Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wiq']no ale co to za urlop bez psa? :P[/quote]

wystarczy mi, że mam ich na codzień prawie 300....
Najchętniej to bym chciała taki urop w lesie, najlepiej w jakiś Bieszczadach, albo jeszcze większym zadupiu gdzie nikt nie bedzie do mnie gadać i nic nie bedzie szczekać :evil_lol:

Posted

[CENTER][B][SIZE=7][COLOR=Lime][COLOR=Magenta]>>>[/COLOR]24[COLOR=Magenta]<<<

[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][LEFT][SIZE=7][COLOR=Black][SIZE=2]nie mogłam się powstrzymać [/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black][B][SIZE=7]:oops:[/SIZE][/B][/COLOR]
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='baffi2'][CENTER][B][SIZE=7][COLOR=lime][COLOR=magenta]>>>[/COLOR]24[COLOR=magenta]<<<[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[LEFT][SIZE=7][COLOR=black][SIZE=2]nie mogłam się powstrzymać [/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=black][B][SIZE=7]:oops:[/SIZE][/B][/COLOR][/LEFT]

[/quote]
[B][I]a już myślałam, że będzie spokój :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]a już myślałam, że będzie spokój :diabloti:[/I][/B][/quote]

Rinuś, uważaj, bo ta obsesja to chyba zaraźliwa jest, ja stąd uciekam :evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']Rinuś, uważaj, bo ta obsesja to chyba zaraźliwa jest, ja stąd uciekam :evil_lol:[/quote]
[B][I]haha powiem Ci , że ostatnioo gadałam z Olkiem na gadu do północy...i po północy chciałam napisać ile zostało dni do zlotu ale....nie chciało mi się liczyć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[CENTER][B][SIZE=7][COLOR=Yellow][COLOR=RoyalBlue]-[/COLOR][COLOR=Magenta]-[/COLOR][COLOR=RoyalBlue]-[/COLOR][COLOR=Magenta]-[/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue]23[/COLOR][COLOR=Magenta]-[/COLOR][COLOR=RoyalBlue]-[/COLOR][COLOR=Magenta]-[/COLOR][COLOR=RoyalBlue]-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[/CENTER]
[B][SIZE=7][COLOR=Yellow][COLOR=RoyalBlue] :eviltong:
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]haha powiem Ci , że ostatnioo gadałam z Olkiem na gadu do północy...i po północy chciałam napisać ile zostało dni do zlotu ale....nie chciało mi się liczyć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]

czyli jednak zaraźliwe :shake::evil_lol:

Posted

Wróciłam:diabloti::diabloti::diabloti:
Po obozie z psem mogę powiedzieć iż klatki dla psów mogą być bardzo pomocne gdy chcemy sobie odpocząć:evil_lol:i gdy chodzą między nami psy które nas nie lubią:angryy:

Posted

[quote name='Dobcia']miałby ktoś ochotę przyjąć miluśnego i przytulastego dobcia wraz z pancią do domku?:lol:[/quote]
Tak Jadziu, my!! :multi: Estera i Okamia chyba nie mają nic przeciw? :)
zapraszamy Jadziu do nas!:multi:

Posted

[quote name='olekg18']Agnisia nawet nie wiesz jakbym chciał.Axa to złoto nie pies:)I jedyny Lab którego lubie:)[/quote]

Kurde, ja tez bym strasznie chciala, a najgorsze jest to, ze zdazylam sie juz do niej przywiazac. To jest wspanialy pies do frisbee i do tropienia. Na obi moze tez by sie cos z niej wycisnelo. Porblem w tym, ze trzeba ja caly czas miec na oku, a ja na to nie moge sobie na topozwolic. :-( :-( :-(
Mam nadzieje, ze znajdzie kochajacy dom.

Jak daleko jest od domkow do najblizszego sklepu? No bo w tym roku jade pociagiem i nie dam rady zabrac ze soba wyzywienia dla wszystkich :lol:.

Posted

[quote name='basia bonnie']Tak Jadziu, my!! :multi: Estera i Okamia chyba nie mają nic przeciw? :)
zapraszamy Jadziu do nas!:multi:[/quote]

A czemu nie xD Jeszcze dobermana w domu nie miałam :evil_lol:

Posted

Jedziemy : Ja ,wiq ,patikuj,Tyszańska dziatwa:P,Manixa być może i mysia i basia bonnie z Bielska jest więc spotkalibyśmy się wszyscy w 1 pociągu.Z tym ,że my jedziemy w nocy:)