Mysia_ Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Pamiętajcie, że niektorzy modzi lubią być nadgorliwi. :shake: :diabloti:[/quote] nadgorliwość gorsza niż faszyzm ;) Quote
baffi2 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='gops']no wlasnie ja tam lubie modow :diabloti:[/quote] ojj:mad::diabloti: a banany lubisz?:diabloti: Quote
Mysia_ Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 teraz napewno tu się jakis mod zjawi i zrobi porządek :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='Dianeczka']Czyżbyś miała kogoś konkretnego na myśli? :diabloti:[/quote] Lepiej już nic nie mówię, bo dostanę bana. :diabloti: Quote
gops Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='baffi2']ojj:mad::diabloti: a banany lubisz?:diabloti:[/quote] lubie :evil_lol: ale wole lizaki :eviltong: Quote
Rahl Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Asiu, jak będę wysyłać do Ciebie PW z danymi to mam napisać i moje dane i osoby towarzyszącej? CHyba, że znowu mi się coś pomyliło i nie wysyła się takiego Pw, albo do Ciebie się nie wysyła :eviltong: [SIZE=1]Nie wszystko czytam uważnie, ale dane to mają być tylko telefon, imię, nazwisko, tak ;) ?[/SIZE] Quote
gops Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 z tego co wiem to tak i tel rodzicow jak jestes nie pelno letnia :eviltong: Quote
Mada:) Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 A czy na zlocie będą organizowane ćwiczenia / tresura psów w grupach? Jesli tak, to kto będzie ich organizatorem - ''treserem''? :razz: :lol: Quote
M&T Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No podobno ma być treserka z Alteri, jeśli się nie mylę i jeśli ładnie ją poprosimy to może zorganizuje jakieś szkolonko :D Quote
Atkaaaa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No...kuuurde... może za rok...ale przynajmniej na wystawach będe... Quote
M&T Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ou shit, rzeczywiście! wystawy -.-'' alee co tam ^^ wolę zlot :P ale nie martw się!! Za rok pojedziesz na pewno!! Będę miała już 18 lat i będę się tobą dzidziuśku opiekować xD haha xD Quote
Atkaaaa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 oj przeginasz kolezanko droga!!:mad::diabloti: Quote
kelpie0 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='M&T']No podobno ma być treserka z Alteri, jeśli się nie mylę i jeśli ładnie ją poprosimy to może zorganizuje jakieś szkolonko :D[/quote] To będziemy ładnie prosić :cool3: A ktoś, kto uprawia canicross będzie? (lub którąś tych "ciagnących" dyscyplin :evil_lol:) Quote
M&T Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 przepraszam xP nie mogłam się powstrzymać :P dobra, nie spamujmy tyle :P Quote
Atkaaaa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='M&T']przepraszam xP nie mogłam się powstrzymać :P dobra, nie spamujmy tyle :P[/quote] no!:mad::evil_lol: ok ok .... to bawcie się dobrze:placz: Quote
rose Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Asia proszona o zmiany Komarka na kolor jakiś ładny;D (bo wplacil na zakupy);PP Quote
gops Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 widze ze ilosc nieletnich nam wzrasta :evil_lol: Quote
baffi2 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='gops']widze ze ilosc nieletnich nam wzrasta :evil_lol:[/quote] to dobrze :D Quote
gops Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 biorac pod uwage ze tez jestem nieletnia to dobrze przynajmniej bedzie z kim pogadac :razz: i kogo straszyc :evil_lol: Quote
baffi2 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 szkoda że w Sierakowie nie ma toru Agility :placz: Quote
Recommended Posts