McDzik Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='olekg18']A pociągiem nie możesz?Musisz mieć podwiezioony tyłek pod sam ośrodek?[/quote] Nie, nie mogę. :roll: Rodzice nie wyrażają zgody, bym 600km jechała sama pociągiem taki kawał drogi z psem. Z resztą od stacji pod ośrodek nie zabrałabym się sama z moimi torbami, transporterem dla psa, psem i jego rzeczami. Wybacz, jesli cie to tak drażni, ale cyborgiem nie jestem i mam tylko dwie ręce :roll: Quote
Herspri Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Pytanie do ludzi ze śląska jadących ze stacji Cieszyn lub Bielsko-Biała lub Katowice, orientował się ktoś już w pociągach :razz: ? Quote
olekg89 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A po co ci transporter dla psa?Ja jade z dwoma psami ,plecakiem i tyle. A trase do zrobienia mamy podobną. A rzeczy dla psa to w sumie kaganiec ,smycz,obroża ,piłeczka ,grzebyk i koniec. Demonizujesz ten wyjazd troche jak wyprawę na koniec świata.Ale cóż nie mnie oceniać:)Mimo wszystko szkoda ,że nie dojedziesz na zlot.Żałuj ,żałuj Quote
olekg89 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Herspri-pociąg którym jedziemy grupą całą jest w gliwicach 00.24 więc w katowicach ,bielsku,cieszynie odpowiednio wcześniej:)Jeśli o to ci chodziło.A no i bez przesiadek jest to połączenia i o 6.14(? nie jestem pewien co do minuty) jest we Wronkach. Quote
basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Herspri']Pytanie do ludzi ze śląska jadących ze stacji Cieszyn lub Bielsko-Biała lub Katowice, orientował się ktoś już w pociągach :razz: ?[/quote] Herspri,z BB jade ja i Dobcia, jedziemy jakos 21 coś, koło 23 jesteśmy w Katowicach,a w Kat. sie przesiadamy, 23:45 mamy bezpośredni do Wronek no i rano tam jestesmy :) dla psów będzie lepiej nocą, a nas dużo jedzie tu ze śląska..;) Quote
KaRa_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='McDzik']Nie, nie mogę. :roll: Rodzice nie wyrażają zgody, bym 600km jechała sama pociągiem taki kawał drogi z psem. Z resztą od stacji pod ośrodek nie zabrałabym się sama z moimi torbami, transporterem dla psa, psem i jego rzeczami. Wybacz, jesli cie to tak drażni, ale cyborgiem nie jestem i mam tylko dwie ręce :roll:[/quote] Mam nadzieje,że rozumiesz że zwrotu pieniędzy nie będziesz miała chyba,że znajdziesz osobę na swoje miejsce bo ośrodek my musimy z tych pieniędzy opłacić Twoją osobę czy przyjedziesz czy nie. Quote
Rahl Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Wiem, że na zlot mają jechać psy łagodne, ale czy jest obowiązek brania kagańców? :lol: Dziękuję bardzo ;) Quote
KaRa_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Wiem, że na zlot mają jechać psy łagodne, ale czy jest obowiązek brania kagańców? :lol: Dziękuję bardzo ;)[/quote] jeśli jedziesz pociągiem czy też pks to Ci się przyda Quote
Mada:) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='rose'][CENTER][B][SIZE=7][COLOR=darkorchid]14[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=7][COLOR=darkorchid][SIZE=2][COLOR=black]żebyście nie zapomnieli:evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=7][COLOR=darkorchid][/CENTER] [/COLOR][/SIZE][/quote] OMG! To tylko dwa tygodnie?! :-o I połowa wakacji za nami... :placz: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='baffi2']psa się powinno odrobaczać co 6 miesięcy bez względu na to czy się wyjeżdża czy nie.[/quote] co do odrabaczania to się nie zgodzę... [B][I]jeśli pies nie wykazuje , że może mieć robale to nie ma sensu faszerować go tabletami częściej niż raz w roku...[/I][/B] [B][I]kiedfyś była o tym mowa na forum.[/I][/B] Quote
wiq Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ja słyszałam, że najlepiej badać kał i wtedy ew. odrobaczać ;) ale ja faszeruję suki co 4 miesiące :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [B][I]a ja póki co to widzę że pociągii mam z przesiadką...[/I][/B] [B][I]jak dobrze pójdzie to we Wronkach w piątek będę przed 22...[/I][/B] [B][I]podjedzie ktoś tam po mnie ? :eviltong:[/I][/B] Quote
rose Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]a ja póki co to widzę że pociągii mam z przesiadką...[/I][/B] [B][I]jak dobrze pójdzie to we Wronkach w piątek będę przed 22...[/I][/B] [B][I]podjedzie ktoś tam po mnie ? :eviltong:[/I][/B][/quote] Taxi taxi:diabloti: albo stopa:evil_lol: Komar będzie pewnie chętny żeby jechać ale ja go nie puszcze:diabloti: po Ciebie na pewno nie:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Kto jedzie tym pociagiem do wronek i wsiada w Katowicach? Kasa na dworcu w kato do ktorej jest czynna wie ktos? Quote
basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='diabelkowa']Kto jedzie tym pociagiem do wronek i wsiada w Katowicach? Kasa na dworcu w kato do ktorej jest czynna wie ktos?[/quote] ja,Dobcia,Patikujek,Mysia?, tyszanie.. A kasy zazwyczaj czynne są całą dobe:razz: Quote
diabelkowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 a to spoko bo ja tez oczywiscie tym jade :-) Quote
basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='diabelkowa']a to spoko bo ja tez oczywiscie tym jade :-)[/quote] Oo no to super, coraz więcej nas jedzie tym hehe :) Quote
diabelkowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 z tego co mi olek mowil to tym pociagiem bedzie jechalo 15 osob i 11 psow Quote
Rinuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='rose']Taxi taxi:diabloti: albo stopa:evil_lol: Komar będzie pewnie chętny żeby jechać ale ja go nie puszcze:diabloti: po Ciebie na pewno nie:evil_lol:[/quote] [B][I]haha nie bądź paŁA :diabloti:[/I][/B] [B][I]pozwolisz tak mi i Brutuskowi siedzieć tam ? :cool3:[/I][/B] Quote
diabelkowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 basia o ktorej ten pociag jest w katowicach i ile kosztuje ulgowy bilet wiesz moze? haha kupmy sobie bilet rodzinny albo grupowy XD Quote
rose Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]haha nie bądź paŁA :diabloti:[/I][/B] [B][I]pozwolisz tak mi i Brutuskowi siedzieć tam ? :cool3:[/I][/B][/quote] Oczywiście:evil_lol: będę w wniebowzięta:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='diabelkowa']basia o ktorej ten pociag jest w katowicach i ile kosztuje ulgowy bilet wiesz moze? haha kupmy sobie bilet rodzinny albo grupowy XD[/quote] [B][I]a Ty też jedziesz? :evil_lol: tylko pilnuj swojego psa żeby piłek nie kradł :diabloti:[/I][/B] [quote name='rose']Oczywiście:evil_lol: będę w wniebowzięta:evil_lol:[/quote] [B][I]o Ty :mad::x:chainsaw::2gunfire::snipersm:[/I][/B] Quote
Okamia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='diabelkowa']basia o ktorej ten pociag jest w katowicach i ile kosztuje ulgowy bilet wiesz moze? haha kupmy sobie bilet rodzinny albo grupowy XD[/quote] O nie :crazyeye: małolata z tym dziwnym psem co sztuczki umie jak w cyrku :evil_lol: Uważajcie bo ona piernikami psy karmi a potem że niby same zjadły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='diabelkowa']basia o ktorej ten pociag jest w katowicach i ile kosztuje ulgowy bilet wiesz moze? haha kupmy sobie bilet rodzinny albo grupowy XD[/quote] 23:45 w niedziele ;) hmm nie wiem, ale normalny kosztuje 50 :cool3: no tansze sa :D Quote
Okamia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='basia bonnie']23:45 w niedziele ;) hmm nie wiem, ale normalny kosztuje 50 :cool3: no tansze sa :D[/quote] Kupcie sobie te obozowe czy jakoś tak :cool3: może taniej wyjdzie :cool3: Quote
Recommended Posts