komar Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 znazcy chodzi mniej wiecej o to zeby ilosc psow na jedna osobe bylo mniej wiecej rowna 1:D Quote
Marta_Ares Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 a to rozumie u mnie tak bedzie:evil_lol: narazie chyba nie planuje powiekszac rodzinki, tzn ja bym chciala ale rodzice sa innego zdania:lol: Quote
Karilka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 A ile kobieta ma mniej więcej lat? Może rzeczywiście jakieś dobre wino kupimy dla jej TŻ ? Może jakąś taką zastawe do herbaty czy jak? Tego nigdy nie za dużo. Quote
baffi2 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ale z drugiej strony to oni sporo zarobią na naszym pobycie : P Quote
baffi2 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [SIZE=7][COLOR=Magenta][B]84 :p :p :p [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Ana_Zbyska Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Coraz bliżej:lol: Już się nie mogę doczekać:) Quote
rose Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Grażyna915 i Dawix zapłacona całość + za psy. Dostałam napiwek w wysokości 10zł:evil_lol:, ale już zapisałam i oddam na zlocie;) Quote
Asia & Ginger Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='rose']Grażyna915 i Dawix zapłacona całość + za psy. Dostałam napiwek w wysokości 10zł:evil_lol:, ale już zapisałam i oddam na zlocie;)[/quote] Zaczerwieniam. :p Quote
rose Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Z moich obliczeń wynika, że są 22 osoby chętne na namioty.. Teraz takie pytanie czy Wy się jakoś będziecie łączyć, czy każdy osobno rozbija swój namiot? Bo jeśli tak to już wam z góry mówię, że na terenie ośrodka się nie zmieścicie:eviltong:. Zważywszy na to, że niektórzy przyjeżdżają samochodami i też muszą gdzieś je zaparkować:eviltong:. Quote
Mysia_ Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 spoko, napewno jakoś się poupychamy i każdy się zmieści :razz: Quote
rose Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Patikujek']Samochody za ośrodkiem:eviltong:[/quote] Chyba na drzewie:eviltong: Nie myślcie, że jestem jakaś problemowa i szukam dziury w całym, ja po prostu myślę przyszłościowo:evil_lol: Quote
wiq Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 ja będę sama w namiocie z 3ma psami i nikt się do nas nie zmieści :evil_lol: a skoro z tym ośrodkiem jest taki problem to może jest gdzieś w pobliżu pole namiotowe, gdzie przyjmują z psami?.. :roll: Quote
Mysia_ Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='rose'] Nie myślcie, że jestem jakaś problemowa i szukam dziury w całym[/quote] wcale nam takie myśli nie przychodzą do głowy :eviltong: :diabloti: Quote
Patikujek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Wcale ale to wcale Aniu, możesz nam wierzyć na słowo [COLOR=white]([/COLOR][COLOR=white]matko co za maruda)[/COLOR] Quote
rose Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Mysia_']wcale nam takie myśli nie przychodzą do głowy :eviltong: :diabloti:[/quote] [quote name='Patikujek']Wcale ale to wcale Aniu, możesz nam wierzyć na słowo [COLOR=white]([/COLOR][COLOR=white]matko co za maruda)[/COLOR][/quote] Spadajcie:eviltong::eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='rose']Spadajcie:eviltong::eviltong:[/quote] tylko skąd? :eviltong: już wiem... mogę z krzesła :cool3: Quote
Patikujek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 A ja nie mam skąd:placz: ja siedzę akuraty na ziemi:placz: Przykro mi Aniu nie mam jak spełnić Twojej prośby:shake: Quote
psiunia1 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Jak jest tak duzo psiakow to w takim razie ze mna tylko owczarka pojedzie,labradorcie moge zostawic z rodzicami wiec nie bede robic zbednego tloku w osrodku.. a moj namiot mysle ze jakos sie zmiesci.. Quote
Mysia_ Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='psiunia1']Jak jest tak duzo psiakow to w takim razie ze mna tylko owczarka pojedzie,labradorcie moge zostawic z rodzicami wiec nie bede robic zbednego tloku w osrodku.. a moj namiot mysle ze jakos sie zmiesci..[/quote] Namiot się napewno zmieści, rose robi zbędną panikę :eviltong::evil_lol: Jak to się mówi? "jak sie popieści to się wszystko zmieści" :diabloti: Quote
Patikujek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 A jak nie to będziemy piętrowo ustawiać albo na dachach domków Quote
rose Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Patikujek']A ja nie mam skąd:placz: ja siedzę akuraty na ziemi:placz: Przykro mi Aniu nie mam jak spełnić Twojej prośby:shake:[/quote] [quote name='Mysia_']tylko skąd? :eviltong: już wiem... mogę z krzesła :cool3:[/quote] To ja proponuje skoczyć z dach na główkę, żebym już więcej z Wami kłopotów nie miała:evil_lol::eviltong: Quote
AgaCzips Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Patikujek']A jak nie to będziemy piętrowo ustawiać albo na dachach domków[/quote] albo na drzewie:evil_lol: Quote
rose Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 W niedziele skończyłam kurs na wychowawce kolonijnego:diabloti: mam już zaświadczenie i co się z tym wiąże prawo aby sie Wami opiekować:diabloti: Kto idzie pod moje skrzydła?:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Fakt faktem na 22 namioty miejsca nie ma:shake: ten osrodek nie jest robiony pod pole namiotowe...i lepiej jakbyscie sie z soba jakos pogadali by zmniejszyc ta liczbe namiotowiczów i byc wspolnie w namiotach, bo zewnatrz nie ma zadnych miejsc gdzie daloby sie zaparkowac jedynie w srodku osrodka. Quote
Recommended Posts