Mysia_ Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='wiq']no ale co to za urlop bez psa? :P[/quote] wystarczy mi, że mam ich na codzień prawie 300.... Najchętniej to bym chciała taki urop w lesie, najlepiej w jakiś Bieszczadach, albo jeszcze większym zadupiu gdzie nikt nie bedzie do mnie gadać i nic nie bedzie szczekać :evil_lol: Quote
baffi2 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [CENTER][B][SIZE=7][COLOR=Lime][COLOR=Magenta]>>>[/COLOR]24[COLOR=Magenta]<<< [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][LEFT][SIZE=7][COLOR=Black][SIZE=2]nie mogłam się powstrzymać [/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Black][B][SIZE=7]:oops:[/SIZE][/B][/COLOR] [/LEFT] [/CENTER] Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='baffi2'][CENTER][B][SIZE=7][COLOR=lime][COLOR=magenta]>>>[/COLOR]24[COLOR=magenta]<<<[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [LEFT][SIZE=7][COLOR=black][SIZE=2]nie mogłam się powstrzymać [/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=black][B][SIZE=7]:oops:[/SIZE][/B][/COLOR][/LEFT] [/quote] [B][I]a już myślałam, że będzie spokój :diabloti:[/I][/B] Quote
Mysia_ Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]a już myślałam, że będzie spokój :diabloti:[/I][/B][/quote] Rinuś, uważaj, bo ta obsesja to chyba zaraźliwa jest, ja stąd uciekam :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Mysia_']Rinuś, uważaj, bo ta obsesja to chyba zaraźliwa jest, ja stąd uciekam :evil_lol:[/quote] [B][I]haha powiem Ci , że ostatnioo gadałam z Olkiem na gadu do północy...i po północy chciałam napisać ile zostało dni do zlotu ale....nie chciało mi się liczyć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
olekg89 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Już się tak nie chwal ,że poświęcam ci tyle wolnego czasu:) Quote
baffi2 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Mysia_']no ładnie, teraz Baffi ma obsesję :eviltong:[/quote] ktoś musi :D :eviltong: Quote
baffi2 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [CENTER][B][SIZE=7][COLOR=Yellow][COLOR=RoyalBlue]-[/COLOR][COLOR=Magenta]-[/COLOR][COLOR=RoyalBlue]-[/COLOR][COLOR=Magenta]-[/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue]23[/COLOR][COLOR=Magenta]-[/COLOR][COLOR=RoyalBlue]-[/COLOR][COLOR=Magenta]-[/COLOR][COLOR=RoyalBlue]-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER] [B][SIZE=7][COLOR=Yellow][COLOR=RoyalBlue] :eviltong: [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Mysia_ Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]haha powiem Ci , że ostatnioo gadałam z Olkiem na gadu do północy...i po północy chciałam napisać ile zostało dni do zlotu ale....nie chciało mi się liczyć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] czyli jednak zaraźliwe :shake::evil_lol: Quote
Ana_Zbyska Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 A my z Macho dalej nie wiemy, w którym jesteśmy domku.. Quote
olekg89 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Bo nie ma Rose i Asi:)Asia niebawem wróci i was gdzieś wrzuci Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 o kurde!! można jeszcze wpłacać za koszulki, czy przegapiłam termin?!:( teraz mnie natchnęło, że nie zaplaciłam jeszcze.. Quote
KaRa_ Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Wróciłam:diabloti::diabloti::diabloti: Po obozie z psem mogę powiedzieć iż klatki dla psów mogą być bardzo pomocne gdy chcemy sobie odpocząć:evil_lol:i gdy chodzą między nami psy które nas nie lubią:angryy: Quote
Dobcia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 miałby ktoś ochotę przyjąć miluśnego i przytulastego dobcia wraz z pancią do domku?:lol: Quote
KaRa_ Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='olekg18']Kara-a co jakiś piesek cię nie polubił?:D[/quote] Piesek w nieodpowiedzialnych rękach bym rzekła :angryy: Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Dobcia']miałby ktoś ochotę przyjąć miluśnego i przytulastego dobcia wraz z pancią do domku?:lol:[/quote] Tak Jadziu, my!! :multi: Estera i Okamia chyba nie mają nic przeciw? :) zapraszamy Jadziu do nas!:multi: Quote
Agnisia =) Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='olekg18']Agnisia nawet nie wiesz jakbym chciał.Axa to złoto nie pies:)I jedyny Lab którego lubie:)[/quote] Kurde, ja tez bym strasznie chciala, a najgorsze jest to, ze zdazylam sie juz do niej przywiazac. To jest wspanialy pies do frisbee i do tropienia. Na obi moze tez by sie cos z niej wycisnelo. Porblem w tym, ze trzeba ja caly czas miec na oku, a ja na to nie moge sobie na topozwolic. :-( :-( :-( Mam nadzieje, ze znajdzie kochajacy dom. Jak daleko jest od domkow do najblizszego sklepu? No bo w tym roku jade pociagiem i nie dam rady zabrac ze soba wyzywienia dla wszystkich :lol:. Quote
Okamia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='basia bonnie']Tak Jadziu, my!! :multi: Estera i Okamia chyba nie mają nic przeciw? :) zapraszamy Jadziu do nas!:multi:[/quote] A czemu nie xD Jeszcze dobermana w domu nie miałam :evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Agnisia to jedziecie z nami po północy pociągiem?Im więcej nas tym lepiej:) Quote
olekg89 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Jedziemy : Ja ,wiq ,patikuj,Tyszańska dziatwa:P,Manixa być może i mysia i basia bonnie z Bielska jest więc spotkalibyśmy się wszyscy w 1 pociągu.Z tym ,że my jedziemy w nocy:) Quote
Recommended Posts