Asia & Ginger Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='Mysia_']masz na myśli tzw. majtkowy róż? :evil_lol::loveu: ehhh... No niech będzie czerwony :eviltong:[/quote] Majtkowy róż. :lol: :lol::lol: [quote name='Basia i Barni']za osobe czyli 360 zł za dwie osoby na dzień ? :roll:[/quote] [quote name='Dianeczka']180 zł za cały pobyt jednej osoby, czyli za dwie osoby 360 zł ;) Plus do tego opłata za prąd (ile zużyjecie) i za psa- 5 zł na dobę ;)[/quote] Dokładnie, tak jak pisze [B]Dianeczka[/B], 180 za cały zlot/osoba (6 dób) + opłata za prąd (około 20 za całość) + 5 zł pies/doba. [quote name='Basia i Barni']ja pier...to jak za darmo !!! jedziemy ale Asiu napisz jeszcze jednego pieska bo mój czekoladek tez jedzie -to bedzie szczeniak :cool3: i moj Barni biszkoptowy i trzeba kase zapłacic:shake:;)[/quote] Oj, cudnie, kolejny szczeniorek. :multi: :loveu: Zapiszę z przyjemnością. :p Quote
Basia i Barni Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 no ijak są koszulki zlotowe to biorę 2 sztuki , jedną na chłopa -słonia 100kg i jedna na kobiete słonika 50 kg :) a są jakies kolorki ? :cool3: pytam jak to baba pyta i po wiela te koszulki :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 kto jeszcze na zlot się skusi? :cool3: Zapraszamy :multi: Quote
goldenka245 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Wow, ale śląska będzie dużo:cool3: Super, że jedziesz, Basiu!:multi: Quote
baffi2 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='goldenka245']Wow, ale śląska będzie dużo:cool3: Super, że jedziesz, Basiu!:multi:[/quote] A z Warszawy tak mało osób... :mad: :diabloti: Quote
Junka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No z Warszawy to ja ale penie będe musiała zaprztalać pociągiem. Jeśli ktoś sie wybiera to bedziemy musieli sie umówić żebyśmy razem pojechali :D No chyba, że namowie swojego chłopaka to pojedziemy samochodzikiem :D W co watpie bo to straszny leń :mad: Quote
Mysia_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 no warszawiacy zmobilizujcie się :lol: zróbcie nam konkurencje :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Mysia_']kto jeszcze na zlot się skusi? :cool3: Zapraszamy :multi:[/quote] mysia a ty w Zabrzu mieszkasz a na wątek koncertu mojego nie wchodzisz:nonono2:-ale dobrze ze jedziesz na zlot to sie policzymy :mad: radziłabym ci sie zainteresować bo cie poszczuje moim labradorem:roll: -a z tego co czytałam o tej rasie są niezwykle agresywne :megagrin::painting: Quote
Basia i Barni Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 :razz:[quote name='goldenka245']Wow, ale śląska będzie dużo:cool3: Super, że jedziesz, Basiu!:multi:[/quote] no fajnie ze sie cieszyscie ..ja to sie zastanawiałam ogladajac zdjecia z poprzednich zlotów to jest niezły ubaw,ale czy organizujecie np ognisko ze wszystkimi uczestnikami czy np kazdy w swojej grupie ? :cool3: sama jestem ciekawa jak sie zaklimatyzuje tym bardziej ze nieznam nikogo :placz::diabloti: ale mysle ze browarek załatwi wszystko i mój wscibski pies :multi:;) Quote
Asia & Ginger Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='Basia i Barni']:razz: no fajnie ze sie cieszyscie ..ja to sie zastanawiałam ogladajac zdjecia z poprzednich zlotów to jest niezły ubaw,ale czy organizujecie np ognisko ze wszystkimi uczestnikami czy np kazdy w swojej grupie ? :cool3: sama jestem ciekawa jak sie zaklimatyzuje tym bardziej ze nieznam nikogo :placz::diabloti: ale mysle ze browarek załatwi wszystko i mój wscibski pies :multi:;)[/quote] Ubaw jest i to jaki, zdjęcia tego nie oddają. :cool3: :evil_lol: :multi: Tak prawdę mówiąc, to my też się w większości nie znamy, tylko kilka osób z poprzednich zlotów. ;) Ogniska na pewno będą wspólne, będą też śpiewy (albo raczej wycie) przy gitarze. :cool3: Ogólnie tańce, hulanki, swawole. :cool3: :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 widziałam ,że Olek to jest najbardziej fotogenicznym chłopakiem,prosiłabym tylko jak juz bedzie spał na tym materacu to niech sie okryje -bo ja to mam ksywe piwożłop i siedze do końca jak na śląska babe przystało :roll: a pozniej mi różne głupoty przychodzą na myśl np.z użyciem markera -niezmazywalnego :mad: Quote
Asia & Ginger Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='Basia i Barni']widziałam ,że Olek to jest najbardziej fotogenicznym chłopakiem,prosiłabym tylko jak juz bedzie spał na tym materacu to niech sie okryje -bo ja to mam ksywe piwożłop i siedze do końca jak na śląska babe przystało :roll: a pozniej mi różne głupoty przychodzą na myśl np.z użyciem markera -niezmazywalnego :mad:[/quote] Olek w tym roku będzie mieszkał w domku, ale zawsze może mu odbić i się przeniesie pod gołe niebo. :evil_lol: Z nim to nigdy nic nie wiadomo. :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=gray]Mam nadzieję, że Olek tego nie czyta.[/COLOR][/SIZE] :lol: ;) [quote name='Patikujek']Asiu zawsze możemy wziąc 5 osobowy domek[/quote] Jasne, że możemy. ;) Quote
Basia i Barni Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Olek pewnie tego wątku nie czyta -zreszta bardzo mało ludzi tu zagląda :razz:;) zreszta jade z moim chłopem i dwom psami także baba nie bedzie miała za wiele do powiedzenia przy trzech facetach :roll:;) Quote
rose Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Basia i Barni'][B]Olek pewnie tego wątku nie czyta -zreszta bardzo mało ludzi tu zagląda[/B] :razz:;) zreszta jade z moim chłopem i dwom psami także baba nie bedzie miała za wiele do powiedzenia przy trzech facetach :roll:;)[/quote] Oj zagląda, zagląda:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='rose']Oj zagląda, zagląda:eviltong:[/quote] Olek podgląda nas tu z ukrycia. :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Olek podgląda nas tu z ukrycia. :evil_lol:[/quote]no no no :knuje: Quote
Mysia_ Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Basia i Barni']mysia a ty w Zabrzu mieszkasz a na wątek koncertu mojego nie wchodzisz:nonono2:-ale dobrze ze jedziesz na zlot to sie policzymy :mad: radziłabym ci sie zainteresować bo cie poszczuje moim labradorem:roll: -a z tego co czytałam o tej rasie są niezwykle agresywne :megagrin::painting:[/quote] :oops::oops::oops::oops::oops: ja to jestem taka trochę zapracowana dziewuszka :roll: ale chyba pare razy tam coś pisałam? :eviltong: Ojej, ojej, tylko nie lablador :shake::evil_lol::lol: Quote
Basia i Barni Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='Mysia_']:oops::oops::oops::oops::oops: ja to jestem taka trochę zapracowana dziewuszka :roll: ale chyba pare razy tam coś pisałam? :eviltong: Ojej, ojej, tylko nie lablador :shake::evil_lol::lol:[/quote] oczywiscie ze labrador :mad: juz zaczynam go głodzić ,żeby cie lepiej potraktował :grin::evilbat::icon_roc::megagrin: a tak powazniej rozwiesisz gdzies w szkole albo pracy plakat bedzie w poniedziałek :multi::diabloti: Quote
baffi2 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='rose']Oj zagląda, zagląda:eviltong:[/quote] Ja mysle, ze większość osób które się zapisały tu zaglądają i sprawdzają czy jakiejść zmowy nie szykujecie... :diabloti: :mad: Quote
KaRa_ Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Dobra biorę się za przypominanie o zaliczkach:diabloti: Quote
Basia i Barni Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='KaRa_']Dobra biorę się za przypominanie o zaliczkach:diabloti:[/quote] wysłane 3 sekundy temu:evil_lol: mam nadzieje ze znajdzie sie domek 3 osobowy dla młodej pary :) niespodziewałam sie ze pojade w taaaaaaaaakąąą podróż poślubną myslałam raczej o jakimś mauritiusie :shake::diabloti: Quote
rose Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Tak właśnie myślę, jak to jest, że bierzecie 3 osobowy, a płacicie za dwie osoby?:eviltong: a co z tym trzecim miejscem, które trzeba opłacić?:eviltong: Quote
rose Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 jest jeszcze możliwość wynajęcia pokoi dwuosobowych;) Quote
Recommended Posts