Izabela124. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Sliczna twoja sunia, jednak troche inne ma umaszczenie od suczki kolezanki Quote
tibi89 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ups. zapomniałam dodać w podpisie :) Wrocław :) Lunia błękitkiem jest, chociaż z czasem już ciemnieje nad czym ubolewam.. na koniec jeszcze pokaże Lunię z Rambem, żeby sie nasz biedaczek poszkodowany nie czuł :) [url]http://img153.imageshack.us/img153/6831/spykt1.jpg[/url] [url]http://img261.imageshack.us/img261/2812/niunieczki8hb2.jpg[/url] [url]http://img230.imageshack.us/img230/3193/niunieczki10jy1.jpg[/url] niuniek w trakcie dochodzenia do siebie jeszcze jest.. lecimy na spacer, ale jeszcze się odezwiemy :) Quote
Marlena:) Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 To my jednak zabierzemy sie z Luziową :cool3: ... Przybędziemy pociągiem.. Ja+osoba+ Toffik ( o ile ktoś jest chętny go poznać :roll: ) .... piszemy się na namiot ;). Quote
komar Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 oo;) to widze ze kolejni wroclawianie??:D:D na ostatnich zlotach to z wroclawia bylem aż ja i orzech (z tego co pamietam);P Quote
Asia & Ginger Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='tibi89']Mam parę pytań :P bo kurczę przeczytałam 50 str i więcej nie mam nerwów :lol: więc jak by ktoś był tak miły to proszę o odpowiedź :) chodzi mi o to czy ośrodek jest w końcu wynajęty w całości i psy będą mogły w razie czego biegać luzem i mieć dostęp do jeziora czy jakiejś wody? czy można będzie w czerwcu/lipcu zgłosić się pod namioty? bo widzę, że na domek się już na pewno nie załapie :) i ostatnie o co chodzi to z tej pierwszej listy widzę, że nie będzie tam przedstawicieli ras powszechnie uważanych za agresywne. ja mam roczną amstaffkę, zupełnie nieagresywną do ludzi i zwierząt. jak się pies na nią rzuci to ucieka :lol: więc chciałam spytać czy nie będzie przeszkadzać jej rasa, bo już się wole spytać, żeby mnie do domu z powrotem nie wysłali :lol:[/quote] Super zapraszamy! :p :multi: [quote name='KaRa_']Jeśli znajdzie się jeszcze 6osób to ośrodek będzie wynajęty w całości;) Do jeziora będzie dostęp jak znajdziemy jakąś dziką plaże bo jak się z ośrodka wychodzi jakies 300m jest plaża dla ludzi wiec tam wstępu nie mamy. Co do namiotów wolimy by było ich jak najmniej bo ośrodek nie jest jakiś gigantyczny no i Pani posiała świeżą trawkę na terenie ośrodka;). Ale oczywiście można. A co do amstaffki jeśli łagodna to zapraszmay.[/quote] Widzę, ze [B]KaRa[/B] już wszystko wyjaśniła. :cool3: Miejsca w domkach jeszcze są. :cool3: [quote name='rose']Oj, bo nie chciało mi sie czekać do północy:eviltong: izabela124 zapłacona całość + za psa;)[/quote] Zaczerwieniam. :p [quote name='Marlena:)']To my jednak zabierzemy sie z Luziową :cool3: ... Przybędziemy pociągiem.. Ja+osoba+ Toffik ( o ile ktoś jest chętny go poznać :roll: ) .... piszemy się na namiot ;).[/quote] Zapisuję. :p [quote name='komar']oo;) to widze ze kolejni wroclawianie??:D:D na ostatnich zlotach to z wroclawia bylem aż ja i orzech (z tego co pamietam);P[/quote] Aż. :cool3: :evil_lol: Quote
rose Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Trochę skrócona, ale nadal [B]czarna[/B] lista:eviltong: [I] Orzech Goldenka245 Agnisia=) +2osoby Grażyna9915 Dawix[/I] Quote
Mysia_ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='rose']Trochę skrócona, ale nadal [B]czarna[/B] lista:eviltong: [I]Orzech[/I] [I]Goldenka245[/I] [I]Agnisia=) +2osoby[/I] [I]Grażyna9915[/I] [I]Dawix[/I][/quote] calkiem krótka jest :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 aha, jeszcze tego nie było: [B][SIZE=7][COLOR=red][U]89[/U][/COLOR][/SIZE][/B] Quote
KaRa_ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='rose']Trochę skrócona, ale nadal [B]czarna[/B] lista:eviltong: [I] Orzech Goldenka245 Agnisia=) +2osoby Grażyna9915 Dawix[/I][/quote] Zapomniałaś o kruczo czarnej liscie: Estera Macho czarnula87 . Quote
basia bonnie Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='rose']Trochę skrócona, ale nadal [B]czarna[/B] lista:eviltong: [I] Orzech Goldenka245 Agnisia=) +2osoby Grażyna9915 Dawix[/I][/quote] goldenka ma problemy z dogo, ale prosiła mnie na gg o nr konta, więc ona na pewno niedługo wpłaci :) Quote
Rahl Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Patikujek']Wiek od 13 do 100 z każdego rocznika po trochu ale chyba w tym roku najwięcej będzie ludzi z rocznika 88 i 84 (przynajmniej tak mi się wydaje :)[/quote] Ja mam 12 lat :eviltong: Quote
tibi89 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='komar']oo;) to widze ze kolejni wroclawianie??:D:D na ostatnich zlotach to z wroclawia bylem aż ja i orzech (z tego co pamietam);P[/quote] no przegięcie :lol: teraz z tego co się doliczyłam to 5 będzie :cool1: tak z ciekawości jeszcze to ilu osobowe te domki zostały? wynika z pierwszej strony że 3..a miejsc 6 podobno więc już się nie łapie :lol: i zaliczkę teraz trzeba wpłacić a resztę można na miejscu czy jak to jest z tą płatnością? bo jestem ciemna i nic nie kumam już, za dużo stron do przejrzenia :lol: Quote
baffi2 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote][I] Orzech Goldenka245 Agnisia=) +2osoby Grażyna9915[/I] [I] Estera Macho czarnula87[/I][/quote]A czy szanowne panie organizatorki wysłały do tych osób privy? ;) Quote
rose Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='tibi89']no przegięcie :lol: teraz z tego co się doliczyłam to 5 będzie :cool1: tak z ciekawości jeszcze to ilu osobowe te domki zostały? wynika z pierwszej strony że 3..a miejsc 6 podobno więc już się nie łapie :lol: i zaliczkę teraz trzeba wpłacić a resztę można na miejscu czy jak to jest z tą płatnością? bo jestem ciemna i nic nie kumam już, za dużo stron do przejrzenia :lol:[/quote] Zostało 6 miejsc na pierwszej stronie po prostu jeszcze nie zostały wszystkie osoby do domków przydzielone;) A co do siana to teraz trzeba zapłacić całą kwotę;) Quote
Karilka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No to widzę, że może uda mi sie mieć troszku tej psiej energii z głowy jesli będzie dużo energicznych psów. Sie zobaczy. Do zlotu już mało dni;). Coś czuję, że będzie jeden wielki płacz i lament jak czas będzie sie rozstać... Quote
rose Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='baffi2']A czy szanowne panie organizatorki wysłały do tych osób privy? ;)[/quote] Tak, Kara wysyłała PW ;) Quote
Karilka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 W nastepnym Przyjacielu Psie ma być artykuł o : miłośnikach psów, którzy sobie radzą z wyjazdami wraz ze swoimi ukochanymi psami. Może będzie coś o nas:cool3:? Quote
Rahl Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Karilka']W nastepnym Przyjacielu Psie ma być artykuł o : miłośnikach psów, którzy sobie radzą z wyjazdami wraz ze swoimi ukochanymi psami. Może będzie coś o nas:cool3:?[/quote] Ciekawe:cool3: Czekam na kolejny numer:lol: Quote
KaRa_ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Karilka']W nastepnym Przyjacielu Psie ma być artykuł o : miłośnikach psów, którzy sobie radzą z wyjazdami wraz ze swoimi ukochanymi psami. Może będzie coś o nas:cool3:?[/quote] A żebyś wiedziała,że będzie:evil_lol::evil_lol:za to jestem przez Asie op***ana,że fotki jej za wolno wysyłam :lol::lol::lol: Quote
baffi2 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='KaRa_']A żebyś wiedziała,że będzie:evil_lol::evil_lol:za to jestem przez Asie opierdalana,że fotki jej za wolno wysyłam :lol::lol::lol:[/quote] wow, ciekawe co napiszą o zlocie :D Quote
Asia & Ginger Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 [quote name='KaRa_']A żebyś wiedziała,że będzie:evil_lol::evil_lol:za to jestem przez Asie opierdalana,że fotki jej za wolno wysyłam :lol::lol::lol:[/quote] [B]KaRa[/B] ciii, to miała być niespodzianka. :mad: [quote name='rose']Macho całość zapłacona + pies :cool1:[/quote] Zaczerwieniam. :p Quote
rose Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [CENTER][SIZE=7][B][COLOR=Red]88 :cool1::cool1::cool1: [/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER] Quote
Recommended Posts