Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmmm, ja bym nie odpuściła :diabloti: Powiedz, że przecież młodsi od Ciebie też jadą:) I zapytaj dlaczego nie możesz jeździć nigdzie z psem, wytłumacz, że to będzie fajny wyjazd dla Ciebie, bo będziesz z fajnymi ludźmi i dla psa, bo pobędzie wśród innych, będzie wesoło, będzie to wyjazd integracyjny dla Ciebie i dla psa :evil_lol: :evil_lol: Z rodzicami tak jest, trzeba tłumaczyć i ich przekonywać, bo oni często wychodzą z założenia po prostu "bo nie" ;) (ale żem zafizolofowała :evil_lol: :evil_lol: ) U mnie bylo np. tak, że rodzice absolutnie nie zgadzali się na psa, no to wzięłam ich na rozmowę,wytłumaczyłam wszystko, opowiedziałam, a trwało to chyba ze dwie godziny no i w efekcie jestem szczęśliwą posiadaczką dwóch psów ;)

Posted

[quote name='McDzik']Ja sie dopisuję do domku nr 6 (już ustalone z dziewczynami) :) Będę ze spanielkiem tybetańskim Arnim :) ... jeszcze Magda_Drakkar ze swoim cocerem, niebawem powinna tu za siebie post potwierdzający napisać :)[/quote]
Potwierdzam, że będę ja + kłapatouchy:razz:

Posted

[QUOTE]Powiedz, że przecież młodsi od Ciebie też jadą[/QUOTE]

wierz mi, to nie jest dobry argument...:shake: Proponuję aby z mamą pogadała jednak Asia, albo jakaś inna dorosła osoba co była już na zlocie.To po raz. Po dwa proponuję Atkaaaa abyś skontaktowała się z osobami dorosłymi, które jadą tym samym środkiem transportu i żebyście się spotkali w jakimś miejscu i dalej jechali razem. Twoja mama będzie na pewno spokojniejsza gdy pojedzie z Tobą ktoś pełnoletni, niż jakby miała jechać koleżanka o rok czy dwa starsza. Mówię to z własnego doświadczenia;)

Posted

[quote name='magda_drakkar']Potwierdzam, że będę ja + kłapatouchy:razz:[/quote]

osoba-pies-domek/namiot?
Bo nie wiemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

To w takim razie poprosimy o wpłatę zaliczki do końca tego miesiąca (co pewnie nie realne) wiec całej sumy 180zł od osoby do końca kwietnia;)

Posted

Ja proponuje żeby ktoś pogadał z mamą Atkaaaa (jej) jakaś starsza osoba wiesz co ja jak chciałam z psem jechać do cioci itd. to mi też niepozwalali niewiem czemu.....
A może jej rodzice myślą że psu się krzywda stanie pogryzą go starsze psy albo ktoś mu zrobi krzywde? A nienajlepiej żeby ktoś kto był na zlocie a mieszka blisko pojechał tam i porozmawiał z jej mamą? A i Atkaaaa chciałam Ci przypomnieć Ty też jesteś dziecko bo niejesteś pełnoletnia!!!

Posted

[quote name='AgaCzips']wierz mi, to nie jest dobry argument...:shake: Proponuję aby z mamą pogadała jednak Asia, albo jakaś inna dorosła osoba co była już na zlocie.To po raz. Po dwa proponuję Atkaaaa abyś skontaktowała się z osobami dorosłymi, które jadą tym samym środkiem transportu i żebyście się spotkali w jakimś miejscu i dalej jechali razem. Twoja mama będzie na pewno spokojniejsza gdy pojedzie z Tobą ktoś pełnoletni, niż jakby miała jechać koleżanka o rok czy dwa starsza. Mówię to z własnego doświadczenia;)[/quote]
No właściwie racja, może nie zadziałać:evil_lol:;) Ale pomysł, żeby ktos porozmawiał z mamą Atki jest b.dobry ! :)

Posted

[quote name='KaRa_']To w takim razie poprosimy o wpłatę zaliczki do końca tego miesiąca (co pewnie nie realne) wiec całej sumy 180zł od osoby do końca kwietnia;)[/quote]
Czemu nierealne?:diabloti:

Posted

[quote name='Atkaaaa']Nawet z kuzynką! Jej mama się zgadza! Ale moje oczywiscie nie!:angryy:
chyba ze hmm.. znacie jakies domki letniskowe w tamtych okolicach?[/quote]
Zaraz poszukam domków, ale na pewno jest mnóstwo, bo to miejscowość letniskowa. :cool3:

[quote name='McDzik']Ja sie dopisuję do domku nr 6 (już ustalone z dziewczynami) :) Będę ze spanielkiem tybetańskim Arnim :) ... jeszcze Magda_Drakkar ze swoim cocerem, niebawem powinna tu za siebie post potwierdzający napisać :)[/quote]
Super, w takim razie dopisuję. :p
[SIZE=1]Magda pisze sie coc[B]k[/B]er, nie cocer.[/SIZE] :eviltong: ;)

[quote name='Atkaaaa']a przedziez magda_drakkar też jest w okolicach mojego wieku nme? :D kurde to moze zliczymy ile osob niepelnoletnich jedzie..?
aha i mam takie pytanie dziwne :D.. ile lat ma najstarsza osoba na zlocie :P "?[/quote]
Najstarsza nie mam pojęcia. Sami muszą się przyznać. ;)

[quote name='Atkaaaa']oj wiem wiem :P ale tak orientacyjnie dla mamusi:oops: zeby nie było że sami małoletni jadą :razz:[/quote]
Myślę, że na pewno ponad 30 lat i jedzie ze swoimi dziećmi, wszyscy są Dogomaniakami. ;)

[quote name='magda_drakkar']Potwierdzam, że będę ja + kłapatouchy:razz:[/quote]
[quote name='magda_drakkar']Domek nr 6:razz::evil_lol:[/quote]
Zapisuję. :p :multi:
[SIZE=1]A wrócisz bez kłapatouchego.[/SIZE] :eviltong:

[quote name='Karilka']No to proszę nas dopisać:

Karilka + dobcio - domek

Wpłacę pieniążki w kwietniu, rozumiem, że za psa płaci się na miejscu?[/quote]
Zapisałam. :p
Tak, za psa płacimy na miejscu. ;)

Posted

[quote name='KaRa_']Bo pozostało pare dni.[/quote]
Jutro wpłacam całą kwotę;)

[quote name='Asia & Ginger']
Zapisuję. :p :multi:
[SIZE=1]A wrócisz bez kłapatouchego.[/SIZE] :eviltong:[/quote]
[SIZE=1]a Ty bez Gingerki, o:eviltong:[/SIZE]

Posted

Właśnie odwiedziłam pierwszą stronę i zorientowałam się że doszły do naszego domku 2 osoby a nic o tym nie wiedziałam:razz:
[quote]Ja sie dopisuję do domku nr 6 (już ustalone z dziewczynami) [/quote]ze mną nic nie ustalałaś:eviltong:

Posted

[quote name='baffi2']Właśnie odwiedziłam pierwszą stronę i zorientowałam się że doszły do naszego domku 2 osoby a nic o tym nie wiedziałam:crazyeye:

ze mną nic nie ustalałaś:razz:[/quote]
I tak by trzeba było Wam kogoś przydzielić, więc nie narzekać.

Posted

[quote name='baffi2']Właśnie odwiedziłam pierwszą stronę i zorientowałam się że doszły do naszego domku 2 osoby a nic o tym nie wiedziałam:crazyeye:

ze mną nic nie ustalałaś:razz:[/quote]
Pisałam do Izy i odpowiedziała, że możemy do Was dołączyć:lol:

a tak w ogóle to
"[B][COLOR=gray]44.[/COLOR] [COLOR=blue]magda_drakkar[/COLOR][/B] + pies + domek ------------------------ > Lubaczów/Rzeszów"
samo Lubaczów wystarczy:evil_lol::razz:

Posted

To może faktycznie ktoś by z nią pogadał... (Asia&Ginger? ) :D
Hmm a fotki pokazywałam...i hmm.. xD mama stwierdziła że te [sy na tej fotce są za duże :O Bo mama uważa duży- groźny ;/
[IMG]http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00360.jpg[/IMG]

Tylko że ja tam full dużych psów nie widzę... :(
A kuzynka jest tylko rok starsza więc też nie pełnoletnia... i nikogo z mojej okolicy nie ma kto by jechał na zlot...
a te domki letniskowe to tak mysle żeby rodzice + ciocia wujek i kuzyn tam pojechali a my z kuzynką na zlot...

Posted

Ależ dałaś zdjęcie nie widzisz,że mój kundel na yorka się rzuca:lol:
Pokaż mamie ten film i powiedz,że te małe to groźniejsze niż te duże:evil_lol:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Cgv52KDRrV4[/url]

Posted

[quote name='KaRa_']I tak by trzeba było Wam kogoś przydzielić, więc nie narzekać.[/quote]
ja nie narzekam tylko wyrażam zdziwienie:eviltong:
[quote name='magda_drakkar']Pisałam do Izy i odpowiedziała, że możemy do Was dołączyć:lol:[/quote]
jasne:lol: będzie weselej:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Ależ dałaś zdjęcie nie widzisz,że mój kundel na yorka się rzuca:lol:
Pokaż mamie ten film i powiedz,że te małe to groźniejsze niż te duże:evil_lol:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Cgv52KDRrV4[/URL][/quote]
:loveu::diabloti:
A York jaki skoczny :D

Posted

[quote name='virginia']Prosze i nas zapisać :-)

2 osoby + 2 psy ---- namiot :-) [COLOR=red]Virginia, Lorien:) :razz:[/COLOR][/quote]
Zapisuję. :p

[quote name='magda_drakkar']Jutro wpłacam całą kwotę;)

[SIZE=1]a Ty bez Gingerki, o:eviltong:[/SIZE][/quote]
Aleś Ty szybka! :-o
:eviltong:

[quote name='magda_drakkar']Pisałam do Izy i odpowiedziała, że możemy do Was dołączyć:lol:

a tak w ogóle to
"[B][COLOR=gray]44.[/COLOR] [COLOR=blue]magda_drakkar[/COLOR][/B] + pies + domek ------------------------ > Lubaczów/Rzeszów"
samo Lubaczów wystarczy:evil_lol::razz:[/quote]
Napisałam Rzeszów, bo raczej nikt nie wie, gdzie jest Lubaczów. :eviltong:
Ale jeśli bardzo chcesz, to zmienię. ;)

[quote name='Atkaaaa']To może faktycznie ktoś by z nią pogadał... (Asia&Ginger? ) :D
Hmm a fotki pokazywałam...i hmm.. xD mama stwierdziła że te [sy na tej fotce są za duże :O Bo mama uważa duży- groźny ;/

Tylko że ja tam full dużych psów nie widzę... :(
A kuzynka jest tylko rok starsza więc też nie pełnoletnia... i nikogo z mojej okolicy nie ma kto by jechał na zlot...
a te domki letniskowe to tak mysle żeby rodzice + ciocia wujek i kuzyn tam pojechali a my z kuzynką na zlot...[/quote]
W ostateczności pogadam. :nerwy: :evil_lol:

Tu są noclegi w Sierakowie:
[URL]http://www.urlop.info.pl/nad_jeziorem/sierakow/[/URL]
[URL]http://www.urlopnawigator.pl/noclegi/sierakow,28391/[/URL]
[URL]http://noclego.pl/noclegi/sierakow/[/URL]
[URL]http://scrabble.pila.pl/o%C5%9Brodek-wypoczynkowy-sierak%C3%B3w[/URL]

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
Napisałam Rzeszów, bo raczej nikt nie wie, gdzie jest Lubaczów. :eviltong:
Ale jeśli bardzo chcesz, to zmienię. ;)[/quote]
No fakt:evil_lol::roll: Chociaż bliżej Lubaczowa jest np. Przemyśl czy Jarosław, no chyba że też nikt nie wie gdzie to jest:lol:

Posted

[quote name='magda_drakkar']No fakt:evil_lol::roll: Chociaż bliżej Lubaczowa jest np. Przemyśl czy Jarosław, no chyba że też nikt nie wie gdzie to jest:lol:[/quote]
Lepiej dać większe miasto czyli ten Rzeszów;)