Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nam też będzie dobrze, grunt to dobre towarzystwo:) a ilość miejsca już nie ważna

A tak w ogóle Tyszanie wy będziecie z Katowic pociągiem ruszać do poznania czy skąd??

Posted

[quote name='Patikujek']
A tak w ogóle Tyszanie wy będziecie z Katowic pociągiem ruszać do poznania czy skąd??[/QUOTE]

Właśnie chyba do końca nawet nie wiemy czy pociągiem... :roll:

Posted

[quote name='bigos']zlot jest w sierpniu! np na początku lipca zamknie sie listę! poproszę wtedy o wpłaty np w ciągu 2tyg! i na zlocie rozdam koszulki:p:p:p

Wpłaty przed drukiem![/quote]

Spoko :cool3::cool3::cool3:

Posted

ode mnie dostaniesz chyba jutro całą kwotę tylko sobie klucz na nowo zainstaluje bo jak formatowałam kompa to zapomniałam sobie poprzedni na drugi dysk przenieść

Posted

[quote name='Basia i Barni']my z moim przyszłym mężem pojedziemy :loveu: w podróż poslubna jak bedzie 3 osobowy domek? chyba ze ino nam namiot został? :roll: no ja Ssławek i moj Barni jedziemy i jak z organizatorów mamy co?[/quote]
Ok, to w takim razie możemy Wam odstąpić domek 3-osobowy, najwyżej kogoś bezdomnego przygarniemy. ;)
Basiu, tylko nie rozumiem ostatniego zdania. :roll: :oops:

Posted

Nie ma sprawy przygarniemy kogoś, no z resztą Manixsa chciałaby z nami zamieszkać w końcu jedzie ze mną(ale to jeśli reszta domku nic przeciwko nie ma

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Ok, to w takim razie możemy Wam odstąpić domek 3-osobowy, najwyżej kogoś bezdomnego przygarniemy. ;)
Basiu, tylko nie rozumiem ostatniego zdania. :roll: :oops:[/quote]

eee sama nie rozumiem siebie :roll: uznajmny to za chwilową nie dyspozycje :drinking:--------->:cool3::evil_lol::oops:

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]Haha czyli bedą dwa zloty:evil_lol:
Jeden na mazurach drugi w wielkopolsce:evil_lol:

U nas na mazurach chetnych mamy dopiero koło 7 osób nie licząc osób towarzyszących:razz:
A może ktoś chce pojechać na dwa??:cool3:
Zapraszamy!
[url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106784[/url][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Patikujek']Nie ma sprawy przygarniemy kogoś, no z resztą Manixsa chciałaby z nami zamieszkać w końcu jedzie ze mną(ale to jeśli reszta domku nic przeciwko nie ma[/quote]
Ok, ale poczekajmy najpierw na Borcię. ;)

[quote name='Basia i Barni']eee sama nie rozumiem siebie :roll: uznajmny to za chwilową nie dyspozycje :drinking:--------->:cool3::evil_lol::oops:[/quote]
Dobra, to zapominamy o tym ostatnim zdaniu. :evil_lol:

[quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Haha czyli bedą dwa zloty:evil_lol:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]Jeden na mazurach drugi w wielkopolsce:evil_lol:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]U nas na mazurach chetnych mamy dopiero koło 7 osób nie licząc osób towarzyszących:razz:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]A może ktoś chce pojechać na dwa??:cool3:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Zapraszamy![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106784[/URL][/COLOR][/B][/quote]
Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków będzie tylko jeden. :eviltong:
Ładnie to tak tu przychodzić i nam podbierać potencjalnych zlotowiczów? :mad:

[quote name='goldenka245']MY też ze śląska jesteśmy :PPP Teraz będzie więcej osób ze śląska niż jak zlot w morsku był:evil_lol:[/quote]
Dokładnie. Ale ja prawdę mówiąc mogłabym na zlot jechać nawet na drugi koniec Polski, oczywiście pociągiem z innymi Dogomaniakami, bo jest tak fajnie. :cool3: :multi: :p

Posted

A ja poprzednim zlotem po prostu się nie zainteresowałam. Nawet nie ze względu na odległość... Po prostu nie miałabym z kim jechać :p

Posted

[quote name='Mysia_']żółty też bardzo ładny, ale jednak różowy był lepszy :cool3::cool3::cool3:[/quote]
Teraz jest jaskrawy róż, żeby się różniło może być troszkę przygaszony:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Doszło:eviltong: Asiu zaznacz może teraz na żółto:eviltong: że Mysia wpłaciła całą kwotę;)[/quote]
[quote name='Mysia_']żółty też bardzo ładny, ale jednak różowy był lepszy :cool3::cool3::cool3:[/quote]
Ok, niech będzie żółty. Albo może pomarańczowy? :cool3: :eviltong:
EDIT: Zdecydowałam się jednak na czerwony. :eviltong:

[quote name='goldenka245']Teraz jest jaskrawy róż, żeby się różniło może być troszkę przygaszony:evil_lol:[/quote]
Niee, to zbyt zbliżone kolory, ludzie będą się mylić. ;)

[quote name='Basia i Barni']łosz matko iletrzeba wpłacić za pobyt ? :roll: bo ja mała dziewczynka jestem i do trzech liczycnie umiem ----> dziś juz trzeźwa :multi::evil_lol::diabloti:[/quote]
No ładnie, nie czytało się pierwszej stronki?!? :mad:
Cały zlot za jedną osobę kosztuje 180 zł.

Posted

[quote name='goldenka245']Teraz jest jaskrawy róż, żeby się różniło może być troszkę przygaszony:evil_lol:[/quote]

masz na myśli tzw. majtkowy róż? :evil_lol::loveu:

ehhh... No niech będzie czerwony :eviltong:

Posted

180 zł za cały pobyt jednej osoby, czyli za dwie osoby 360 zł ;)
Plus do tego opłata za prąd (ile zużyjecie) i za psa- 5 zł na dobę ;)

Posted

[quote name='Dianeczka']180 zł za cały pobyt jednej osoby, czyli za dwie osoby 360 zł ;)
Plus do tego opłata za prąd (ile zużyjecie) i za psa- 5 zł na dobę ;)[/quote]

ja pier...to jak za darmo !!!
jedziemy ale Asiu napisz jeszcze jednego pieska bo mój czekoladek tez jedzie -to bedzie szczeniak :cool3: i moj
Barni biszkoptowy
i trzeba kase zapłacic:shake:;)