Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia i Barni']
a tak powazniej rozwiesisz gdzies w szkole albo pracy plakat bedzie w poniedziałek :multi::diabloti:[/quote]

do szkoły nie chodzę, a pracuje w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Zabrzu ;)

Ja chcę już zlot :multi: Fajnie będzie Was wszystkich poznać :cool3:

Posted

[quote name='rose']jest jeszcze możliwość wynajęcia pokoi dwuosobowych;)[/quote]
a czy my sie w tych dwójkach zmiescimy w 2 osoby i 2 psy ?
jezeli tak to bierzemy dwójke -niewiem jakie te domki sa wielkie :placz:

ale dziekuje za zwrócenie uwagi ;)

mysia łosz matko to ja myslałam ze ty do szkoły chodzisz ...:oops:
a jezeli nie to trzeba to uczcic browarkiem za 5 miechów :roll::razz::diabloti:

Posted

[quote name='Basia i Barni']mysia łosz matko to ja myslałam ze ty do szkoły chodzisz ...:oops:
a jezeli nie to trzeba to uczcic browarkiem za 5 miechów :roll::razz::diabloti:[/quote]

szkółkę skończyłam, no i póki co nie studiuję :eviltong:
Wiem, wiem.. Wyglądam max. na 15 lat :lol::diabloti:

Posted

[quote name='baffi2']Ja mysle, ze większość osób które się zapisały tu zaglądają i sprawdzają czy jakiejść zmowy nie szykujecie... :diabloti: :mad:[/quote]
A gdzieżby znowu! :shake:

[quote name='KaRa_']Dobra biorę się za przypominanie o zaliczkach:diabloti:[/quote]
O, wyręczasz mnie? :cool3: :eviltong:

[quote name='Basia i Barni']wysłane 3 sekundy temu:evil_lol:
mam nadzieje ze znajdzie sie domek 3 osobowy dla młodej pary :)
niespodziewałam sie ze pojade w taaaaaaaaakąąą podróż poślubną myslałam raczej o jakimś mauritiusie :shake::diabloti:[/quote]
Najpierw na zlot, a później na Mauritius. :cool3:

[quote name='rose']Tak właśnie myślę, jak to jest, że bierzecie 3 osobowy, a płacicie za dwie osoby?:eviltong: a co z tym trzecim miejscem, które trzeba opłacić?:eviltong:[/quote]
W jednym domku 5-osobowym będzie 6 osób, więc to miejsce będzie już opłacone. ;)

[quote name='rose']jest jeszcze możliwość wynajęcia pokoi dwuosobowych;)[/quote]
Zawsze można wziąć pokój dwuosobowy w domku 4 lub 5 osobowym. ;)

[quote name='Izabela124.']Wlasnie poszedl przelewik[/quote]
No to czekamy na przypływ gotówki. :cool3:

[quote name='Basia i Barni']a czy my sie w tych dwójkach zmiescimy w 2 osoby i 2 psy ?
jezeli tak to bierzemy dwójke -niewiem jakie te domki sa wielkie :placz:

ale dziekuje za zwrócenie uwagi ;) [/quote]
Jeśli pojedziemy w końcu do tego Sierakowa obadać ośrodek (podkreślam jeśli), to zobaczymy jak duże to są domki. Ale myślę, że nie powinno być problemu ze zmieszczeniem się 2 osób i 2 psów (w tym szczeniaka) w pokoju 2 osobowym. ;)

Posted

Szok, poprostu :lol: Dzisiaj przez przypadek szukając jakiegoś miasta natknełam się atlasie na Sieraków :eviltong: Zaznaczony jest jako maisto wypoczynkowe, o wybitnych walorach turystycznych :lol::multi:

Posted

[quote name='Mysia_']Szok, poprostu :lol: Dzisiaj przez przypadek szukając jakiegoś miasta natknełam się atlasie na Sieraków :eviltong: Zaznaczony jest jako maisto wypoczynkowe, o wybitnych walorach turystycznych :lol::multi:[/quote]
Wybitne walory turystyczne, uuuuuuuuu, nie byle co! :cool3: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

W jednym domku 5-osobowym będzie 6 osób, więc to miejsce będzie już opłacone. ;)

[/quote]

No, ale ta szósta osoba śpi na dostawce, więc za nią płaci, a jak płaci za dostawkę to nie może płacić jeszcze za miejsce w innym domku:eviltong:

Posted

[quote name='rose']No, ale ta szósta osoba śpi na dostawce, więc za nią płaci, a jak płaci za dostawkę to nie może płacić jeszcze za miejsce w innym domku:eviltong:[/quote]
Każdy uczestnik zlotu płaci 180 zł, miejsc w domkach jest 46, nie ma znaczenia jak się podzielimy, ile osób będzie w domkach, to zależy tylko od nas. Pisaliśmy tak przecież od początku. :roll:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Każdy uczestnik zlotu płaci 180 zł, miejsc w domkach jest 46, nie ma znaczenia jak się podzielimy, ile osób będzie w domkach, to zależy tylko od nas. Pisaliśmy tak przecież od początku. :roll:[/quote]

wydaje mi sie, że tak bedzie najlepiej ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Każdy uczestnik zlotu płaci 180 zł, miejsc w domkach jest 46, nie ma znaczenia jak się podzielimy, ile osób będzie w domkach, to zależy tylko od nas. Pisaliśmy tak przecież od początku. :roll:[/quote]

No dobrze rozumiem, ale jeśli ktoś jest jako szósta osoba w domku 5osobowym to płaci za to miejsce, a nie za miejsce w domku 3osobowym choć śpi w pięcio.. bo za dostawki tez przecież trzeba płacić, prawda?.. więc ta szósta osoba płaci za dostawkę a nie za jakieś tam miejsce.. rozumiem jeśliby nie brała dostawki tylko np spała na jednym łóżku z kimś to wtedy by było ok.. ale o ile mniemam jest tak, że tyszanie biorą dostawkę do domku..

Posted

[quote name='rose']No dobrze rozumiem, ale jeśli ktoś jest jako szósta osoba w domku 5osobowym to płaci za to miejsce, a nie za miejsce w domku 3osobowym choć śpi w pięcio.. bo za dostawki tez przecież trzeba płacić, prawda?.. więc ta szósta osoba płaci za dostawkę a nie za jakieś tam miejsce.. rozumiem jeśliby nie brała dostawki tylko np spała na jednym łóżku z kimś to wtedy by było ok.. ale o ile mniemam jest tak, że tyszanie biorą dostawkę do domku..[/quote]
Zawsze mozna przenieść łóżko z domku 3 osobowego do domku 5 osobowego i będzie pełen luksus. :cool3: :eviltong:

Posted

jestem tu nowa! znalazłam się tu szukając czegoś takiego jak ten zlot, czy możecie w skrócie napisać coś o nim? Tych stron jest trochę więc zeby się nie pogubić chciałabym takie malutkie streszczenie tego przeczytać co i jak.

Posted

[quote name='Cezar&Sonia']jestem tu nowa! znalazłam się tu szukając czegoś takiego jak ten zlot, czy możecie w skrócie napisać coś o nim? Tych stron jest trochę więc zeby się nie pogubić chciałabym takie malutkie streszczenie tego przeczytać co i jak.[/quote]

Zapraszam na pierwsza stronę;)

Posted

[quote name='Cezar&Sonia']jestem tu nowa! znalazłam się tu szukając czegoś takiego jak ten zlot, czy możecie w skrócie napisać coś o nim? Tych stron jest trochę więc zeby się nie pogubić chciałabym takie malutkie streszczenie tego przeczytać co i jak.[/QUOTE]

[CENTER][B]VI ZLOT DOGOMANIAKÓW[/B][/CENTER]
[B]Data:[/B] 4-10 sierpnia br.
[B]Miejsce:[/B] Sieraków, woj. wielkopolskie, Ośrodek wypoczynkowy "MOJE EL DORADO"
[B]Zgłoszenia do:[/B] końca kwietnia
[B]Zaliczka:[/B] 50 zł
[B]Koszt pobytu:[/B] 180 zł/osoba + koszt energii (ok. 5 zł za osobę)
[B]Koszt zabrania psa:[/B] 5 zł za dobę
[COLOR="Red"]UWAGA! NA ZLOT ZABIERAMY PSA TYLKO ŁAGODNEGO W STOSUNKU DO INNYCH ZWIERZĄT I LUDZI![/COLOR]

Posted

[quote name='Cezar&Sonia']jestem tu nowa! znalazłam się tu szukając czegoś takiego jak ten zlot, czy możecie w skrócie napisać coś o nim? Tych stron jest trochę więc zeby się nie pogubić chciałabym takie malutkie streszczenie tego przeczytać co i jak.[/quote]
[quote name='rose']Zapraszam na pierwsza stronę;)[/quote]
[quote name='Dianeczka']
[CENTER][B]VI ZLOT DOGOMANIAKÓW[/B][/CENTER]

[B]Data:[/B] 4-10 sierpnia br.
[B]Miejsce:[/B] Sieraków, woj. wielkopolskie, Ośrodek wypoczynkowy "MOJE EL DORADO"
[B]Zgłoszenia do:[/B] końca kwietnia
[B]Zaliczka:[/B] 50 zł
[B]Koszt pobytu:[/B] 180 zł/osoba + koszt energii (ok. 5 zł za osobę)
[B]Koszt zabrania psa:[/B] 5 zł za dobę
[COLOR=red]UWAGA! NA ZLOT ZABIERAMY PSA TYLKO ŁAGODNEGO W STOSUNKU DO INNYCH ZWIERZĄT I LUDZI![/COLOR][/quote]
[B]Dianeczka[/B], pięknie streściłaś. :cool3: :p

[quote name='Cezar&Sonia']Jeszcze jedno pytanko osoba jadąca na zlot w jakim minimum musi być wieku? Pytam bo nie widziałam nigdzie na początku.[/quote]
[quote name='Dianeczka']Nie. Tylko niepełnoletnia osoba musi przywieźć ze sobą zgodę od rodziców.[/quote]
Nie ma żadnych ograniczeń wiekowych. W tym roku będzie sporo osób niepełnoletnich. ;)

[quote name='Niki-lidka']a ja dzis wyadoptowalam psiaka do Sierakowa:):):)
kolejny powod,zeby pojechac na zlot:)[/quote]
Wspaniale! :multi: Koniecznie musisz zaprosić tych ludzi, żeby nas odwiedzili na zlocie. :cool3:

Posted

[quote name='Niki-lidka']Mysiu to Nord - moj faflak shar pei tam pojechal:)
wejdz na watek zobacz fotki:)
napewno ich zaprosze:)[/quote]

lecę zobaczyć :cool3: