Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Herspri']chciałam zauważyć że gossia jeszcze nie wpłaciła zaliczki ani nic więc po co się nią tak przejmować :eviltong: Myślę że jej rodzice są na tyle rozsądni że nie puszczą jej samej z takim psem chociaż ona może tego chce ( wiecie jak to jest z dziećmi ;) ).[/quote]
Zaliczki nie wpłaciłam bo idę pod namiot:cool1: A z kąd wiesz? Właśnie że mnie może puszczą:razz: Z tego co wy piszecie wychodzi: Po co taka gówniara ma z nami jechać i psuć zabawę lepiej niech siedzi w domu

Posted

[quote name='gossia'] Z tego co wy piszecie wychodzi: Po co taka gówniara ma z nami jechać i psuć zabawę lepiej niech siedzi w domu[/quote]
Nie, tylko boimy się o CIebie.

Posted

[quote name='gossia']Zaliczki nie wpłaciłam bo idę pod namiot:cool1: A z kąd wiesz? Właśnie że mnie może puszczą:razz: Z tego co wy piszecie wychodzi: Po co taka gówniara ma z nami jechać i psuć zabawę lepiej niech siedzi w domu[/quote]
nikt tak nie powiedział ale pomyśl, jaką robisz sobie opinię:razz:

Posted

Gossia fakt faktem jest różnica wieku, my inaczej postrzegamy zlot niż ty, my nie jedziemy pokazac jakiego to pieska mamy, my jedizemy tam wypoczac spotkac sie , pogadac o psach czasem, napic sie, dobrze sie bawic. I w tym chodzi by bylo jak naj,mniej nerwow zwiazanych z pilnowaniem osob niletnich, z psami agresywnymi itp. dlatego stawiamy warunki trzeba sie ich trzymac jesli chce sie jechac.

Posted

[quote name='KaRa_']Gossia fakt faktem jest różnica wieku, my inaczej postrzegamy zlot niż ty, my nie jedziemy pokazac jakiego to pieska mamy, my jedizemy tam wypoczac spotkac sie , pogadac o psach czasem, napic sie, dobrze sie bawic. I w tym chodzi by bylo jak naj,mniej nerwow zwiazanych z pilnowaniem osob niletnich, z psami agresywnymi itp. dlatego stawiamy warunki trzeba sie ich trzymac jesli chce sie jechac.[/quote]
Właśnie o to chodzi ja chce po to jechać! Dobra zobaczymy za tydzień jak pies będzie spokojny i posłuszny pojade jak nie to nie pojade:-(

Posted

Czyli wyszło szydło z worka chcesz jechać tylko dlatego by pokazać psa. A myślałaś,że jak będziesz szła się kąpać gdzieś do domku nie każdy Ci go przyjmie? albo jak będzie padać tgo jak będziecie szli do kogoś do domku tez może ktoś go nie chcieć bo będzie się bał czy coś? Bo w namiocie tym bardziej z takim psem 11letniej osobie nie latwo. 2 lata temu byly osoby dorosle z kaukazem i takim osoba czasem bylo trudno psa temperament utrzymac na wodzy mimo,ze suczka byla fajna.

Posted

[quote name='gossia']Właśnie o to chodzi ja chce po to jechać! Dobra zobaczymy za tydzień jak pies będzie spokojny i posłuszny pojade jak nie to nie pojade:-([/quote]
Ale dlaczego nastawiłaś się strasznie, aby jechać z psem? Bez psa też będzie dobra zabawa, baaaa... nie spadnie na Ciebie obowiązek żywienia go ( gotowania mu czy wsypywania karmy) , wyprowadzania na spacery( chyba byś nie puściła go aby biegał po całym ośrodku sam:razz:) itd. ... Nie będziesz się tak bała, że mu coś się stanie ;)
Na prawdę nie będzie gorzej :)

Posted

A warunkiem tego czy jedziesz czy nie jest pies??

ja najprawdopodobniej też jadę bez psa, bo mój się nie nadaje na takie imprezy(sprawdziłam to już na 2 zlotach i nie chcę go na 3 z rzędu ciągnąć) będzie mi żal że nie ma go ze mną ale dla niego i dla mnie tak jest lepiej i zam,ierzam się dobrze bawić, z resztą nie ja jedna bez psa jadę:)

Posted

Dobra jak nie mogę to nie pojadę i na Dogomani mnie długo nie będzie. A nie tylko ktoś się ze mną kłóci lub straszy mnie że zadzwoni do rodziców! Takie coś to ja mam gdzieś..... Chciała jechać i trochę odpocząć może za jakieś pare dni się odezwę jak już nikt nie będzie mnie straszył lub się ze mną kłócił. A zapewniam pies jest bardzo spokojny.

Posted

My cię nie straszymy telefonem do rodziców, z reszta nie rozumiem czemu ty się tego telefonu tak boisz skoro rodzice się zgodzili, my po prostu nie chcemy mieć broblemów na zlocie, bo jedziemy się tam dobrze bawić

A pies jest psem i nawet najbardziej łagodny może się zamienić w bestię, jeśli bardzo go coś zestresuje

Posted

[quote name='gossia']A zapewniam pies jest bardzo spokojny.[/quote]
Ale po Twoich postach nie wiadomo tego- piszesz, że dopiero zobaczycie, czy nadaje się na zlot :roll:

Posted

[quote name='gossia']Dobra jak nie mogę to nie pojadę i na Dogomani mnie długo nie będzie. A nie tylko ktoś się ze mną kłóci lub straszy mnie że zadzwoni do rodziców! Takie coś to ja mam gdzieś..... Chciała jechać i trochę odpocząć może za jakieś pare dni się odezwę jak już nikt nie będzie mnie straszył lub się ze mną kłócił. A zapewniam pies jest bardzo spokojny.[/quote]
to brzmi jak szantaż "jak nie pojadę to mnie już nie będzie na dogomanii"
tylko że chyba nikogo nie obchodzi to czy tu będziesz czy nie, bo nie zauważyłam żeby ktoś z dgm Cie uwielbiał :roll:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Ale dlaczego nastawiłaś się strasznie, aby jechać z psem? Bez psa też będzie dobra zabawa, baaaa... nie spadnie na Ciebie obowiązek żywienia go ( gotowania mu czy wsypywania karmy) , wyprowadzania na spacery( chyba byś nie puściła go aby biegał po całym ośrodku sam:razz:) itd. ... Nie będziesz się tak bała, że mu coś się stanie ;)
Na prawdę nie będzie gorzej :)[/quote]
Ale ja chce jechać z psem. Nie dlatego że chce się nim pochwalić:shake: tylko chce się z nim bawić :)itd. Tam będzie fajnie:multi:. Nie chodzi mi o to że psa muszę pokazać. Bo to akurat stale powtarza KaRa:shake:

Posted

A kolejna sprawa to... czy 11letnie dziecko wytrzyma bez rodziców wśród ludzi, których tak na prawdę nie zna?:razz: tzn. chodzi mi o to, żeby potem nie było lamentu, bo Gosia chce wracać, bo tęskni:eviltong:

Posted

[quote name='baffi2']to brzmi jak szantaż "jak nie pojadę to mnie już nie będzie na dogomanii"
tylko że chyba nikogo nie obchodzi to czy tu będziesz czy nie, bo nie zauważyłam żeby ktoś z dgm Cie uwielbiał :roll:[/quote]
Nie źle czytasz he, he nie będzie mnie na dgm dlatego że już mam dość tych kłótni itd. Chce jechać żeby z psem wypocząć. Nie żeby ktoś stale coś do mnie miał.:shake: A bez psa nie mogę jechać napewno bo rodzice uważają że stale będę latać gdzieś nad jezioro itd.

Posted

[quote name='basia bonnie']A kolejna sprawa to... czy 11letnie dziecko wytrzyma bez rodziców wśród ludzi, których tak na prawdę nie zna?:razz: tzn. chodzi mi o to, żeby potem nie było lamentu, bo Gosia chce wracać, bo tęskni:eviltong:[/quote]
Ha, ha tęskni ! A ciekawa jestem czy nie będzie z tobą lamentu? Ile ty masz lat? 23 czy 34 hmm....? No widzisz ja nie tęsknie....

Posted

[quote name='gossia']Nie źle czytasz he, he nie będzie mnie na dgm dlatego że już mam dość tych kłótni itd. Chce jechać żeby z psem wypocząć. Nie żeby ktoś stale coś do mnie miał.:shake: A bez psa nie mogę jechać napewno bo rodzice uważają że stale będę latać gdzieś nad jezioro itd.[/quote]

Nie rozumiem tego ja czy bym jechała z psem, czy bez to i tak wszędzie bym chodziła, no bo ty chyba nie zamierzasz siedzieć z psem 24h/dobę w namiocie, a tak poza tym to pies to dodatkowa odpowiedzialność, ja bym się prędziej dziecko swoje bała puścić z psem niż same

Posted

Ja nie wiem czy dla Ciebie jako 11letniej dziewczynce będzie odpoczynek wśród powiem prawdę spitej wiarze? rzygającej przy krzakach? suikającej przy najbliższym drzewku? i gadającej np. o sexie? sorry ale tak wyglada tez zlot osob pelnoletnich szczegolnosci gdy Olek jest w poblizu:evil_lol:

Posted

[quote name='gossia']Ha, ha tęskni ! A ciekawa jestem czy nie będzie z tobą lamentu? Ile ty masz lat? 23 czy 34 hmm....? No widzisz ja nie tęsknie....[/quote]
A no widzisz? Basia też jest niepełnoletnia, ale nie zachowuje się jak ty, sama oceniłaś ją jako dorosłą. A po twoich postach wywnioskować można że jesteś ok. 8 letnim bachorem :shake:

Posted

[quote name='gossia']Ha, ha tęskni ! A ciekawa jestem czy nie będzie z tobą lamentu? Ile ty masz lat? 23 czy 34 hmm....? No widzisz ja nie tęsknie....[/quote]
Ale z Ciebie pyskate dziecko:cool1: ja tylko mówię, bo przecież bardzo często dzieci na wyjazdach płaczą za rodzicami:eviltong: I nie pozwalaj sobie za dużo, bo nie potrafisz normalnie odpowiedzieć, tylko wszystko tratujesz jako atak. Kochana, ja lat mam 13:p a ludzie po moim charakterze, poglądach i podejścia do spraw zazwyczaj dają mi 18, czasem nawet 20:p I nie widzę czy tęsknisz,czy nie, bo jak mam to widzieć?:roll: I nie obchodzi mnie to, czy będziesz beczeć za rodzicami czy nie, tylko ostrzegam.

Posted

nie bylo mnie kilka godz a wy znowu sie klocicie...tak czy owak i tak bedziecie ktos musial zadzweonic do jej rodzicow tak samo do moich :diabloti:
ja tez moge jechac tylko jak wezme psa bo moi rodzice uwazaja ze zlot jest po to zeby sie poznac i niema sensu jechac bez psa i jak chcem jechac bez psa to moge pjechac gdzie indziej ehh dobra to tylko ich zdanie ja niemam problemu wezme psy :evil_lol: zem sie rozpisala :eviltong:

Posted

[quote name='basia bonnie']A kolejna sprawa to... czy 11letnie dziecko wytrzyma bez rodziców wśród ludzi, których tak na prawdę nie zna?:razz: tzn. chodzi mi o to, żeby potem nie było lamentu, bo Gosia chce wracać, bo tęskni:eviltong:[/quote]

[quote name='gops']nie bylo mnie kilka godz a wy znowu sie klocicie...tak czy owak i tak bedziecie ktos musial zadzweonic do jej rodzicow tak samo do moich :diabloti:
ja tez moge jechac tylko jak wezme psa bo moi rodzice uwazaja ze zlot jest po to zeby sie poznac i niema sensu jechac bez psa i jak chcem jechac bez psa to moge pjechac gdzie indziej ehh dobra to tylko ich zdanie ja niemam problemu wezme psy :evil_lol: zem sie rozpisala :eviltong:[/quote]
No i sami widzicie nie jestem sama.:razz:

Posted

Moje skromne zdanie, jest takie, że Gosia, z psem czy też bez psa, na zlot powinna pojechać tylko i wyłącznie z opiekunem. Po jej wypowiedziach, napisanych na wątku, jakoś nie widzę jej w codziennych obowiązkach, choćby takim jak samodzielne rozstawienie namiotu:evil_lol: (bez urazy);)

Co do zlotu - razem z Virginią jedziemy z Bydgoszczy najprawdopodobniej pociągiem. Ośrodek położony jest 2 km od miejscowości Sieraków, więc jak ze stacji można się tam dostać...?:razz: