Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Monia i Marta']witam jaki byłby koszt wyjazdu od piątku do niedzieli 2 osób i 2 psów w domku[/quote]
30 zł/osoba/doba i 5 zł/pies/doba. ;)

[quote name='Izabela124.']Ile jeszcze zostalo wolnych miejsc?[/quote]
[quote name='rose']jeszcze chyba 4 miejsca..[/quote]
Ja naliczyłam 3 wolne miejsca. ;)

Posted

[quote name='gossia']Wiecie że 09.04.08r rose ma urodzinki? Przypominam....[/quote]
Jakby nikt nie wiedział:evil_lol:ja to wiem od dobrch 16tu lat

Posted

[quote name='gossia']Wiecie że 09.04.08r rose ma urodzinki? Przypominam....[/quote]
To już za 2 dni!
[COLOR=Red][SIZE=1]Sorki za offa:oops:[/SIZE][/COLOR]

Posted

Pa wszystkim! Już na dgm się nie pojawie i prosze mnie wypisać! Jak KaRa zadzwoni do mamy i powie nie tylko o zlocie ale i o mnie co pisałam to już po mnie! Naprawde przepraszam! I już więcej tak nie zrobie nikogo nie obraże ani nic! Przepraszam ale KaRy już się nie da przeprosić! KaRa wiedz że jeżeli powiesz to i tak nie pojadę już wykluczone!

Posted

[quote name='gossia']Pa wszystkim! Już na dgm się nie pojawie i prosze mnie wypisać! Jak KaRa zadzwoni do mamy i powie nie tylko o zlocie ale i o mnie co pisałam to już po mnie! Naprawde przepraszam! I już więcej tak nie zrobie nikogo nie obraże ani nic! Przepraszam ale KaRy już się nie da przeprosić! KaRa wiedz że jeżeli powiesz to i tak nie pojadę już wykluczone![/quote]
Gossia, jestem w szoku, czyżbyś miała coś na sumieniu, czego powinnaś się wstydzić? :-o

Posted

[quote name='gossia']Pa wszystkim! Już na dgm się nie pojawie i prosze mnie wypisać! Jak KaRa zadzwoni do mamy i powie nie tylko o zlocie ale i o mnie co pisałam to już po mnie! Naprawde przepraszam! I już więcej tak nie zrobie nikogo nie obraże ani nic! Przepraszam ale KaRy już się nie da przeprosić! KaRa wiedz że jeżeli powiesz to i tak nie pojadę już wykluczone![/QUOTE]

No nareszcie! Zmądrzałaś!

Mam nadzieję, że wrócisz tu, trochę mądzejsza i po przeczytaniu kilku dobrych psich książek!

Wtedy zapraszamy :loveu:

Posted

Do zlotu coraz bliżej;). Ale będzie fajnie.

Patikujek taaak. Wszyscy do szkółek i pracek .... Ja zostałam i staram wcisnąć komuś 2 psy z ulicy na DT. Może reflektujesz na owczareczka?
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9892581#post9892581[/url]

Posted

A więc rozmawiałam z mamą gossi, powiedziałam,że w jej wieku musi jechac z osobą pełnoletnią najlepiej z prawnym opieuknem, oczywiście jej mama pojedzie z nią, a co do psa się zastanowią bo powiedziałam,że tutaj nie wszyscy są przekonani co do tego pieska;)

Posted

[quote name='KaRa_']A więc rozmawiałam z mamą gossi, powiedziałam,że w jej wieku musi jechac z osobą pełnoletnią najlepiej z prawnym opieuknem, oczywiście jej mama pojedzie z nią, a co do psa się zastanowią bo powiedziałam,że tutaj nie wszyscy są przekonani co do tego pieska;)[/quote]
Dzięki:) Powiedziałam oczywiście wszystko mamie:) Przed telefonem.

Posted

[quote name='rose']I co nie było tak strasznie:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]
[CENTER][COLOR=Red][SIZE=6]UWAGA B. WAŻNE!!!
[COLOR=Black][SIZE=2]Chciałam was wszystkich przeprosić za moje zachowanie!;)
Wiem że głupio zrobiłam....:oops:
Ale mam nadzieje że więcej tego błędu
nie po pełnie!:shake:
U mnie zmiana na lepsze.:eviltong:
A powiem wam że jeszcze psa nie
wydałam....:multi:
I mam nadzieje że mama też
jej nie wyda. Mama
dziś dawała jej jeść to nic nie robiła
tylko się miłosiernie patrzyła...:loveu:
Ale najważniejsze dla mnie są
PRZEPROSINY:p