Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gops']o zlocie zgodnie z tematem :evil_lol: czyli czy bierzesz kaganiec na zlot?[/quote]No wezmv, bo w pociagu i tak jvst potrzebny, ale dla psa niv dl MNIe:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='baffi2']a ktoś będzie mierzył czas?:eviltong: bo nie chciałabym się skompromitować:evil_lol:[/quote]

Eee... o nie! Nie na czas!! :evil_lol:

Posted

no ja chwile mnie nie było i tyle musze czytac :shake:
Iza czy ty cos insynuujesz z tymi mocherami :mad:

Hmm kieliszki?? Ja tam wole od razu ze szklany :cool3: :popcorn:
Ale i tak nie ma to jak heineken :drinking::chlup::beerchug::drinka:

Posted

no wlasnie ja musze kupic...kella wyrosla juz a basterowy sie zgubil..kolejne 60zl ...ehh te wydatki ;)

ta...heinekeny :) to sie rozmarzylam hehe

Posted

[quote name='gops']

ta...heinekeny :) to sie rozmarzylam hehe[/quote]

a żebyś wiedziała. Zimne piwko, gitarka ognisko i ja jestem w niebie :loveu:

Posted

[quote name='Herspri']a kantar ujdzie w roli kagańca ;> ? W autobusie to przechodzi :diabloti:[/quote]
Jeśli jedziesz pociągu to wydaje mi się,że tak jeśli nie trafisz na wredną babę:evil_lol:

Posted

ta tez myslalam o kantarze..niby juz mialam ale nie wyszlo...oze znowu sprobuje :razz: ale i tak lepiej kaganiec miec jakby cos kelli odbilo to na wszelki wypadek :roll:

ooooo to beda dwa pudelki :)
jade samochodem z rodzicmami musza sprawdzic gdzie mnie wywoza :)

Posted

[quote name='Junka']a żebyś wiedziała. Zimne piwko, gitarka ognisko i ja jestem w niebie :loveu:[/quote]
Żeby być przy gitarce i śpiewach wlotka to pudełko ptasiego mleczka:lol:Mówię serio, wiesz lepiej kupcie :evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Żeby być przy gitarce i śpiewach wlotka to pudełko ptasiego mleczka:lol:Mówię serio, wiesz lepiej kupcie :evil_lol:[/quote]

Co to haracz zbieracie :mad::mad::mad: zobaczym co da sie zrobic :cool3:

Posted

[quote name='KaRa_']Żeby być przy gitarce i śpiewach wlotka to pudełko ptasiego mleczka:lol:Mówię serio, wiesz lepiej kupcie :evil_lol:[/quote]
o to lecę do sklepu:lol: jak postoi 124 dni to nic się nie stanie prawda...?:diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='baffi2']o to lecę do sklepu:lol: jak postoi 124 dni to nic się nie stanie prawda...?:diabloti::eviltong:[/quote]
Jeśli ma długą date ważności to nie;)
Ciekawe kto będzie taki kochany na zlocie i da Nam za darcie ryjków przy gitarze:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gops']ta...heinekeny :) to sie rozmarzylam hehe[/quote]

heineken? jahhhhh :eviltong: Jakoś w tym nie gustuję :evil_lol:
Chyba Was trzeba do jakiejś roboty na dogo zaciągnąć, bo za dużo tu piszecie, a ja nie mam kiedy nadrabiać :placz:

Posted

no przestan to moje ulubione piwko.Chociaż Warką nie pogardze :cool3: To mi drugie opakowanie za śpiewanie :evil_lol: Bądz co bądz śpiewam w chórze to troche fałszowac się umie i jak się pop.. bedziecie niedysponowani to nawet moge cos na gitarce zagrac :evil_lol:

Posted

A od wszystkich nam się należy ptasie mleczko za organizację Asi, za moje szukanie idealnego ośrodka i dbanie o porządek, i Rose za użyczenie konta. I za nasz zapał do zlotu, który jest dla nas wszytskich:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dobra dobra kupie te ptasie mleczko jak mi przypomnicie przed wyjazdem :diabloti:

a ile wziasc smyczy? mam rozkmine..automat,zwykla,przedluzana tak wezme chyba..

za 20 gr tez moze byc niepogardze :)

Posted

[B][U]Na zlot proponuję zabrać:[/U][/B]

1. Nitkę i igłę (w przypadku potrzeby zaszycia dziury w skarpetce, bądź czyjejś rany otwartej :diabloti:, lub popełnienia samobójstwa).
2. Odpowiednie buty do biegania.
3. Koło ratunkowe (telefon do przyjaciela). :evil_lol:
4. Zdjęcie każdego członka kochanej rodzinki w przypadku, gdyby ktoś zatęsknił za mamusią, tatusiem, bądź siostrzyczką. :razz:
5. Apteczkę pierwszej pomocy (może być groźnie, m.in. poprzez nóż do seppuku).