Karilka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 KaRa jakiego offa? My tu na poważne tematy rozprawiamy. Wniosków dogomaniackich dużo. Zlotowych zwłaszcza. M.IN: 1. kelpie0 łazi po krzakach w nocy 2. KaRa jest krwiożercza 3. Atkaaa boi sie kelpie0 4. Musze wziąć łańcuch:diabloti:... a nawet kilka... m. in: żeby kelpie0 nie straszyła Dolara w krzakach w nocy, dla KaRy i pewnie jeszcze troszke dzikich dogomaniaków będzie;). Quote
rose Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Karilka']KaRa jakiego offa? My tu na poważne tematy rozprawiamy. Wniosków dogomaniackich dużo. Zlotowych zwłaszcza. M.IN: 1. kelpie0 łazi po krzakach w nocy 2. KaRa jest krwiożercza 3. Atkaaa boi sie kelpie0 4. Musze wziąć łańcuch:diabloti:... a nawet kilka... m. in: żeby kelpie0 nie straszyła Dolara w krzakach w nocy, dla KaRy i pewnie jeszcze troszke [B]dzikich dogomaniaków [/B]będzie;).[/quote] fajnie to brzmi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Karilka']KaRa jakiego offa? My tu na poważne tematy rozprawiamy. Wniosków dogomaniackich dużo. Zlotowych zwłaszcza. M.IN: 1. kelpie0 łazi po krzakach w nocy 2. KaRa jest krwiożercza 3. Atkaaa boi sie kelpie0 4. Musze wziąć łańcuch:diabloti:... a nawet kilka... m. in: żeby kelpie0 nie straszyła Dolara w krzakach w nocy, dla KaRy i pewnie jeszcze troszke dzikich dogomaniaków będzie;).[/quote] haha:evil_lol: dobre dobre... a ja dalej namawiam mamusie xD Macie jakieś argumenty :D Kur... teraz powiedziala ze nawet same bez psa nie możemy jechać:angryy: Quote
kelpie0 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Karilka']KaRa jakiego offa? My tu na poważne tematy rozprawiamy. Wniosków dogomaniackich dużo. Zlotowych zwłaszcza. M.IN: [SIZE=3][B] 1. kelpie0 łazi po krzakach w nocy[/B][/SIZE] 2. KaRa jest krwiożercza [B][SIZE=3] 3. Atkaaa boi sie kelpie0 [/SIZE][/B] 4. Musze wziąć łańcuch:diabloti:... a nawet kilka... m. in: [B][SIZE=3] żeby kelpie0 nie straszyła Dolara w krzakach w nocy,[/SIZE][/B] dla KaRy i pewnie jeszcze troszke dzikich dogomaniaków będzie;).[/quote] Po 1. ja będę łaziła jak mi spać nie dacie :mad: i myślę, że Dolar to zrozumie ;) Po 2. ja nigdy nie byłam straszna :placz::placz::placz: Ale chyba zaczynam :cool3: A tak ogólnie to UŚMIAŁAM SIĘ czytając co o mnie piszesz Karlika :lol::lol::lol::lol: Normalnie tarzam się ze śmiechu :lol::lol::lol::lol::mdrmed::mdrmed::mdrmed: Przepraszam za offa :roll: Quote
Karilka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No ale przygarniecie nas też na zlot?:roll: A teraz wierszyk: [I]Ciotka Karilka głupieje na starość:diabloti: i prosi o wyrozumiałość.:roll: [/I] Quote
kelpie0 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Atkaaaa']haha:evil_lol: dobre dobre... a ja dalej namawiam mamusie xD Macie jakieś argumenty :D Kur... teraz powiedziala ze nawet same bez psa nie możemy jechać:angryy:[/quote] Powiedz jej, że to jedyna i niepowtarzalna okazja, żeby spotkać się z ludźmi, których znasz tylko przez internet (i mnie staraaaasznaj kelpie0 :lol:), a wiesz, że oni tak jak ty mają kota na punkcie psów. Możesz jej jeszcze wspomnieć o "nawdychaniu się świeżego powietrza" ;) Quote
Atkaaaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='kelpie0']Powiedz jej, że to jedyna i niepowtarzalna okazja, żeby spotkać się z ludźmi, których znasz tylko przez internet (i mnie staraaaasznaj kelpie0 :lol:), a wiesz, że oni tak jak ty mają kota na punkcie psów. Możesz jej jeszcze wspomnieć o "nawdychaniu się świeżego powietrza" ;)[/quote] OO... i to ją jeszcze bardziej odstraszy.. bo w internecie czają się pedofile :D A powietrze hmmm moge sie u nas nad morzem nawdychać.:placz::placz::placz::placz: Quote
Karilka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Powiedz, ze ciotki Cie tam przypilnują czy nosisz ciepłe skarpety czy nie:cool3:. Quote
kelpie0 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 karilka ja Cię przygarniam :lol: myślę, że Atkaaaa też, a inni? Hmmm... teraz ładnie się uśmiechnij i zapytaj ;) Może zadziała ;) OK, OK Już się dyscyplinujemy KaRa_ Ja pod namiot... Quote
Atkaaaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 W lato cieple skarpety :P ? hehe kurcze zła jestem;/ Niektórzy w moim wieku już mają problemy z nałogami itp, szlajają się po klubach i innych barach, a mnie sie matka czepia że chce na kulturalny zjazd pojechac ;/ :( Quote
Karilka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 KaRa my byśmy byli chętni na domek ale namiotem sie nie pogardzi:lol:. PS: Przełożyłam prace z tego terminu na wczesniejszy. Mogę pojechać;). Prawda, że się cieszycie?:multi: Quote
Karilka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Atkaaa pojedziesz. Spokojnie. Damy rade. Jak Twoja mama będzie nie do ugięcia to sie zmówimy i pojedziemy po Ciebie.:cool1: Quote
KaRa_ Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Karilka']KaRa my byśmy byli chętni na domek ale namiotem sie nie pogardzi:lol:. PS: Przełożyłam prace z tego terminu na wczesniejszy. Mogę pojechać;). Prawda, że się cieszycie?:multi:[/quote] Ale w końcu domek czy namiot tak serio, by Asia wiedziała jak zapisać na pierwszej stronie;) plus liczba osób i psów Quote
rose Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Karilka']KaRa my byśmy byli chętni na domek ale namiotem sie nie pogardzi:lol:. PS: Przełożyłam prace z tego terminu na wczesniejszy. Mogę pojechać;). Prawda, że się cieszycie?:multi:[/quote] Jest jeszcze trochę miejsc w domkach, więc najlepiej jak najszybciej się zdecydować,;)jak teraz powiesz, że chcesz domek i Asia Cie wpisze na pierwszą stronę to już bedziesz miała zaklepane miejsce;) a potem to już może być za późno;) Quote
kelpie0 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Karilka']KaRa my byśmy byli chętni na domek ale namiotem sie nie pogardzi:lol:. PS: Przełożyłam prace z tego terminu na wczesniejszy. Mogę pojechać;). Prawda, że się cieszycie?:multi:[/quote] [SIZE=5] Ja jestem PRZESZCZEŚLIWA :) :):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/SIZE] Quote
Atkaaaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Karilka']Atkaaa pojedziesz. Spokojnie. Damy rade. Jak Twoja mama będzie nie do ugięcia to sie zmówimy i pojedziemy po Ciebie.:cool1:[/quote] oj tak :) :) A w razie czego towykrecenr do tej osoby ktora tu podawala chyba Asia&Ginger i niech pogada xD Quote
Karilka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 KaRa czyli mam rozumieć, ze domki są wolne? Jeżeli tak to: Karilka + pies - domek kelpie0 .... bez przesadyzmu. Atkaaa ;) Quote
kelpie0 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Karilka'] kelpie0 .... bez przesadyzmu. [/quote] Jaki przesadyzm, sama radość :evil_lol: Quote
rose Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Karilka']Do kiedy mam wpłacić i ile?[/quote] 50 zł do końca marca a do końca kwietnia 130 lub od razu całość czyli 180;) Quote
gossia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Hehe dobre jesteście! Atkaaaa napewno pojedziesz jak możesz niejechać jak musze koniecznie poznać twojego psa! Ile będzie około osób? Gossia+ pies+ namiot..... To super będzie czy ma ktoś Seterka? A to będzie w lesie?! Ja się boje kleszczy! hehe no ale to prawda! Kelpie0 napisz do mnie pliss.... Kelpie0 ja też się ciesze że pojade! Czy teren będzie ogrodzony? A to niebędzie gdzie psa przywiązać? Chyba palik wezmę #cool1 I ze mną pojadą fajne 2 osoby mają przeurczego pieska dziweczynke hehe Ma na imię Ares Płochacz niemiecki! Quote
kelpie0 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Karilka']Do kiedy mam wpłacić i ile?[/quote] Podobno do końca kwietnia, tak? Za domek 180zł Za psa 5zł/dzień + energia Do końca marca zaliczki na domki 50zł PROSZĘ MNIE POPRAWIAĆ JAK COŚ JEST ŹLE! Quote
KaRa_ Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Seter pewien jeszcze nas na zlocie odwiedzi;) i będzie w moim domku:diabloti: Quote
Recommended Posts