Kora- Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Jak są domki 4 osobowe to jeszcze [B][COLOR=DarkGreen]Karilka[/COLOR] [/B];) Quote
komar Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 No ja dla pewnosci proponuje przeliczyc te domki;P bo tak cos powoli braknie tych 4-osobowych;P bo chyba 4-osobowy bierze Basia i Barni + TZ i Herspi + TZ;P 4-osobowy mam ja + ci z mojego domku;P kolejny 4 -osobowy ma domek Asi:D i jesczze jeden 4-osobowy tam gdzie jest Orzech;P a skoro Bigos wchodzi do naszego domku to kolejny domek bedzie miec 4 osoby;P no wiec mysle ze trzeba jakos zaktualizowac liste i sie pozastanawiać nad składem;) Quote
Asia & Ginger Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='Mada:)']Tak dla potwierdzenia: rozumiem, że za siebie i za osobę towarzyszącą muszę dopłacić 260 zł, ponieważ zaliczki już wpłaciłam? ;)[/quote] Tak. ;) [quote name='Kora-']Jak są domki 4 osobowe to jeszcze [B][COLOR=darkgreen]Karilka[/COLOR] [/B];)[/quote] Ok, to już Was zapisuję do jednego domku. :p Quote
M&T Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ja nie nadążam za waszym tempem pisania! :P nie będę zamieszczać tu miliona cytatów, więc tylko napiszę, że Karilka nie będzie bezdomna, bo my chcemy ją w domku!!!! :D:D A mój Mickey jest jednym z bardziej energicznych piesków jakie znam, więc będzie fajnie xD i Karilka nie marudź! Jesteś z nami w domku i o żadnym bezdomniactwie nie chcę słyszeć :P a jak jest domek 4-o osobowy to bierzemy!! :D do usłyszenia za następne milion postów xD P.S. Właśnie przeczytałam, że jesteśmy już zameldowane i podjarkę mam xD Quote
rose Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 yyy chyba mamy na liście za dużo zespołów 4 osobowych:eviltong: bo domków 4os jest 5 a my mamy 6 składów utworzonych:eviltong: Quote
M&T Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ale my już mamy swój domek? :P no chyba, że jest jakiś trzy osobowy, to najwyżej pokombinujemy sobie ze spankiem ;) Quote
Asia & Ginger Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='rose']yyy chyba mamy na liście za dużo zespołów 4 osobowych:eviltong: bo domków 4os jest 5 a my mamy 6 składów utworzonych:eviltong:[/quote] Ale skład domku, w którym była [B]bigos[/B] może się jeszcze zmienić. ;) Zresztą jak ktoś chce, może sobie jeszcze kogoś dobrać do domku, tak żeby było 5 osób. :cool3: Quote
komar Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ale w jednym składzie nie wiadomo jaki domek bedzie:-) Quote
Kora- Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 No to jak nie będzie już domków 4 osobowych, to my wtedy do 5 osobowego i przygarniemy wtedy jeszcze jakąś bezdomną osóbkę. ;)) Quote
Patikujek Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 WOW ale żeście namotali:o:loveu: A tych składów to ja już nic nie wiem, ważne żebym była z moimi [B]kochanymi[/B] vipami - Asią, Agatką i Lucą i blisko reszty [B]kochanych[/B] vipów - Ani, Kary, Komara:) Quote
rose Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Patikujek']WOW ale żeście namotali:o:loveu: A tych składów to ja już nic nie wiem, wazne żebym była z moimi kochanymi vipami - Asią, Agatką i Lucą i blisko reszty vipów - Ani, Kary, Komara:)[/quote] One są kochane vipy, a my tylko vipy?:eviltong: Quote
Patikujek Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Oj przepraszam za pomyłkę, już dopisuję kochane także przed wami:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='Patikujek']WOW ale żeście namotali:o:loveu: A tych składów to ja już nic nie wiem, ważne żebym była z moimi [B]kochanymi[/B] vipami - Asią, Agatką i Lucą i blisko reszty [B]kochanych[/B] vipów - Ani, Kary, Komara:)[/quote] Tylko jeszcze [B]Borci[/B] naszej kochanej brakuje... :loveu: :placz: [quote name='rose']One są kochane vipy, a my tylko vipy?:eviltong:[/quote] :multi: :eviltong: :lol: [quote name='Patikujek']Oj przepraszam za pomyłkę, już dopisuję kochane także przed wami:loveu:[/quote] [B]Rose[/B], pamiętaj że to było wymuszone "kochane", a nie tak samo z siebie. :eviltong: :evil_lol: Quote
Karilka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 :Rose: Jupi!:sweetCyb: Jestem NIE bezdomna. Quote
Basia i Barni Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Pati nowicjusze mogą bardziej być kochane niz vipy - zobaczysz :diabloti: Quote
M&T Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Karilka']:Rose: Jupi!:sweetCyb: Jestem NIE bezdomna.[/quote] Haha, dokładnie Karilko xP teraz mi tylko powiedz, jakie są twoje psy :P Quote
bigos Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='KaRa_']Przypominam o płaceniu już całych kwot do końca kwietnia;)[/quote] Od razu mówię, ze zapłacę po majowym weekendzie:eviltong: mam remont i wydatki teraz Quote
Karilka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 To jest ten domek 4 osobowy dla nas?:roll: PS: M&T no dobrze:roll:.... :offtopic: Sznaucerek - boi sie innych psów, bardzo. Kilka razy pogryziony więc prosze się nie dziwić. Raczej go komuś wepchne na ten tydzień bo wszyscy go kochają. Posłuszny, sporo umie, zdolny ale za to warczący i ogólnie ...ekscentryczny:[LIST=1] [*]Depcze szczura i ucieka. [*]Pryknie i sie chowa pod kanape - uciekając z prędkością światła. [*]Cały czas zatyka sie o ściane lub o cokolwiek żeby przypadkiem mu sie nic z dupki nie wymsknęło. [*]Tarza się w... kamieniach [*]Rozrywa poduszki na strzępy z ogromną agresją. [*]Bije koty łapami. [*]Uważa sie za człowieka bardziej, niż za psa... [*] Uwielbia przesiadywać na parapecie [*]Agresor w stosunku do znienawidzonej amstaffki - od zawsze. [*]Jeśli ma za mało miłości i uwagi - cały czas warczy. Nie gryzie. Warczy.[/LIST]A teraz Dolar. Niestety nie jest taki jaki powinien być...( jeszcze ) bo mam go dopiero od roku a przeszłość miał barrrdzo, wyjątkowo nie ciekawą. Mieszkał w melinie. Samowolka. Bity. Głodzony. Gryziony przez inne psy. No coment's. [LIST=1] [*]Bardzo inteligentny... z tym ze całą inteligencje wykorzystuje przeciwko nam - LUDZIOM. [*]Inne psy lubi. Nawet bardzo. [*]Nie lubi ksiedza - jedyna osoba jaka spowodowała , ze pies zamienił się w istnego diabła:cool1:. Chyba ma to po pani:eviltong:. [*]Skacze przez płoty 2m i więcej też... [*]Uwielbia pływać [*]Wariat [*]Kocha zabawę.. Praca z człowiekiem to dla niego rozkosz. [*]Zły, gdy go sie budzi jakoś bardzo nachalnie w środku nocy:cool1:. [*]Jak go ktoś uderzył - oddał. [*]Trzeba uważać na jedzenie - jest bardzo zachłanny, nigdy nie najedzony. Syndrom głodu. [*]Wreszcie umie kochać. Umie sie przytulić. :multi:[/LIST] Quote
M&T Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Och, Karilka, jakiego offa strzeliłaś xD ale wybaczcie jej, to przeze mnie :P tylko ostatnie pytanko, którego psa bierzesz, czy oba? ^^ I już koniec offowania xD Też chciałam się spytać czy w końcu mamy ten 4-oosobowy domek czy nie? ^^'' Quote
baffi2 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 M&T masz za dużo pytań, a za mało czytasz:eviltong: :evil_lol: Quote
Mada:) Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Resztę kwoty za mnie i za brata wpłacił dziś mój tata. ;) Quote
Rawa Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Mada:)']Resztę kwoty za mnie i za brata wpłacił dziś mój tata. ;)[/QUOTE] Ale rymy Maduś. :razz: Quote
M&T Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='baffi2']M&T masz za dużo pytań, a za mało czytasz:eviltong: :evil_lol:[/quote] no wiem, że Karilka napisała, że chyba da sznaucerka do kogoś innego, ale napisała CHYBA! :eviltong: więc chciałam się tylko upewnić! xD ale już nie zadaję więcej pytań xP Quote
Mysia_ Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Basia i Barni']Pati nowicjusze mogą bardziej być kochane niz vipy - zobaczysz :diabloti:[/quote] Basiu, święte słowa :loveu: Quote
Recommended Posts