Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']o zlocie zgodnie z tematem :evil_lol: czyli czy bierzesz kaganiec na zlot?[/quote]No wezmv, bo w pociagu i tak jvst potrzebny, ale dla psa niv dl MNIe:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Mada:) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='baffi2']a ktoś będzie mierzył czas?:eviltong: bo nie chciałabym się skompromitować:evil_lol:[/quote] Eee... o nie! Nie na czas!! :evil_lol: Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 no ja chwile mnie nie było i tyle musze czytac :shake: Iza czy ty cos insynuujesz z tymi mocherami :mad: Hmm kieliszki?? Ja tam wole od razu ze szklany :cool3: :popcorn: Ale i tak nie ma to jak heineken :drinking::chlup::beerchug::drinka: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 no wlasnie ja musze kupic...kella wyrosla juz a basterowy sie zgubil..kolejne 60zl ...ehh te wydatki ;) ta...heinekeny :) to sie rozmarzylam hehe Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Mada:)']Eee... o nie! Nie na czas!! :evil_lol:[/quote] to ja się dopisuję:lol: :diabloti: Quote
Herspri Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 a kantar ujdzie w roli kagańca ;> ? W autobusie to przechodzi :diabloti: Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops'] ta...heinekeny :) to sie rozmarzylam hehe[/quote] a żebyś wiedziała. Zimne piwko, gitarka ognisko i ja jestem w niebie :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Herspri']a kantar ujdzie w roli kagańca ;> ? W autobusie to przechodzi :diabloti:[/quote] Jeśli jedziesz pociągu to wydaje mi się,że tak jeśli nie trafisz na wredną babę:evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']a co do zlotu to hmmmmm... ten ..no...czy bedzie jakis pudelek ? oprocz mojego;)[/quote] Być może mój :D Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ta tez myslalam o kantarze..niby juz mialam ale nie wyszlo...oze znowu sprobuje :razz: ale i tak lepiej kaganiec miec jakby cos kelli odbilo to na wszelki wypadek :roll: ooooo to beda dwa pudelki :) jade samochodem z rodzicmami musza sprawdzic gdzie mnie wywoza :) Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Junka']a żebyś wiedziała. Zimne piwko, gitarka ognisko i ja jestem w niebie :loveu:[/quote] Żeby być przy gitarce i śpiewach wlotka to pudełko ptasiego mleczka:lol:Mówię serio, wiesz lepiej kupcie :evil_lol: Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='KaRa_']Żeby być przy gitarce i śpiewach wlotka to pudełko ptasiego mleczka:lol:Mówię serio, wiesz lepiej kupcie :evil_lol:[/quote] Co to haracz zbieracie :mad::mad::mad: zobaczym co da sie zrobic :cool3: Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']ja kupie specjalnie dla KaRy_ dwa opakowania :)[/quote] Dokądniej dla Kary,Rose i może Komara za granie:evil_lol: Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='KaRa_']Żeby być przy gitarce i śpiewach wlotka to pudełko ptasiego mleczka:lol:Mówię serio, wiesz lepiej kupcie :evil_lol:[/quote] o to lecę do sklepu:lol: jak postoi 124 dni to nic się nie stanie prawda...?:diabloti::eviltong: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 pfff to kupie jedno :diabloti: zebyscie nie przytyli :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='baffi2']o to lecę do sklepu:lol: jak postoi 124 dni to nic się nie stanie prawda...?:diabloti::eviltong:[/quote] Jeśli ma długą date ważności to nie;) Ciekawe kto będzie taki kochany na zlocie i da Nam za darcie ryjków przy gitarze:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']ta...heinekeny :) to sie rozmarzylam hehe[/quote] heineken? jahhhhh :eviltong: Jakoś w tym nie gustuję :evil_lol: Chyba Was trzeba do jakiejś roboty na dogo zaciągnąć, bo za dużo tu piszecie, a ja nie mam kiedy nadrabiać :placz: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ale za to ze pojde z wami po drewno na ognisko chce lizaka :diabloti: Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 no przestan to moje ulubione piwko.Chociaż Warką nie pogardze :cool3: To mi drugie opakowanie za śpiewanie :evil_lol: Bądz co bądz śpiewam w chórze to troche fałszowac się umie i jak się pop.. bedziecie niedysponowani to nawet moge cos na gitarce zagrac :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A od wszystkich nam się należy ptasie mleczko za organizację Asi, za moje szukanie idealnego ośrodka i dbanie o porządek, i Rose za użyczenie konta. I za nasz zapał do zlotu, który jest dla nas wszytskich:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']ale za to ze pojde z wami po drewno na ognisko chce lizaka :diabloti:[/quote] pewnie dostaniesz takiego za 20groszy:eviltong: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 dobra dobra kupie te ptasie mleczko jak mi przypomnicie przed wyjazdem :diabloti: a ile wziasc smyczy? mam rozkmine..automat,zwykla,przedluzana tak wezme chyba.. za 20 gr tez moze byc niepogardze :) Quote
Mada:) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [B][U]Na zlot proponuję zabrać:[/U][/B] 1. Nitkę i igłę (w przypadku potrzeby zaszycia dziury w skarpetce, bądź czyjejś rany otwartej :diabloti:, lub popełnienia samobójstwa). 2. Odpowiednie buty do biegania. 3. Koło ratunkowe (telefon do przyjaciela). :evil_lol: 4. Zdjęcie każdego członka kochanej rodzinki w przypadku, gdyby ktoś zatęsknił za mamusią, tatusiem, bądź siostrzyczką. :razz: 5. Apteczkę pierwszej pomocy (może być groźnie, m.in. poprzez nóż do seppuku). Quote
Atkaaaa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No nie, nie nadążam za Wami!!!:mad: Przystopujcie trochę! :razz: Quote
Recommended Posts