Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gops']edit: ide na ju ken dens i nie pisac za duzo zebym nie musiala czytac pol godziny 8)[/quote]

O dobre ja też miałam iść ale nie wiem bo pozniej tego wszystkiego nie nadrobie :shake:

Posted

no to skoro sie dogramolilem do tej strony to cos odpowiem;)

1. Mi ptasei mleczko do szczescia nie potrzebne;P może być coś innego:evil_lol: od ptasiego mleczka sie bym zapchal i niemialbym jak spiewac;P ale po paru rzeczach gardlo wyciaga wiecej dzwiekow i chyba nie musze pisac o czym tu mowa:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

2. Co do apteczki na zlocie to lepiej niech każdy jakas przutyuli do siebie bo jak cos jest to to sie nie przydaje;P Ja tam swoja biore zawsze;D

3. Co do spisu rzeczy to np pasty do zebow nie biore bo licze ze inni maja:evil_lol::evil_lol:
chociaz kiedys na wyjezdzie sie zdazylo tak ze wszyscy pomysleli w ten sposób:roll::roll:

a co do reszty rzeczy to
(chyba nie musze pisac o bieliźnie na zmiane:p)
- jakas kurtalka przeciwdeszczowa;) (co by sie nie przydala):D
- jakies gatki na poranna zaprawe;P
- buty?? chyba jedna para:P
- [B]IPP i IPS[/B]:cool3::cool3:
- dobry humor w plynie
- dmuchany McGywer
- okulary wodoszczelne z wodotryskiem:razz::razz:
- kij do bicia;D:D
no i coś jesczze ale nie chce sie rozpisywac:D

no i jesczez biore mieszkańców domku nr 1 i 2;D

Posted

oj już tak Kara nie strasz ze bedziesz po namiotach i domkach sprawdzac stan trzeźwości:PP bo ty i tak nie bedziesz w stanie bo twoj bedzie nienajlepszy;D:D

Posted

[quote name='rose']Asiu zaznacz Manixe na różowo-zaliczkowo:eviltong:[/quote]
Zaróżawiam. :p

[quote name='gops']a w domek na ile jest podzielony? dobra ..wiem jak pojedziecie to sprawdzicie :roll:[/quote]
Każdy domek ma dwa oddzielne pokoje, aneks kucheny, korytarzyk i łazienkę. ;)
Nie wiem tylko czy domki 3-osobowe też mają 2 pokoje czy jeden. Jak zadzwonię, to zapytam. ;)

[quote name='KaRa_']Zrzucić owszem tylko ja się ociągam w zgrywaniu na płytę trzeba będzie komara prosić by na miejscu zgrywał:evil_lol:[/quote]
Ociągasz? :-o
To mało powiedziane! :mad: :diabloti:

[quote name='Junka']no przestan to moje ulubione piwko.Chociaż Warką nie pogardze :cool3: To mi drugie opakowanie za śpiewanie Bądz co bądz śpiewam w chórze to troche fałszowac się umie i jak się pop.. bedziecie niedysponowani to nawet moge cos na gitarce zagrac :evil_lol:[/quote]
[quote name='Mysia_']Warka Strong jest the best :loveu:[/quote]
Najlepszy jest Lech Mocny, Dębowe Mocne albo Warka Strong. Mmmmmm mniamuśne! :beerchug:

[quote name='baffi2']musisz się zaopatrzyć w alkomat :diabloti: [/quote]
Ja mam dwa alkomaty, to wezmę. :cool3:

[quote name='komar']no to skoro sie dogramolilem do tej strony to cos odpowiem;)

1. Mi ptasei mleczko do szczescia nie potrzebne;P może być coś innego:evil_lol: od ptasiego mleczka sie bym zapchal i niemialbym jak spiewac;P ale po paru rzeczach gardlo wyciaga wiecej dzwiekow i chyba nie musze pisac o czym tu mowa:diabloti:

2. Co do apteczki na zlocie to lepiej niech każdy jakas przutyuli do siebie bo jak cos jest to to sie nie przydaje;P Ja tam swoja biore zawsze;D

3. Co do spisu rzeczy to np pasty do zebow nie biore bo licze ze inni maja:evil_lol:
chociaz kiedys na wyjezdzie sie zdazylo tak ze wszyscy pomysleli w ten sposób:roll:

a co do reszty rzeczy to
- [B]IPP i IPS[/B]:cool3:
- dobry humor w plynie
- dmuchany McGywer
- okulary wodoszczelne z wodotryskiem:razz:
no i coś jesczze ale nie chce sie rozpisywac

no i jesczez biore mieszkańców domku nr 1;D[/quote]
Cieszę się, że bierzesz nas pod uwagę. :multi: :p

[quote name='komar']oj już tak Kara nie strasz ze bedziesz po namiotach i domkach sprawdzac stan trzeźwości:PP bo ty i tak nie bedziesz w stanie bo twoj bedzie nienajlepszy;D:D[/quote]
Otóż to! :drink1:

Posted

[quote name='komar']no to skoro sie dogramolilem do tej strony to cos odpowiem;)

1. Mi ptasei mleczko do szczescia nie potrzebne;P może być coś innego:evil_lol: od ptasiego mleczka sie bym zapchal i niemialbym jak spiewac;P ale po paru rzeczach gardlo wyciaga wiecej dzwiekow i chyba nie musze pisac o czym tu mowa:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

3. Co do spisu rzeczy to np pasty do zebow nie biore bo licze ze inni maja:evil_lol::evil_lol:
chociaz kiedys na wyjezdzie sie zdazylo tak ze wszyscy pomysleli w ten sposób:roll::roll:

a co do reszty rzeczy to
- [B]IPP i IPS[/B]:cool3::cool3:
- dobry humor w plynie
- dmuchany McGywer
- okulary wodoszczelne z wodotryskiem:razz::razz:
no i coś jesczze ale nie chce sie rozpisywac:D

[B] no i jesczez biore mieszkańców domku nr 1;D[/B][/quote]

Jak to nr1? a ja z Kara?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::mad::mad::mad::mad:

Posted

Wy nie macie co w domu robic?!
ja wchodze na temat a tu 10 stron do nadrobienia...

a propo pakowania,to zamiast Kory,to Atos mi dzisiaj pod plecak podrzucił jego zabawke z zeszlego zlotu i ręcznik :| Kolega chyba mysli ze sie w tym roku wybiera:shake::-(

Posted

A ja lubię ptasie mleczko:multi: Ogólnie wszystko ci sie wiąże z Milką:cool3:

[quote name='komar']oj już tak Kara nie strasz ze bedziesz po namiotach i domkach sprawdzac stan trzeźwości:PP bo ty i tak nie bedziesz w stanie bo twoj bedzie nienajlepszy;D:D[/quote]

:lol::lol::lol:

[QUOTE] - [B]IPP i IPS[/B]:cool3::cool3:[/QUOTE]

what is this?:roll::oops:

[QUOTE]Jak to nr1? a ja z Kara?[/QUOTE]

z buta:evil_lol:

[QUOTE]Najlepszy jest Lech Mocny, Dębowe Mocne albo Warka Strong. Mmmmmm mniamuśne! :beerchug:[/QUOTE]

nie wiem dlaczego, ale tak mi się jakoś przypomniał sok z piwem:diabloti:

Posted

Tak Anecioreczek, Ty 10 stron, a ja skończyłam na 390 chyba... To o czym rozmawiacie aktualnie?
Może mnie ktoś uświadomić, co to jest IPP i IPS? Bo albo to za cięzkie na mój tępy mózg, albo o tej porze już nie kontaktuję...

Posted

[quote name='KaRa_']Ja miałam w tamtym roku dwie smycze:evil_lol:i obie takie same:lol::lol::lol:tak na wszelki wypadek jakby się jedna zepsóła;)[/quote]

a ja w tamtym roku przyjechałam z jedną a wyjechałam z drugą:lol:

Posted

IPP jak samam nazwa wskazuje jest to Indywidualny Pakiet Przetrwania (jesli ktos nie zrozumie to prosze pytac;P)

IPS jak sama nzawa wskazuje Indywidualny Pakiet Sanitarny (apteczka);D:D

Posted

wypiłam tylko 4 piwka z mezem a wy juz tyle napisaliscie-ocipieliscie ?????
no ludzie przeca to jest nie normalne zeby tyla pisac.
załuje ze tyla piwa zech wypiła bo zeby teraz 20 stron nadrabiac to za duzo:shake:
na zlocie sie rozgadamy i rozliczymy :mad:
a kaj reszta ryjów vel mordów Olek "kazał" trzeba to traktowac "powaznie" :mad::diabloti:

Posted

Jeeeeest, w ciągu godziny przeczytałm te 50 stron!!! Teraz cichaczem do łóżka, żebym nikogo nie obudziła ;D Taki nocny marek ze mnie ;D juz ja Wam dam na zlocie popalić!
Kurczę, jeszcze lekcji nie zrobiłam... Życzcie mi miłej nocy ;)

Posted

jestem :diabloti: przeczytalam tylko 3 strony , na cale szczescie moje grozby poskutkowaly :eviltong:

ja proponuje wziasc jeszcze stroj kapielowy :evil_lol:

Posted

hehe a ja miałam do nadrobienie mało :multi: W zasadzie to nic ciekawego już nie napisaliście :evil_lol: Tylko jak wróce ze szkoły to ma niebyc tu 10 stron :mad:

Posted

Ludzie ja wiedziałam że dogomanicy są gadatliwi ale że aż tak???
Nie było mnie niecałe 3 dni a tu ponad godzinę nadrabiałam:shake:

[quote name='Junka']o bomba komar umiesz?? :-o fajniutko bedzie na tym zlocie :evil_lol: :multi:[/quote]
Przeciez my go bierzemy tylko dlatego że grać umie

[quote name='rose']a jak się ktoś nie dostosuje do regulaminu to co? jaka kara?:evil_lol: bijemy?:mad: gitarą przez łep?:diabloti:[/quote]
byle nie gitarą znajdziemy coś lepszego

[quote name='Dianeczka']BTW. O której sie zadania domowe robi? Nie za wcześnie?
Ja dopiero zacznę... Ale najpierw sie wykąpię :evil_lol:[/quote]
To i tak wcześnie ja przewaznie ZD robiłam dopiero następnego dnia w szkole przed lekcją9kiedy się dowiadywałam że coś w ogóle zadane było)

[quote name='gops']ufff to dobrze bo niewytrzymam bez jogurtow :) lodowka najwazniejsza :diabloti: a jakiej wielkosci sa pokoje? mam obawy co do tego ze w jednym domku bedzie np 5 osob i zmieszcza sie 3 duze psy..[/quote]
Ja też bez jogurtów bym nie wytrzymała
A co do sprawdzenia domków, to ja w Sierakowie będę na weekend majowy po Bożym Ciele z kilkoma dogomaniakami to wszystko dokładnie sprawdzimy
(już się nie umiem doczekać)

[quote name='rose']Asiu zaznacz Manixe na różowo-zaliczkowo:eviltong:

Junka spoko:eviltong:[/quote]
nie Manixe a MANIXSE

[quote name='komar']a laptop to wam tylko do neta potrzebny??:D mozna przeciez pozrzucac zdjecia i odrazu pozgrywac na plyty;) może obejrzec jakies ciekawe filmy;)[/quote]
Na te zgrywanie to bym nie liczyła, niektórzy mogą to potwierdzić

[quote name='Mada:)']Nie, nie, nie! Biegać [B][U]Z[/U][/B] hundami i dbać o figurki... (swoje i psie) :evil_lol: Codziennie o 5 rano pobudka i biegi... [/quote]
Najpierw była wersja że wstajemy o 7, teraz już że o 5 to ja chyba w ogóle sypiac nie będe (bo ja koło 5 to zamierzałam się kłaść dopiero)

[quote name='KaRa_']A właśnie wstępem na śpiewy przy gitarze na cały zlot będzie opakowanie ptasiego mleczka i ja i Rose to wyegzekwujemy :evil_lol: Serio,serio:evil_lol::evil_lol:[/quote]
jestem zaaaaaaa

[quote name='KaRa_']Dokądniej dla Kary,Rose i może Komara za granie:evil_lol:[/quote]
i dla mnie i Asi()my będziemy przy drzwiach stały i to egzekwowały:D

[quote name='KaRa_']taaa[/quote]
Ptasie mleczko z milki jest pycha:loveu:

Posted

ok widze ze musze kupic big opakowanie ptasiego mleczka :evil_lol:
i zapas jogurtow zrobie :razz: a o 5 wstawac...ta ja nie wstaje przed 8 :eviltong:

takie pytanko male..ile wziasc kasy na jedzienie i inne uzywki ? :evil_lol:
niewiem ile mniej wiecej..ja tak se myslalam ze 200zl mniejwiecej...

Posted

[quote name='gops']
takie pytanko male..ile wziasc kasy na jedzenie i inne uzywki ? :evil_lol:
niewiem ile mniej wiecej..ja tak se myślałam ze 200zl mniej wiecej...[/quote]
Ja wzięłam 200 w zeszłym roku.
I mi została 100:diabloti:
Ale to dlatego ze żerowałam na ZonkOne w zeszłym roku:evil_lol:
No ale w tym roku nie jedzie,wiec muszę zabrać chyba 300,bo on wrócił bez pieniędzy rok temu :D

Posted

Ja nie wiem ile wzięłam, ale wiem, że mi dużo zostało:eviltong: mi zawsze zostaje:eviltong:
Ale podejrzewam, ze 200zł w zupełności wystarczy;)