Asia & Ginger Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Monia i Marta']witam jaki byłby koszt wyjazdu od piątku do niedzieli 2 osób i 2 psów w domku[/quote] 30 zł/osoba/doba i 5 zł/pies/doba. ;) [quote name='Izabela124.']Ile jeszcze zostalo wolnych miejsc?[/quote] [quote name='rose']jeszcze chyba 4 miejsca..[/quote] Ja naliczyłam 3 wolne miejsca. ;) Quote
gossia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Wiecie że 09.04.08r rose ma urodzinki? Przypominam.... Quote
KaRa_ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='gossia']Wiecie że 09.04.08r rose ma urodzinki? Przypominam....[/quote] Jakby nikt nie wiedział:evil_lol:ja to wiem od dobrch 16tu lat Quote
gossia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='gossia']Wiecie że 09.04.08r rose ma urodzinki? Przypominam....[/quote] To już za 2 dni! [COLOR=Red][SIZE=1]Sorki za offa:oops:[/SIZE][/COLOR] Quote
gossia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Pa wszystkim! Już na dgm się nie pojawie i prosze mnie wypisać! Jak KaRa zadzwoni do mamy i powie nie tylko o zlocie ale i o mnie co pisałam to już po mnie! Naprawde przepraszam! I już więcej tak nie zrobie nikogo nie obraże ani nic! Przepraszam ale KaRy już się nie da przeprosić! KaRa wiedz że jeżeli powiesz to i tak nie pojadę już wykluczone! Quote
Asia & Ginger Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='gossia']Pa wszystkim! Już na dgm się nie pojawie i prosze mnie wypisać! Jak KaRa zadzwoni do mamy i powie nie tylko o zlocie ale i o mnie co pisałam to już po mnie! Naprawde przepraszam! I już więcej tak nie zrobie nikogo nie obraże ani nic! Przepraszam ale KaRy już się nie da przeprosić! KaRa wiedz że jeżeli powiesz to i tak nie pojadę już wykluczone![/quote] Gossia, jestem w szoku, czyżbyś miała coś na sumieniu, czego powinnaś się wstydzić? :-o Quote
kelpie0 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='gossia']Pa wszystkim! Już na dgm się nie pojawie i prosze mnie wypisać! Jak KaRa zadzwoni do mamy i powie nie tylko o zlocie ale i o mnie co pisałam to już po mnie! Naprawde przepraszam! I już więcej tak nie zrobie nikogo nie obraże ani nic! Przepraszam ale KaRy już się nie da przeprosić! KaRa wiedz że jeżeli powiesz to i tak nie pojadę już wykluczone![/QUOTE] No nareszcie! Zmądrzałaś! Mam nadzieję, że wrócisz tu, trochę mądzejsza i po przeczytaniu kilku dobrych psich książek! Wtedy zapraszamy :loveu: Quote
Basia i Barni Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 pozatym godzina 00.00 prawie a tu 11 latka na kompie szok-matko co robia twoi rodzice gossia :shake: Quote
Patikujek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Nie moge uwierzyć, wracam z nocki, siadam przed kompa, wchodzę na dogo, na watek zlotu a tu co pusto:o:o:o Aż odjęło mi mowę Quote
Karilka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Do zlotu coraz bliżej;). Ale będzie fajnie. Patikujek taaak. Wszyscy do szkółek i pracek .... Ja zostałam i staram wcisnąć komuś 2 psy z ulicy na DT. Może reflektujesz na owczareczka? [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9892581#post9892581[/url] Quote
Patikujek Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja pewnie że tak, ale moi rodzice to niestety NIE:shake: tak to jest jak trzeba mieszkac z innymi Quote
baffi2 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Karilka']Znam ten ból.:roll:[/quote] ochhhh ja niestety też:roll: Quote
Basia i Barni Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 no niestety ja tez znam ten ból- trzeba wcisnąc takim co tego bólu nie znają:diabloti: Quote
KaRa_ Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A więc rozmawiałam z mamą gossi, powiedziałam,że w jej wieku musi jechac z osobą pełnoletnią najlepiej z prawnym opieuknem, oczywiście jej mama pojedzie z nią, a co do psa się zastanowią bo powiedziałam,że tutaj nie wszyscy są przekonani co do tego pieska;) Quote
gossia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='KaRa_']A więc rozmawiałam z mamą gossi, powiedziałam,że w jej wieku musi jechac z osobą pełnoletnią najlepiej z prawnym opieuknem, oczywiście jej mama pojedzie z nią, a co do psa się zastanowią bo powiedziałam,że tutaj nie wszyscy są przekonani co do tego pieska;)[/quote] Dzięki:) Powiedziałam oczywiście wszystko mamie:) Przed telefonem. Quote
rose Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 I co nie było tak strasznie:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
gossia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='rose']I co nie było tak strasznie:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] [CENTER][COLOR=Red][SIZE=6]UWAGA B. WAŻNE!!! [COLOR=Black][SIZE=2]Chciałam was wszystkich przeprosić za moje zachowanie!;) Wiem że głupio zrobiłam....:oops: Ale mam nadzieje że więcej tego błędu nie po pełnie!:shake: U mnie zmiana na lepsze.:eviltong: A powiem wam że jeszcze psa nie wydałam....:multi: I mam nadzieje że mama też jej nie wyda. Mama dziś dawała jej jeść to nic nie robiła tylko się miłosiernie patrzyła...:loveu: Ale najważniejsze dla mnie są PRZEPROSINY:p KaRa nawet gdzieś tam jest fajna:eviltong: Tylko dla mnie trzeba było dużo czasu żeby to odkryć!:roll: No ale dobry był ten pomysł że po gops wpadniemy na moim słoniu który ma majtki w kropki:evil_lol: [COLOR=LemonChiffon][SIZE=1](przecież wiecie że to tylko żarcik):evil_lol: [COLOR=DarkOrchid]Sorki za tak wielkiego offa...:roll::oops: :Dog_run: [/COLOR][/SIZE][/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/CENTER] Quote
Atkaaaa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Izabela124.']O jejciu ja chyba mam pzrewidzenia hahah[/quote] nie tylko Ty :D:diabloti: Quote
Recommended Posts