Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karilka']U mnie w domu, podobno nikt nie lubi zwierząt..
Natomiast wszyscy je rozpieszczają.

Rose znam taką osobe, która psy lubi ale bez bliższego kontaktu:evil_lol:[/quote]

Ale moja siostra to ma tak prawie ze wszystkimi zwierzętami:evil_lol:

[CENTER][COLOR=Navy][B][SIZE=7]2[/SIZE][/B][/COLOR]
[/CENTER]

Posted

Slazacy

wrocilam z dworca a zwazywszy na to ze wczoraj byl piatek i w dodatku pierwszy i jechaly kolonie to bylo wiecej osob ale spokojnie dalo sie wejsc ale dodam ze ani jeden przedzial nie byl caly pusty jakos sie upchniemy :-) w niedziele powinno byc mniej osob :-)

Posted

[quote name='diabelkowa']Slazacy

wrocilam z dworca a zwazywszy na to ze wczoraj byl piatek i w dodatku pierwszy i jechaly kolonie to bylo wiecej osob ale spokojnie dalo sie wejsc ale dodam ze ani jeden przedzial nie byl caly pusty jakos sie upchniemy :-) w niedziele powinno byc mniej osob :-)[/quote]
A o rezerwacje przedziału się nie spytałaś? :evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']czy ktoś ze zlotu będzie w Sierakowie ok. godz. 13 lub wcześniej? Bo ja wtedy mniej więcej tam zawitam :) i żeby nie okazało się, że jestem sama xD[/quote]

M&T, my powinniśmy być na miejscu o siódmej, bo wyjeżdżamy z Tychów o 23. :evil_lol:

[quote name='Karilka']Czyli Grażynka już jest w Niedziele o tej ok. 12? Super.

Ja będę, jak mi sie uda.

....Okamia...???:Rose:
[CENTER]:diabloti:[/CENTER]
[/quote]

Jest. Jak wyżej. :razz:

Posted

[quote name='Herspri']Mam pytanie do ludzi jadących z Bielska do Wronek pociągiem ;) Czy mogłabym się ewentualnie do jakiejś grupki podłączyć :oops: ?
TZ 5tego ma się stawić na służbę więc nie pojedzie zemną a ja sama ( no z psem ) trochę mam stracha tak daleko jechać :roll:[/quote]
Oczywiście :) Ja i Dobcia jedziemy, Dobcia jedzie z Żywca, ja się dosiadam w Bielsku no i Ty też hehe:evil_lol: i przesiadka w Kat. ;) z Bielska mamy pociąg o 21:20, jakoś przed 23 jesteśmy w Kat. i prawie sobie znajdziemy peron i wszystko i się będą dogomaniacy schodzić..;) niestety innego,późniejszego pociągu z BB (tzn. on pojedzie przez Żywiec,gdzie wsiądzie Dobcia, a my sie dosiądziemy w BB) nie ma;)
[quote name='diabelkowa']Slazacy

wrocilam z dworca a zwazywszy na to ze wczoraj byl piatek i w dodatku pierwszy i jechaly kolonie to bylo wiecej osob ale spokojnie dalo sie wejsc ale dodam ze ani jeden przedzial nie byl caly pusty jakos sie upchniemy :-) w niedziele powinno byc mniej osob :-)[/quote]
Hehe upchniemy!:evil_lol: najwyzej sie rozdzielimy i latamy po całym pociągu i jak znajdzie ktoś wolny przedział to woła wszystkich:evil_lol: ale jedzie nas chyba mniej,bo Tyszanie chyba jadą samochodem :hmmmm: A jak to możemy rezerwować jako kolonia? o.O czyli musimy sie za kolonie podać ?:evil_lol: o co chodzi?:evil_lol:

[IMG]http://photos130.nasza-klasa.pl/dev230/0/313/757/0313757535.jpg[/IMG]
ja i Bonnie,ktora biore na zlot;)

Posted

Nie wiem czy ktoś wklejał czy nie, ale teraz wszyscy biorą do ręki telefon
i wbijają numery telefonu wraz z adresami:

1. Usługi weterynaryjno-hodowlane. Lekarz weterynarii Piotr Sawicki.
[INDENT][B]Adres:[/B] ul. Ogrodowa 24a; 64-410 Sieraków
[B]Telefon:[/B] (061) 295-20-64
[B]Godziny otwarcia:[/B] całodobowa.
[/INDENT][INDENT][COLOR=red]Brak możliwości płacenia kartą płatniczą.[/COLOR]

[/INDENT]2. Gabinet weterynaryjny. Bogdan Cegiełka.

[INDENT][B]Adres:[/B] ul. Szkolna 3; 64-412 Chrzypsko Wielkie
[B]Telefon:[/B] (061) 295-14-00
[B]Godziny otwarcia:[/B]
[LIST]
[*]poniedziałek-piątek: od 8:00 do 15:00
[*]sobota: od 8:00 do 12:00
[/LIST][COLOR=red]Brak możliwości płacenia kartą płatniczą.[/COLOR]
[/INDENT]

Posted

[quote name='diabelkowa']Rawa to ty czym jedziesz ? ciuf ciufem ? jak tak to o ktorej dokladnie masz pociag u siebie?[/quote]

Diabełkowa, miałam jechać pociągiem z Katowic o... ok. 23, ale jednak jedziemy samochodami. ;)

Posted

[quote name='diabelkowa']noo tak... ach te wygodne dupencje :-P to w takim badz razie bierzcie zapas Tyskiego dla diabla :evil_lol: chociaz uwielbiam wareczke strong:cool3:[/quote]

Diabełkowa, nie wygodne, ale nie wyobrażam sobie, żebym miała ze swoją owczarką jechać pociągiem, w dodatku tłumie... Osobno z kolei cały czas bym się o nią martwiła. :shake:
Poza tym mamy ze sobą 6 psów, a w jednym małym samochodzie by się wszystkie nie zmieściły... :eviltong:
I wyszło na to, że najlepiej jechać dwoma samochodami. :razz:

Co do piwa... Hm... Ta prośba to bardziej do pełnoletniej części Tyszan. :siara:

Posted

Rawa pisała, że będziemy na miejscu jutro ok. 7.00. Wyszło jednak na to, że będziemy ok. 9.00, bo wyjeżdżamy o 2.00 w nocy, gdyż to nam wystarczy... :D

Posted

Wychodzi na to, że wraz z virginią dotrzemy chyba najpóźniej na zlot, gdyż wyjeżdżamy samochodem z Bydgoszczy dopiero około godziny 16.00, bo wcześniej nie mamy samochodu...:roll: Jak to będzie z miejscami rozbicia namiotów? Znajdzie się dla nas jakiś "skrawek" :evil_lol:?