Patikujek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Nam też będzie dobrze, grunt to dobre towarzystwo:) a ilość miejsca już nie ważna A tak w ogóle Tyszanie wy będziecie z Katowic pociągiem ruszać do poznania czy skąd?? Quote
Rawa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Patikujek'] A tak w ogóle Tyszanie wy będziecie z Katowic pociągiem ruszać do poznania czy skąd??[/QUOTE] Właśnie chyba do końca nawet nie wiemy czy pociągiem... :roll: Quote
Mysia_ Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='bigos']zlot jest w sierpniu! np na początku lipca zamknie sie listę! poproszę wtedy o wpłaty np w ciągu 2tyg! i na zlocie rozdam koszulki:p:p:p Wpłaty przed drukiem![/quote] Spoko :cool3::cool3::cool3: Quote
Patikujek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ode mnie dostaniesz chyba jutro całą kwotę tylko sobie klucz na nowo zainstaluje bo jak formatowałam kompa to zapomniałam sobie poprzedni na drugi dysk przenieść Quote
Basia i Barni Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 my z moim przyszłym mężem pojedziemy :loveu: w podróż poslubna jak bedzie 3 osobowy domek? chyba ze ino nam namiot został? :roll: no ja Ssławek i moj Barni jedziemy i jak z organizatorów mamy co? Quote
Asia & Ginger Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Basia i Barni']my z moim przyszłym mężem pojedziemy :loveu: w podróż poslubna jak bedzie 3 osobowy domek? chyba ze ino nam namiot został? :roll: no ja Ssławek i moj Barni jedziemy i jak z organizatorów mamy co?[/quote] Ok, to w takim razie możemy Wam odstąpić domek 3-osobowy, najwyżej kogoś bezdomnego przygarniemy. ;) Basiu, tylko nie rozumiem ostatniego zdania. :roll: :oops: Quote
Patikujek Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Nie ma sprawy przygarniemy kogoś, no z resztą Manixsa chciałaby z nami zamieszkać w końcu jedzie ze mną(ale to jeśli reszta domku nic przeciwko nie ma Quote
Basia i Barni Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Ok, to w takim razie możemy Wam odstąpić domek 3-osobowy, najwyżej kogoś bezdomnego przygarniemy. ;) Basiu, tylko nie rozumiem ostatniego zdania. :roll: :oops:[/quote] eee sama nie rozumiem siebie :roll: uznajmny to za chwilową nie dyspozycje :drinking:--------->:cool3::evil_lol::oops: Quote
emdziolek Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Haha czyli bedą dwa zloty:evil_lol: Jeden na mazurach drugi w wielkopolsce:evil_lol: U nas na mazurach chetnych mamy dopiero koło 7 osób nie licząc osób towarzyszących:razz: A może ktoś chce pojechać na dwa??:cool3: Zapraszamy! [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106784[/url][/B][/COLOR] Quote
goldenka245 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 MY też ze śląska jesteśmy :PPP Teraz będzie więcej osób ze śląska niż jak zlot w morsku był:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Patikujek']Nie ma sprawy przygarniemy kogoś, no z resztą Manixsa chciałaby z nami zamieszkać w końcu jedzie ze mną(ale to jeśli reszta domku nic przeciwko nie ma[/quote] Ok, ale poczekajmy najpierw na Borcię. ;) [quote name='Basia i Barni']eee sama nie rozumiem siebie :roll: uznajmny to za chwilową nie dyspozycje :drinking:--------->:cool3::evil_lol::oops:[/quote] Dobra, to zapominamy o tym ostatnim zdaniu. :evil_lol: [quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Haha czyli bedą dwa zloty:evil_lol:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]Jeden na mazurach drugi w wielkopolsce:evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]U nas na mazurach chetnych mamy dopiero koło 7 osób nie licząc osób towarzyszących:razz:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]A może ktoś chce pojechać na dwa??:cool3:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Zapraszamy![/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106784[/URL][/COLOR][/B][/quote] Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków będzie tylko jeden. :eviltong: Ładnie to tak tu przychodzić i nam podbierać potencjalnych zlotowiczów? :mad: [quote name='goldenka245']MY też ze śląska jesteśmy :PPP Teraz będzie więcej osób ze śląska niż jak zlot w morsku był:evil_lol:[/quote] Dokładnie. Ale ja prawdę mówiąc mogłabym na zlot jechać nawet na drugi koniec Polski, oczywiście pociągiem z innymi Dogomaniakami, bo jest tak fajnie. :cool3: :multi: :p Quote
Rawa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 A ja poprzednim zlotem po prostu się nie zainteresowałam. Nawet nie ze względu na odległość... Po prostu nie miałabym z kim jechać :p Quote
Mysia_ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 wysyłam 80 zł - póki mam, czyli chyba już wszystko (nie licząc prądu, itd.)? :cool3: Rose daj znać czy doszło ;) Quote
rose Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Doszło:eviltong: Asiu zaznacz może teraz na żółto:eviltong: że Mysia wpłaciła całą kwotę;) Quote
Mysia_ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 żółty też bardzo ładny, ale jednak różowy był lepszy :cool3::cool3::cool3: Quote
goldenka245 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Mysia_']żółty też bardzo ładny, ale jednak różowy był lepszy :cool3::cool3::cool3:[/quote] Teraz jest jaskrawy róż, żeby się różniło może być troszkę przygaszony:evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 łosz matko iletrzeba wpłacić za pobyt ? :roll: bo ja mała dziewczynka jestem i do trzech liczycnie umiem ----> dziś juz trzeźwa :multi::evil_lol::diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='rose']Doszło:eviltong: Asiu zaznacz może teraz na żółto:eviltong: że Mysia wpłaciła całą kwotę;)[/quote] [quote name='Mysia_']żółty też bardzo ładny, ale jednak różowy był lepszy :cool3::cool3::cool3:[/quote] Ok, niech będzie żółty. Albo może pomarańczowy? :cool3: :eviltong: EDIT: Zdecydowałam się jednak na czerwony. :eviltong: [quote name='goldenka245']Teraz jest jaskrawy róż, żeby się różniło może być troszkę przygaszony:evil_lol:[/quote] Niee, to zbyt zbliżone kolory, ludzie będą się mylić. ;) [quote name='Basia i Barni']łosz matko iletrzeba wpłacić za pobyt ? :roll: bo ja mała dziewczynka jestem i do trzech liczycnie umiem ----> dziś juz trzeźwa :multi::evil_lol::diabloti:[/quote] No ładnie, nie czytało się pierwszej stronki?!? :mad: Cały zlot za jedną osobę kosztuje 180 zł. Quote
Mysia_ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='goldenka245']Teraz jest jaskrawy róż, żeby się różniło może być troszkę przygaszony:evil_lol:[/quote] masz na myśli tzw. majtkowy róż? :evil_lol::loveu: ehhh... No niech będzie czerwony :eviltong: Quote
Basia i Barni Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No ładnie, nie czytało się pierwszej stronki?!? :mad: Cały zlot za jedną osobę kosztuje 180 zł.[/quote] za osobe czyli 360 zł za dwie osoby na dzień ? :roll: Quote
Rawa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 180 zł za cały pobyt jednej osoby, czyli za dwie osoby 360 zł ;) Plus do tego opłata za prąd (ile zużyjecie) i za psa- 5 zł na dobę ;) Quote
Basia i Barni Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Dianeczka']180 zł za cały pobyt jednej osoby, czyli za dwie osoby 360 zł ;) Plus do tego opłata za prąd (ile zużyjecie) i za psa- 5 zł na dobę ;)[/quote] ja pier...to jak za darmo !!! jedziemy ale Asiu napisz jeszcze jednego pieska bo mój czekoladek tez jedzie -to bedzie szczeniak :cool3: i moj Barni biszkoptowy i trzeba kase zapłacic:shake:;) Quote
Recommended Posts