Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karilka']Powinno być fajnie. A będzie dało sie skombinować np. grilla?[/quote]
Ja se biorę grilla :evil_lol: i będę moim domkowiczom piec kiełbaski :P

Posted

Za drobną opłatą może da się coś załatwić z grillem (ależ będa machlojki w moim domku:evil_lol:). Założymy se normalnie biznes prawda Rose i Komar?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='goldenka245']W tym roku chyba jedzie najwięcej osób? ;)[/quote]
No jasne bo w końcu jest dobra organizacja o każdy szczegół, bo Asia dba o każdy szczegół. Tu jest jak firmie:
Asia -szef
Rose - księgowa
Ja - kierownik
i dłuuga lista innych osób:evil_lol:

Posted

Uzyskałam zgodę dwóch dziewczyn, czekam na pozostałe. Jeśli się zgodzą, to niepewnie, ale można mnie zapisać do domku nr 6...
[SIZE=1]Czekam na zgodę McDzik oraz Baffi... Mam nadzieję, że się zgodzicie ;)[/SIZE]

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Uzyskałam zgodę dwóch dziewczyn, czekam na pozostałe. Jeśli się zgodzą, to niepewnie, ale można mnie zapisać do domku nr 6...
[SIZE=1]Czekam na zgodę McDzik oraz Baffi... Mam nadzieję, że się zgodzicie ;)[/SIZE][/quote]
To poprosimy:
osoba-pies-domek/namiot
ta formułka jest najbardziej czytelna;)
A jak się nie zgodzą to ja się postaram Ciebie do szóstki wepchnąć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Karilka']KaRa psami Cie poszczujemy i udostępnisz grilla:eviltong:.[/quote]
Się nie czytało regulaminu, łagodne psy do psów i ludzi a ja ludziem jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Mój australijczyk będzie go strzegł :diabloti:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']A więc
Asia&gordonisko-domek
niestety bez psa, bo nie dam sobie rady...[/quote]
Ok Asia jak wejdzie to napisze;)
180zł poprosimy na konto:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']To poprosimy:
osoba-pies-domek/namiot
ta formułka jest najbardziej czytelna;)
A jak się nie zgodzą to ja się postaram Ciebie do szóstki wepchnąć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
A więc
Asia&gordonisko-domek
niestety bez psa, bo nie dam sobie rady...

Posted

[quote name='Atkaaaa']To jak pojade to biore na siebie Aussie :D
Kto mnie do domku przygarnie :D ?[/quote]
Nie chciałabyś:evil_lol:
Są tu osoby co mojego diabła znają:evil_lol:
Szczególnie Asia może duuużo opowiadać:evil_lol:. np o budzeniu, o cieszeniu się:lol::lol::lol: