Karilka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 U mnie w domu, podobno nikt nie lubi zwierząt.. Natomiast wszyscy je rozpieszczają. Rose znam taką osobe, która psy lubi ale bez bliższego kontaktu:evil_lol: Quote
rose Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Karilka']U mnie w domu, podobno nikt nie lubi zwierząt.. Natomiast wszyscy je rozpieszczają. Rose znam taką osobe, która psy lubi ale bez bliższego kontaktu:evil_lol:[/quote] Ale moja siostra to ma tak prawie ze wszystkimi zwierzętami:evil_lol: [CENTER][COLOR=Navy][B][SIZE=7]2[/SIZE][/B][/COLOR] [/CENTER] Quote
diabelkowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Slazacy wrocilam z dworca a zwazywszy na to ze wczoraj byl piatek i w dodatku pierwszy i jechaly kolonie to bylo wiecej osob ale spokojnie dalo sie wejsc ale dodam ze ani jeden przedzial nie byl caly pusty jakos sie upchniemy :-) w niedziele powinno byc mniej osob :-) Quote
Asia & Ginger Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='diabelkowa']Slazacy wrocilam z dworca a zwazywszy na to ze wczoraj byl piatek i w dodatku pierwszy i jechaly kolonie to bylo wiecej osob ale spokojnie dalo sie wejsc ale dodam ze ani jeden przedzial nie byl caly pusty jakos sie upchniemy :-) w niedziele powinno byc mniej osob :-)[/quote] A o rezerwacje przedziału się nie spytałaś? :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 w pospiesznych jak bedziemy kolonia to mozemy sobie zarezerwowac ;) Quote
Asia & Ginger Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='diabelkowa']w pospiesznych jak bedziemy kolonia to mozemy sobie zarezerwowac ;)[/quote] Czyli tylko kolonie mogą sobie rezerwować? :roll: Quote
komar Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ale na jakieś zloty były robione normalnie rezerwacje;) Quote
olekg89 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Idę prać ciuszki:Di prasować i PAKOWAĆ:) Bo psy spakowane od poniedziałku hahah:P Quote
KaRa_ Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='rose']To już jutro:loveu:[/quote] :multi::multi::multi: już się doczekać nie mogę Quote
Rawa Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='M&T']czy ktoś ze zlotu będzie w Sierakowie ok. godz. 13 lub wcześniej? Bo ja wtedy mniej więcej tam zawitam :) i żeby nie okazało się, że jestem sama xD[/quote] M&T, my powinniśmy być na miejscu o siódmej, bo wyjeżdżamy z Tychów o 23. :evil_lol: [quote name='Karilka']Czyli Grażynka już jest w Niedziele o tej ok. 12? Super. Ja będę, jak mi sie uda. ....Okamia...???:Rose: [CENTER]:diabloti:[/CENTER] [/quote] Jest. Jak wyżej. :razz: Quote
basia bonnie Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Herspri']Mam pytanie do ludzi jadących z Bielska do Wronek pociągiem ;) Czy mogłabym się ewentualnie do jakiejś grupki podłączyć :oops: ? TZ 5tego ma się stawić na służbę więc nie pojedzie zemną a ja sama ( no z psem ) trochę mam stracha tak daleko jechać :roll:[/quote] Oczywiście :) Ja i Dobcia jedziemy, Dobcia jedzie z Żywca, ja się dosiadam w Bielsku no i Ty też hehe:evil_lol: i przesiadka w Kat. ;) z Bielska mamy pociąg o 21:20, jakoś przed 23 jesteśmy w Kat. i prawie sobie znajdziemy peron i wszystko i się będą dogomaniacy schodzić..;) niestety innego,późniejszego pociągu z BB (tzn. on pojedzie przez Żywiec,gdzie wsiądzie Dobcia, a my sie dosiądziemy w BB) nie ma;) [quote name='diabelkowa']Slazacy wrocilam z dworca a zwazywszy na to ze wczoraj byl piatek i w dodatku pierwszy i jechaly kolonie to bylo wiecej osob ale spokojnie dalo sie wejsc ale dodam ze ani jeden przedzial nie byl caly pusty jakos sie upchniemy :-) w niedziele powinno byc mniej osob :-)[/quote] Hehe upchniemy!:evil_lol: najwyzej sie rozdzielimy i latamy po całym pociągu i jak znajdzie ktoś wolny przedział to woła wszystkich:evil_lol: ale jedzie nas chyba mniej,bo Tyszanie chyba jadą samochodem :hmmmm: A jak to możemy rezerwować jako kolonia? o.O czyli musimy sie za kolonie podać ?:evil_lol: o co chodzi?:evil_lol: [IMG]http://photos130.nasza-klasa.pl/dev230/0/313/757/0313757535.jpg[/IMG] ja i Bonnie,ktora biore na zlot;) Quote
KaRa_ Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Przypominam,że będziemy nad jeziorem więc weźcie stroje kąpielowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rawa Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nie wiem czy ktoś wklejał czy nie, ale teraz wszyscy biorą do ręki telefon i wbijają numery telefonu wraz z adresami: 1. Usługi weterynaryjno-hodowlane. Lekarz weterynarii Piotr Sawicki. [INDENT][B]Adres:[/B] ul. Ogrodowa 24a; 64-410 Sieraków [B]Telefon:[/B] (061) 295-20-64 [B]Godziny otwarcia:[/B] całodobowa. [/INDENT][INDENT][COLOR=red]Brak możliwości płacenia kartą płatniczą.[/COLOR] [/INDENT]2. Gabinet weterynaryjny. Bogdan Cegiełka. [INDENT][B]Adres:[/B] ul. Szkolna 3; 64-412 Chrzypsko Wielkie [B]Telefon:[/B] (061) 295-14-00 [B]Godziny otwarcia:[/B] [LIST] [*]poniedziałek-piątek: od 8:00 do 15:00 [*]sobota: od 8:00 do 12:00 [/LIST][COLOR=red]Brak możliwości płacenia kartą płatniczą.[/COLOR] [/INDENT] Quote
diabelkowa Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Rawa to ty czym jedziesz ? ciuf ciufem ? jak tak to o ktorej dokladnie masz pociag u siebie? Quote
baffi2 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Jeśli bilet normalny w pociagu kosztuje 60zł to ile kosztuje bilet ulgowy (dla niepełnoletnich) ?? Quote
basia bonnie Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='baffi2']Jeśli bilet normalny w pociagu kosztuje 60zł to ile kosztuje bilet ulgowy (dla niepełnoletnich) ??[/quote] zniżka jest chyba 30%,ale nie jestem pewna Quote
Rawa Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='diabelkowa']Rawa to ty czym jedziesz ? ciuf ciufem ? jak tak to o ktorej dokladnie masz pociag u siebie?[/quote] Diabełkowa, miałam jechać pociągiem z Katowic o... ok. 23, ale jednak jedziemy samochodami. ;) Quote
diabelkowa Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 noo tak... ach te wygodne dupencje :-P to w takim badz razie bierzcie zapas Tyskiego dla diabla :evil_lol: chociaz uwielbiam wareczke strong:cool3: Quote
Rawa Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='diabelkowa']noo tak... ach te wygodne dupencje :-P to w takim badz razie bierzcie zapas Tyskiego dla diabla :evil_lol: chociaz uwielbiam wareczke strong:cool3:[/quote] Diabełkowa, nie wygodne, ale nie wyobrażam sobie, żebym miała ze swoją owczarką jechać pociągiem, w dodatku tłumie... Osobno z kolei cały czas bym się o nią martwiła. :shake: Poza tym mamy ze sobą 6 psów, a w jednym małym samochodzie by się wszystkie nie zmieściły... :eviltong: I wyszło na to, że najlepiej jechać dwoma samochodami. :razz: Co do piwa... Hm... Ta prośba to bardziej do pełnoletniej części Tyszan. :siara: Quote
Karilka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Prawdopodobnie Karilka przyjedzie w poniedziałek.... Jeszcze zobaczymy. Quote
Mada:) Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Rawa pisała, że będziemy na miejscu jutro ok. 7.00. Wyszło jednak na to, że będziemy ok. 9.00, bo wyjeżdżamy o 2.00 w nocy, gdyż to nam wystarczy... :D Quote
Lorien:) Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Wychodzi na to, że wraz z virginią dotrzemy chyba najpóźniej na zlot, gdyż wyjeżdżamy samochodem z Bydgoszczy dopiero około godziny 16.00, bo wcześniej nie mamy samochodu...:roll: Jak to będzie z miejscami rozbicia namiotów? Znajdzie się dla nas jakiś "skrawek" :evil_lol:? Quote
Recommended Posts