Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dianeczka']Ja mam np. 13 lat :razz: (czternastka dopiero w październiku).
Na szczęście nie miałam problemów z przekonaniem rodziców.[/quote]
ale ty jedziesz z tyską ekipą i z osobą pełnoletnią wiec to co innego:eviltong:

Posted

mój tata nei jest taki straszny, nie ma sie co bać ;) ogólnie chyba mneij straszny niż amma w takich sprawach, tylko że bardzo realistyczny i rzeczowy ;P
mam nadzieję, ze się uda :)

Posted

[quote name='Basia i Barni']Brawo Asiu Brawo :smhair2::klacz:[/quote]
[quote name='Junka']Gratulujemy odwagi do rozmowy z rodzicem :evil_lol:[/quote]
Na razie nikt do mnie nie dzwonił. Ufff... :handy:

[quote name='rose']Asiu zaznacz Patikujek na [B][COLOR=red]czerwono[/COLOR][/B]:eviltong:[/quote]
:cool3: :multi:

Posted

[quote name='baffi2']ale ty jedziesz z tyską ekipą i z osobą pełnoletnią wiec to co innego:eviltong:[/quote]
a ja jadę sama z goldenką (z Dobcią jedziemy, ale Dobcia się dopisała potem,więc rodzice sie zgodzili na to, że pojade sama z goldenką:evil_lol::eviltong:) i też mamy po 13 lat i moi rodzice się bez problemu zgodzili:cool3: ;)

Posted

[quote name='basia bonnie']a ja jadę sama z goldenką (z Dobcią jedziemy, ale Dobcia się dopisała potem,więc rodzice sie zgodzili na to, że pojade sama z goldenką:evil_lol::eviltong:) i też mamy po 13 lat i moi rodzice się bez problemu zgodzili:cool3: ;)[/quote]
Moi też, bo powiedziałam im, że się zapisałam i jadę z Basią:diabloti:

Posted

[quote name='baffi2']ale ty jedziesz z tyską ekipą i z osobą pełnoletnią wiec to co innego:eviltong:[/QUOTE]

No tak, ale w zasadzie tak jak już ktoś powiedział inne dziewczyny mogą się zapoznać ze starszymi Dogomaniakami, więc może rodzice spojrzą na zlot przychylniej ;)

Posted

z tego co patrzyłam an liste to będę jedyną krakowianką ;P więc neistety to odpada, chociaż z Karą (eee... Kara? dobrze? od Colliego - Duke`a, swoją drogą moj poprzedni pies się tak nazywał) spotkam się na obozie agilitowym :) no ale tata może jutro zadzwoni, mam nadzieje ze się uda ;]

Posted

[quote name='chamsti']z tego co patrzyłam an liste to będę jedyną krakowianką ;P więc neistety to odpada, chociaż z Karą (eee... Kara? dobrze? od Colliego - Duke`a, swoją drogą moj poprzedni pies się tak nazywał) spotkam się na obozie agilitowym :) no ale tata może jutro zadzwoni, mam nadzieje ze się uda ;][/quote]
Collie to ja na pewno nie mam:evil_lol:a precz mi z tą rasą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam kundle najpiękniejsze, i aussie:lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']a ja jadę sama z goldenką (z Dobcią jedziemy, ale Dobcia się dopisała potem,więc rodzice sie zgodzili na to, że pojade sama z goldenką:evil_lol::eviltong:) i też mamy po 13 lat i moi rodzice się bez problemu zgodzili:cool3: ;)[/quote]
[quote name='goldenka245']Moi też, bo powiedziałam im, że się zapisałam i jadę z Basią:diabloti:[/quote]
Pogratulować rodziców. :cool3:

[quote name='MealyAngel']Ja dalej będę przekonywać tatę... :diabloti:[/quote]
[B]MealyAngel[/B], pamiętaj, że możesz jechać ze mną, do Rawicza masz tylko pół godzinki jazdy. :cool3:

[quote name='Dianeczka']No tak, ale w zasadzie tak jak już ktoś powiedział inne dziewczyny mogą się zapoznać ze starszymi Dogomaniakami, więc może rodzice spojrzą na zlot przychylniej ;)[/quote]
To ja powiedziałam. :cool3: ;)

[quote name='chamsti']z tego co patrzyłam an liste to będę jedyną krakowianką ;P więc neistety to odpada, chociaż z Karą (eee... Kara? dobrze? od Colliego - Duke`a, swoją drogą moj poprzedni pies się tak nazywał) spotkam się na obozie agilitowym :) no ale tata może jutro zadzwoni, mam nadzieje ze się uda ;][/quote]
Z Krakowa ktoś jedzie (tylko w tej chwili nie pamiętam kto), ale zabiera się z osobami ze Śląska, dlatego nie ma wpisane Kraków. ;)
A na obóz agilitowy rodzice Cię puszczają? :cool3: :roll:

[quote name='KaRa_']Collie to ja na pewno nie mam:evil_lol:a precz mi z tą rasą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam kundle najpiękniejsze, i aussie:lol:[/quote]
[B]KaRa,[/B] jedziesz na obóz i ja nic o tym nie wiem? :mad:

Posted

Weźcie mi dziewczyny to wytłumaczcie bo ja blond jestem:diabloti:

Do końca marca trzeba sie zadeklarować i wpłacić 50 zł. a jak do końca kwietnia to także płaci się 50 zł.??

Są w ogóle jeszcze jakieś wolne domki?? 3-osobowe??

kto jedzie pociągiem z Warszawy??

Posted

[quote name='KaRa_']Collie to ja na pewno nie mam:evil_lol:[B]a precz mi z tą rasą[/B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam kundle najpiękniejsze, i aussie:lol:[/quote]

ekhem...:mad: o colakach proszę mi się tu z szacunkiem wyrażać:eviltong:

Posted

[quote name='magdyska25']Czy ktoś mi odpowie??:cool3:[/quote]
napewno :cool3: Poczekaj na bardziej obeznaną osobę niż ja, bo ja też blondynka :evil_lol:

Basiu, ja też godom :diabloti: ale i mówię ;)

Posted

[quote name='magdyska25']Weźcie mi dziewczyny to wytłumaczcie bo ja blond jestem:diabloti:

Do końca marca trzeba sie zadeklarować i wpłacić 50 zł. a jak do końca kwietnia to także płaci się 50 zł.??

Są w ogóle jeszcze jakieś wolne domki?? 3-osobowe??

kto jedzie pociągiem z Warszawy??[/quote]
[quote name='magdyska25']Czy ktoś mi odpowie??:cool3:[/quote]
[quote name='rose']do końca marca 50zł a do końca kwietnia już całość;) domków 3 osobowych niestety już nie ma..[/quote]
Jesli zdecydujesz się do końca marca, to płacisz zaliczkę do końca marca, a resztę w kwietniu, a jak zapiszesz się w kwietniu, to i tak do końca kwietnia trzeba wpłacić całość. ;)
Wolne są jeszcze domki 4 i 5 osobowe. :cool3:

[quote name='Basia i Barni']Pamietajcie laski i koledzy że Basia i Barni tylko po Śląsku godo :) i moze mój TZ cos po polsku powie a ja bede kiwać głową :diabloti: chyba że wiecej osób zna język śląski :roll::oops:[/quote]
[quote name='Mysia_']napewno :cool3: Poczekaj na bardziej obeznaną osobę niż ja, bo ja też blondynka :evil_lol:

Basiu, ja też godom :diabloti: ale i mówię ;)[/quote]
Ja niestety śląskiego nie kumam. :cool1:

Posted

ups... nie wiem skąd mi sie ten collie wziął xD ale imię pamiętałam (trudno nei pamiętać jak poprzedni pies sie tak nazywal :P chociaż zauważyłam, ze jak ty odmieniasz to piszesz np. Duka, ja zawsze pisałam i pisze nadal Duke`a ;P to taki mały off)

ślazacy? moja mama jest ze śląska ;P więc jako tako rozumiem (jak byłam młodsza to do babci jeździłam ndosć często :P) aczkolwiek na rozumieniu jako takim sie konczy ;P

Na obóz agilitowy mnei puszczają ;P im chodzi (chyba) o to, ze tu nie będzie jako takeigo opiekuna, tam jest

Kto z krakowa, kto? ^^ miło wreszcie nei byc jedna jedyna (zawsze gdziekolwiek jade jestem jedyna krakowiaczką xD)... z doajzdem zostawie sobie ustaleia wszelkie jak bede miala zgode rodziców na wyjazd, ale z góry mowie, ze w sumei BB też by mi pasowało (możliwe ze wakacje spędzę nie w krakwoie a w Szczyrku i jeżeli zgadałabym sie z kimś z Bielska to nie jechaąłbym przez Krakow tylko prosto ze szczyrku :P o ile wogole uda mi sie wkręcic do pracy na stajni :P)

no ale narazie czekam na odp w jakich godzinach tata może zadzwonić :P
mam nadzieje ze sie uda

Ps. Krakowiacy - odezwijcie się, chętnei poznam ;) najlepiej z huty kogoś, a już wogole mega by było z centrum huty ;P

Posted

słuchejcie jo juz sie niebyda ukrywać i byda wkoncu po swojemu godac :lol!::eek::scared:
a jak komuś cos nie gro to juz trudno i tak żech wpłaciła całośc i jada na zlot :multi::evil_lol:

fto je za tym żeby sie pogodac po naszymu ?:eviltong:
dobra wracam do poprzedniej -zrozumiałej :roll: mowy :diabloti: