Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg18']A pociągiem nie możesz?Musisz mieć podwiezioony tyłek pod sam ośrodek?[/quote]

Nie, nie mogę. :roll: Rodzice nie wyrażają zgody, bym 600km jechała sama pociągiem taki kawał drogi z psem. Z resztą od stacji pod ośrodek nie zabrałabym się sama z moimi torbami, transporterem dla psa, psem i jego rzeczami. Wybacz, jesli cie to tak drażni, ale cyborgiem nie jestem i mam tylko dwie ręce :roll:

Posted

A po co ci transporter dla psa?Ja jade z dwoma psami ,plecakiem i tyle.
A trase do zrobienia mamy podobną.
A rzeczy dla psa to w sumie kaganiec ,smycz,obroża ,piłeczka ,grzebyk i koniec.
Demonizujesz ten wyjazd troche jak wyprawę na koniec świata.Ale cóż nie mnie oceniać:)Mimo wszystko szkoda ,że nie dojedziesz na zlot.Żałuj ,żałuj

Posted

Herspri-pociąg którym jedziemy grupą całą jest w gliwicach 00.24 więc w katowicach ,bielsku,cieszynie odpowiednio wcześniej:)Jeśli o to ci chodziło.A no i bez przesiadek jest to połączenia i o 6.14(? nie jestem pewien co do minuty) jest we Wronkach.

Posted

[quote name='Herspri']Pytanie do ludzi ze śląska jadących ze stacji Cieszyn lub Bielsko-Biała lub Katowice, orientował się ktoś już w pociągach :razz: ?[/quote]
Herspri,z BB jade ja i Dobcia, jedziemy jakos 21 coś, koło 23 jesteśmy w Katowicach,a w Kat. sie przesiadamy, 23:45 mamy bezpośredni do Wronek no i rano tam jestesmy :) dla psów będzie lepiej nocą, a nas dużo jedzie tu ze śląska..;)

Posted

[quote name='McDzik']Nie, nie mogę. :roll: Rodzice nie wyrażają zgody, bym 600km jechała sama pociągiem taki kawał drogi z psem. Z resztą od stacji pod ośrodek nie zabrałabym się sama z moimi torbami, transporterem dla psa, psem i jego rzeczami. Wybacz, jesli cie to tak drażni, ale cyborgiem nie jestem i mam tylko dwie ręce :roll:[/quote]
Mam nadzieje,że rozumiesz że zwrotu pieniędzy nie będziesz miała chyba,że znajdziesz osobę na swoje miejsce bo ośrodek my musimy z tych pieniędzy opłacić Twoją osobę czy przyjedziesz czy nie.

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Wiem, że na zlot mają jechać psy łagodne, ale czy jest obowiązek brania kagańców? :lol:
Dziękuję bardzo ;)[/quote]
jeśli jedziesz pociągiem czy też pks to Ci się przyda

Posted

[quote name='rose'][CENTER][B][SIZE=7][COLOR=darkorchid]14[/COLOR][/SIZE][/B]

[SIZE=7][COLOR=darkorchid][SIZE=2][COLOR=black]żebyście nie zapomnieli:evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=7][COLOR=darkorchid][/CENTER]
[/COLOR][/SIZE][/quote]

OMG! To tylko dwa tygodnie?! :-o I połowa wakacji za nami... :placz: :evil_lol:

Posted

[quote name='baffi2']psa się powinno odrobaczać co 6 miesięcy bez względu na to czy się wyjeżdża czy nie.[/quote]
co do odrabaczania to się nie zgodzę...
[B][I]jeśli pies nie wykazuje , że może mieć robale to nie ma sensu faszerować go tabletami częściej niż raz w roku...[/I][/B]
[B][I]kiedfyś była o tym mowa na forum.[/I][/B]

Posted

[B][I]a ja póki co to widzę że pociągii mam z przesiadką...[/I][/B]
[B][I]jak dobrze pójdzie to we Wronkach w piątek będę przed 22...[/I][/B]
[B][I]podjedzie ktoś tam po mnie ? :eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]a ja póki co to widzę że pociągii mam z przesiadką...[/I][/B]
[B][I]jak dobrze pójdzie to we Wronkach w piątek będę przed 22...[/I][/B]
[B][I]podjedzie ktoś tam po mnie ? :eviltong:[/I][/B][/quote]

Taxi taxi:diabloti: albo stopa:evil_lol: Komar będzie pewnie chętny żeby jechać ale ja go nie puszcze:diabloti: po Ciebie na pewno nie:evil_lol:

Posted

[quote name='diabelkowa']Kto jedzie tym pociagiem do wronek i wsiada w Katowicach? Kasa na dworcu w kato do ktorej jest czynna wie ktos?[/quote]
ja,Dobcia,Patikujek,Mysia?, tyszanie.. A kasy zazwyczaj czynne są całą dobe:razz:

Posted

[quote name='rose']Taxi taxi:diabloti: albo stopa:evil_lol: Komar będzie pewnie chętny żeby jechać ale ja go nie puszcze:diabloti: po Ciebie na pewno nie:evil_lol:[/quote]
[B][I]haha nie bądź paŁA :diabloti:[/I][/B]
[B][I]pozwolisz tak mi i Brutuskowi siedzieć tam ? :cool3:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]haha nie bądź paŁA :diabloti:[/I][/B]
[B][I]pozwolisz tak mi i Brutuskowi siedzieć tam ? :cool3:[/I][/B][/quote]

Oczywiście:evil_lol: będę w wniebowzięta:evil_lol:

Posted

[quote name='diabelkowa']basia o ktorej ten pociag jest w katowicach i ile kosztuje ulgowy bilet wiesz moze?

haha kupmy sobie bilet rodzinny albo grupowy XD[/quote]
[B][I]a Ty też jedziesz? :evil_lol: tylko pilnuj swojego psa żeby piłek nie kradł :diabloti:[/I][/B]
[quote name='rose']Oczywiście:evil_lol: będę w wniebowzięta:evil_lol:[/quote]
[B][I]o Ty :mad::x:chainsaw::2gunfire::snipersm:[/I][/B]

Posted

[quote name='diabelkowa']basia o ktorej ten pociag jest w katowicach i ile kosztuje ulgowy bilet wiesz moze?

O nie :crazyeye: małolata z tym dziwnym psem co sztuczki umie jak w cyrku :evil_lol: Uważajcie bo ona piernikami psy karmi a potem że niby same zjadły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

23:45 w niedziele ;) hmm nie wiem, ale normalny kosztuje 50 :cool3:

no tansze sa :D

Posted

[quote name='basia bonnie']23:45 w niedziele ;) hmm nie wiem, ale normalny kosztuje 50 :cool3:

no tansze sa :D[/quote]
Kupcie sobie te obozowe czy jakoś tak :cool3: może taniej wyjdzie :cool3: