Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ups. zapomniałam dodać w podpisie :) Wrocław :)
Lunia błękitkiem jest, chociaż z czasem już ciemnieje nad czym ubolewam..
na koniec jeszcze pokaże Lunię z Rambem, żeby sie nasz biedaczek poszkodowany nie czuł :)
[url]http://img153.imageshack.us/img153/6831/spykt1.jpg[/url]
[url]http://img261.imageshack.us/img261/2812/niunieczki8hb2.jpg[/url]
[url]http://img230.imageshack.us/img230/3193/niunieczki10jy1.jpg[/url]
niuniek w trakcie dochodzenia do siebie jeszcze jest..

lecimy na spacer, ale jeszcze się odezwiemy :)

Posted

To my jednak zabierzemy sie z Luziową :cool3: ... Przybędziemy pociągiem..
Ja+osoba+ Toffik ( o ile ktoś jest chętny go poznać :roll: ) .... piszemy się na namiot ;).

Posted

[quote name='tibi89']Mam parę pytań :P bo kurczę przeczytałam 50 str i więcej nie mam nerwów :lol: więc jak by ktoś był tak miły to proszę o odpowiedź :)
chodzi mi o to czy ośrodek jest w końcu wynajęty w całości i psy będą mogły w razie czego biegać luzem i mieć dostęp do jeziora czy jakiejś wody? czy można będzie w czerwcu/lipcu zgłosić się pod namioty? bo widzę, że na domek się już na pewno nie załapie :) i ostatnie o co chodzi to z tej pierwszej listy widzę, że nie będzie tam przedstawicieli ras powszechnie uważanych za agresywne. ja mam roczną amstaffkę, zupełnie nieagresywną do ludzi i zwierząt. jak się pies na nią rzuci to ucieka :lol: więc chciałam spytać czy nie będzie przeszkadzać jej rasa, bo już się wole spytać, żeby mnie do domu z powrotem nie wysłali :lol:[/quote]
Super zapraszamy! :p :multi:

[quote name='KaRa_']Jeśli znajdzie się jeszcze 6osób to ośrodek będzie wynajęty w całości;) Do jeziora będzie dostęp jak znajdziemy jakąś dziką plaże bo jak się z ośrodka wychodzi jakies 300m jest plaża dla ludzi wiec tam wstępu nie mamy. Co do namiotów wolimy by było ich jak najmniej bo ośrodek nie jest jakiś gigantyczny no i Pani posiała świeżą trawkę na terenie ośrodka;). Ale oczywiście można. A co do amstaffki jeśli łagodna to zapraszmay.[/quote]
Widzę, ze [B]KaRa[/B] już wszystko wyjaśniła. :cool3:
Miejsca w domkach jeszcze są. :cool3:

[quote name='rose']Oj, bo nie chciało mi sie czekać do północy:eviltong:

izabela124 zapłacona całość + za psa;)[/quote]
Zaczerwieniam. :p

[quote name='Marlena:)']To my jednak zabierzemy sie z Luziową :cool3: ... Przybędziemy pociągiem..
Ja+osoba+ Toffik ( o ile ktoś jest chętny go poznać :roll: ) .... piszemy się na namiot ;).[/quote]
Zapisuję. :p

[quote name='komar']oo;) to widze ze kolejni wroclawianie??:D:D na ostatnich zlotach to z wroclawia bylem aż ja i orzech (z tego co pamietam);P[/quote]
Aż. :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Trochę skrócona, ale nadal [B]czarna[/B] lista:eviltong:

[I]Orzech[/I]
[I]Goldenka245[/I]
[I]Agnisia=) +2osoby[/I]
[I]Grażyna9915[/I]
[I]Dawix[/I][/quote]

calkiem krótka jest :evil_lol:

Posted

[I] Orzech
Goldenka245
Agnisia=) +2osoby
Grażyna9915
Dawix[/I][/quote]
Zapomniałaś o kruczo czarnej liscie:
Estera
Macho
czarnula87
.

Posted

[I] Orzech
Goldenka245
Agnisia=) +2osoby
Grażyna9915
Dawix[/I][/quote]
goldenka ma problemy z dogo, ale prosiła mnie na gg o nr konta, więc ona na pewno niedługo wpłaci :)

Posted

[quote name='Patikujek']Wiek od 13 do 100 z każdego rocznika po trochu ale chyba w tym roku najwięcej będzie ludzi z rocznika 88 i 84 (przynajmniej tak mi się wydaje :)[/quote]
Ja mam 12 lat :eviltong:

Posted

[quote name='komar']oo;) to widze ze kolejni wroclawianie??:D:D na ostatnich zlotach to z wroclawia bylem aż ja i orzech (z tego co pamietam);P[/quote]

no przegięcie :lol: teraz z tego co się doliczyłam to 5 będzie :cool1:

tak z ciekawości jeszcze to ilu osobowe te domki zostały? wynika z pierwszej strony że 3..a miejsc 6 podobno więc już się nie łapie :lol:
i zaliczkę teraz trzeba wpłacić a resztę można na miejscu czy jak to jest z tą płatnością? bo jestem ciemna i nic nie kumam już, za dużo stron do przejrzenia :lol:

Posted

[quote][I] Orzech
Goldenka245
Agnisia=) +2osoby
Grażyna9915[/I]
[I] Estera
Macho
czarnula87[/I][/quote]A czy szanowne panie organizatorki wysłały do tych osób privy? ;)

Posted

[quote name='tibi89']no przegięcie :lol: teraz z tego co się doliczyłam to 5 będzie :cool1:

tak z ciekawości jeszcze to ilu osobowe te domki zostały? wynika z pierwszej strony że 3..a miejsc 6 podobno więc już się nie łapie :lol:
i zaliczkę teraz trzeba wpłacić a resztę można na miejscu czy jak to jest z tą płatnością? bo jestem ciemna i nic nie kumam już, za dużo stron do przejrzenia :lol:[/quote]

Zostało 6 miejsc na pierwszej stronie po prostu jeszcze nie zostały wszystkie osoby do domków przydzielone;)
A co do siana to teraz trzeba zapłacić całą kwotę;)

Posted

No to widzę, że może uda mi sie mieć troszku tej psiej energii z głowy jesli będzie dużo energicznych psów. Sie zobaczy.

Do zlotu już mało dni;).
Coś czuję, że będzie jeden wielki płacz i lament jak czas będzie sie rozstać...

Posted

W nastepnym Przyjacielu Psie ma być artykuł o :

miłośnikach psów, którzy sobie radzą z wyjazdami
wraz ze swoimi ukochanymi psami.

Może będzie coś o nas:cool3:?

Posted

[quote name='Karilka']W nastepnym Przyjacielu Psie ma być artykuł o :

Może będzie coś o nas:cool3:?[/quote]
Ciekawe:cool3: Czekam na kolejny numer:lol:

Posted

[quote name='Karilka']W nastepnym Przyjacielu Psie ma być artykuł o :

Może będzie coś o nas:cool3:?[/quote]
A żebyś wiedziała,że będzie:evil_lol::evil_lol:za to jestem przez Asie op***ana,że fotki jej za wolno wysyłam :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='KaRa_']A żebyś wiedziała,że będzie:evil_lol::evil_lol:za to jestem przez Asie opierdalana,że fotki jej za wolno wysyłam :lol::lol::lol:[/quote]
wow, ciekawe co napiszą o zlocie :D

Posted

[quote name='KaRa_']A żebyś wiedziała,że będzie:evil_lol::evil_lol:za to jestem przez Asie opierdalana,że fotki jej za wolno wysyłam :lol::lol::lol:[/quote]
[B]KaRa[/B] ciii, to miała być niespodzianka. :mad:

[quote name='rose']Macho całość zapłacona + pies :cool1:[/quote]
Zaczerwieniam. :p