gossia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Izabela124.']A ja nigdy nie bawilam sie w podchody o 12 w nocy buuu :([/quote] To się pobawimy w podchody o 12.01:cool3: Będzie strasznie:evil_lol: Szykujcie sobie latarki! Bo pójdziemy do lasu ! A tam są wilkołaki:-o He he ! No ale pobawimy się w podchody na zlocie? :razz: :evil_lol: Quote
Herspri Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [QUOTE] Herspri a ty ćwicz smakowanie piwka - bo jak wypadniesz z rytmu ciezko ci bedzie sie przyzwyczaić :smile: no chyba ze Olek nam pomoże :multi:[/QUOTE] Oj ćwiczę ćwiczę, wczoraj obaliliśmy z TZ'tem butelkę whisky :evil_lol: Quote
gossia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Suczka 18 kg. To nie tragedia on to opiero dragedia! Boi się prawdopobonie burzy![IMG]http://i30.tinypic.com/208beol.jpg.pl[/IMG] Quote
Karilka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 kelpie0 my sie w to bawimy. Fajna zabawa. Zwłaszcza po wertepach w lesie. Quote
gossia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Suczka 18 kg. To nie tragedia on to opiero dragedia! Boi się prawdopobonie burzy! [IMG]http://i30.tinypic.com/208beol.jpg.pl[/IMG][ Quote
gossia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Suczka 18 kg. To nie tragedia on to opiero dragedia! Boi się prawdopodonie burzy! Oczywiście zapomniałam dodać że to temat zlotu: Bo jak mi wejdzie na zlocie na kolana to ohoho!:-o:evil_lol:!!![IMG]http://i30.tinypic.com/208beol.jpg.pl[/IMG][[/quote] Quote
Herspri Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Karilka'] Ja też chce podchody! Tylko że co my z psami - zdrajcami zrobimy?:shake:[/quote] Psu kość w paszczę później psa na plecy i jazda :D Quote
baffi2 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Karilka'] Ja też chce podchody! Tylko że co my z psami - zdrajcami zrobimy?:shake:[/quote] psy zarzucamy na plecy lub bierzemy na ręce:diabloti: :eviltong: Quote
Herspri Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='baffi2']psy zarzucamy na plecy lub bierzemy na ręce:diabloti: :eviltong:[/quote] Widzę że rozumujemy podobnie :D:evil_lol: Quote
gossia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jak chcecie się więcej dowiedzieć z kąd będe miała psa to prosze zajrzeć do mojej galerii :(:(:( Przepraszam że to nie temat zlotu :( Quote
gossia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A po co? Na dużego psa siadamy i gnamy po polach/lesie :) Małego psa niestety trzeba wziąść na ręce!:( Quote
KaRa_ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='gossia']Jak chcecie się więcej dowiedzieć z kąd będe miała psa to prosze zajrzeć do mojej galerii :(:(:( Przepraszam że to nie temat zlotu :([/quote] Jak ktoś będzie chciał wiedzieć to sobie wejdzie nie musisz tego pisać każdy ma przecież mózg:shake:. Bo to robi niezły off! Quote
baffi2 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='KaRa_']każdy ma przecież mózg:shake:[/quote] nie byłabym tego aż taka pewna... :roll: :shake: :diabloti: Quote
gossia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 To liczy ktoś ile jeszcze do zlotu? Będzie napewno super! #diablotin Oczywiście z podchodami #diablotin Quote
Rahl Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='gossia']To liczy ktoś ile jeszcze do zlotu? Będzie napewno super! #diablotin Oczywiście z podchodami #diablotin[/quote] A sama nie możesz policzyć :roll:? Quote
gops Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 moim zdaniem jak bedziemy sie bawic :evil_lol: w podchody psy przywiazemy do drzew :diabloti: Quote
gossia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Tak psy przywiążemy i będą skowyczyć i jeszcze któryś się urwie! Ale jak ktoś ma dobrą smycz to dobry pomysł... Quote
basia bonnie Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Podchody!:multi: boooosko, kocham podchody:loveu: ja też się pisze!:loveu: Quote
Izabela124. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dobra to ja tez sie pisze hihi A Bobik i tak caly czas bedzie za mna chodzil Quote
Izabela124. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='MealyAngel']Zazdroszczę :(.[/quote]To jedz, zapraszamy:multi: Quote
tusia. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Rodzice mnie nie chcą puścić, a zresztą zamówili mi już obóz konny :(:(:( Pozostaje nadzieja że za rok pojadę... Quote
basia bonnie Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ale nie będzie tak, że teraz wszyscy tacy napaleni, a potem jak przyjdzie co to czego to każdy sie boi?:eviltong::diabloti: Quote
KaRa_ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='basia bonnie']ale nie będzie tak, że teraz wszyscy tacy napaleni, a potem jak przyjdzie co to czego to każdy sie boi?:eviltong::diabloti:[/quote] No co ty:evil_lol::evil_lol: Mówię Ci na zlocie swojska atmosfera;) Quote
Recommended Posts