Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']A ja nigdy nie bawilam sie w podchody o 12 w nocy buuu :([/quote]
To się pobawimy w podchody o 12.01:cool3: Będzie strasznie:evil_lol: Szykujcie sobie latarki! Bo pójdziemy do lasu ! A tam są wilkołaki:-o He he ! No ale pobawimy się w podchody na zlocie? :razz: :evil_lol:

Posted

[QUOTE] Herspri a ty ćwicz smakowanie piwka - bo jak wypadniesz z rytmu ciezko ci bedzie sie przyzwyczaić :smile: no chyba ze Olek nam pomoże :multi:[/QUOTE]
Oj ćwiczę ćwiczę, wczoraj obaliliśmy z TZ'tem butelkę whisky :evil_lol:

Posted

Suczka 18 kg. To nie tragedia on to opiero dragedia! Boi się prawdopodonie burzy!
Oczywiście zapomniałam dodać że to temat zlotu: Bo jak mi wejdzie na zlocie na kolana to ohoho!:-o:evil_lol:!!![IMG]http://i30.tinypic.com/208beol.jpg.pl[/IMG][[/quote]

Posted

[quote name='Karilka']
Ja też chce podchody! Tylko że co my z psami - zdrajcami zrobimy?:shake:[/quote]

Psu kość w paszczę później psa na plecy i jazda :D

Posted

[quote name='Karilka']

Ja też chce podchody! Tylko że co my z psami - zdrajcami zrobimy?:shake:[/quote]
psy zarzucamy na plecy lub bierzemy na ręce:diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='gossia']Jak chcecie się więcej dowiedzieć z kąd będe miała psa to prosze zajrzeć do mojej galerii :(:(:( Przepraszam że to nie temat zlotu :([/quote]
Jak ktoś będzie chciał wiedzieć to sobie wejdzie nie musisz tego pisać każdy ma przecież mózg:shake:. Bo to robi niezły off!

Posted

[quote name='gossia']To liczy ktoś ile jeszcze do zlotu? Będzie napewno super! #diablotin Oczywiście z podchodami #diablotin[/quote]
A sama nie możesz policzyć :roll:?

Posted

[quote name='basia bonnie']ale nie będzie tak, że teraz wszyscy tacy napaleni, a potem jak przyjdzie co to czego to każdy sie boi?:eviltong::diabloti:[/quote]
No co ty:evil_lol::evil_lol:
Mówię Ci na zlocie swojska atmosfera;)