajebiści. lepiej jechać chlać na zlot niż zająć się psami :evil_lol:
dogomania :P[/quote]
Tak, niestety tak:( Szkoda, no ale sunie trzeba ratować..

heheh podejrzewam,że osoby wypowiadające się nie wiedziały z jakiego powodu Dobcia nie jedzie i dlatego takie zdziwienie:eviltong: pewno,że lepiej ratować psa w potrzebie niż jechać na zlot! za rok też pewno będzie, wtedy sobie poszaleją:)

Aha jeszcze mam takie pytanie, no bo Dobci nie będzie, więc zostaje ja i Okamia i Estera od czwartku w domku.. czy my możemy zostać w tym domku czy musimy się do kogoś innego wepchać?;)

Posted

[quote name='wiq']podejrzewam, że to przez wywaloną z auta sukę, którą musi wyciąć i znaleźć jej dom...

dogomania :P[/QUOTE]

ja tam jade cwiczyc posluszenstwo w wiekszym rozproszeniu i ma byc agillity ;):evil_lol: no niech Dobcia sie zajmuje suka mam nadzieje ze znajdzie domek ech ci ludzie...

Posted

[quote name='basia bonnie']Aha jeszcze mam takie pytanie, no bo Dobci nie będzie, więc zostaje ja i Okamia i Estera od czwartku w domku.. czy my możemy zostać w tym domku czy musimy się do kogoś innego wepchać?;)[/quote]
Zostaniecie oczywiście w tym domku, tylko może Wam dorzucę Macho i Anę_Zbyskę, ponieważ chcemy odstąpić jeden domek, wtedy będziemy mogli mniej kasy zapłacić za zlot. Jutro zobaczymy co z tego wyjdzie. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Zostaniecie oczywiście w tym domku, tylko może Wam dorzucę Macho i Anę_Zbyskę, ponieważ chcemy odstąpić jeden domek, wtedy będziemy mogli mniej kasy zapłacić za zlot. Jutro zobaczymy co z tego wyjdzie. ;)[/quote]

Ja się nie zgadzam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[SIZE=1]mały wieczorny żarcik bo jak to się mówi głupawkę mam :lol: zgadzam się tylko że nasz domek to preferuje nocny tryb życia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE]

Posted

McDzik za wcześnie.. to ja miałam być pierwsza:evil_lol:
[CENTER][B][COLOR=Lime][SIZE=7]1
[/SIZE][/COLOR][/B][SIZE=2][COLOR=Lime]cholera źle za wcześnie:eviltong:[/COLOR][/SIZE][B][COLOR=Lime][/COLOR][/B] [/CENTER]

Posted

[CENTER][COLOR=DarkOrchid][SIZE=7][FONT=Arial Black]:evil_lol::evil_lol:1:evil_lol::evil_lol:
[/FONT][/SIZE][/COLOR][LEFT][COLOR=DarkOrchid][SIZE=7][FONT=Arial Black][SIZE=3][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=Black]Pierwszy raz ja już jestem najlepsza[/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/SIZE][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[/LEFT]
[COLOR=DarkOrchid][SIZE=7][/SIZE][/COLOR] [/CENTER]

Posted

[quote name='Basia i Barni']a mnie pogryzł amstaff - rzucił sie na mojego barniego i musiałam go ratowac- mam 8 szwów na rece -niewiem jak to bedzie ze zlotem- jutro mam kontrole- zobaczymy jakbedzie- a reka bardzo boli[/quote]
O kurka! Co za debil wychował swojego psa,że doszło do takiej sytuacji:angryy::angryy::angryy: Koniecznie idź na kontrole żeby później jakiegoś zakażenia nie miała czy coś. A Barniemu nic się nie stało? Basiu współczuje takiej sytuacji

Posted

[quote name='KaRa_']O kurka! Co za debil wychował swojego psa,że doszło do takiej sytuacji:angryy::angryy::angryy: Koniecznie idź na kontrole żeby później jakiegoś zakażenia nie miała czy coś. A Barniemu nic się nie stało? Basiu współczuje takiej sytuacji[/quote]

nawet mnie nie dewnerwuj:placz: jutrp pojde na kontrole i zobaczymy- boje sie ze jedna reka to sobie moge w dupce pokopac a nie utrzymac psa
.bo barni po wczorajszym lezał nieruchomo ze godzine- miał tylko moja krew na futrze, alezrobił sie warczacy i jezy sie na niektore psy

kurde :angryy: