Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kelpie0']Tak, zawsze :)

Czy jedzie ktoś, kto uprawia/zna się na canicrosie? Muszę przecież mieć kogo pomęczyć ;).[/quote]
A co to jest?:oops:

Posted

[quote name='Herspri']ja bym chętnie z moją tak pobiegała ale boję się że przy nauce bym twarzą w glebie wylądowała :diabloti:[/quote]

Barni woli popływać

Gossia fajnie ze cie poznamy :multi::diabloti:

Posted

[quote name='kelpie0']
Czy jedzie ktoś, kto uprawia/zna się na canicrosie? Muszę przecież mieć kogo pomęczyć ;).[/quote]
A czy jedzie ktoś kto dobrze zna się na [B]Agility[/B]? :cool3:

Posted

kelpie0 my amatorsko uprawiamy bikejoring... Jednak teraz jest przerwa, bo pies ma niby złamaną łapkę i zwichnięty staw...
Czego nie widać było juz po tygodniu bo to jest idiota:oops:. Dopiero jak sam sobie da ostro w kość i biegaa, bieggaa... biegaaa i skacze, skaczee, skaczee to zaczyna kuleć. bo to jest, jak juz wyżej wspomniałam: IDIOTA.:shake:

Gossiu cieszę się, że mama pojedzie z Tobą;). Będzie fajnie nawet z rodzicem - zobaczysz.

Posted

[quote name='Karilka']kelpie0 my amatorsko uprawiamy bikejoring... Jednak teraz jest przerwa, bo pies ma niby złamaną łapkę i zwichnięty staw...
Czego nie widać było juz po tygodniu bo to jest idiota:oops:. Dopiero jak sam sobie da ostro w kość i biegaa, bieggaa... biegaaa i skacze, skaczee, skaczee to zaczyna kuleć. bo to jest, jak juz wyżej wspomniałam: IDIOTA.:shake:[/QUOTE]

Jest coś czego nie robisz? :cool3:

Super, że coś robisz, przemagluję Cię :evil_lol: i pamiętaj, że wezmę ze sobą szorki i inne, bo ja nie wiem, czy to dobrze wyregulowałam, może we dwie coś wymyślimy ;)

Posted

[quote name='baffi2']A czy jedzie ktoś kto dobrze zna się na [B]Agility[/B]? :cool3:[/quote]

My się już zawodujemy narazie w A0 :lol:

Posted

[quote name='Junka']My się już zawodujemy narazie w A0 :lol:[/quote]
Aha, czyli ty już wiesz że będziesz nam pomagała ćwiczyć na zlocie? :D :eviltong:

Posted

[quote name='baffi2']Aha, czyli ty już wiesz że będziesz nam pomagała ćwiczyć na zlocie? :D :eviltong:[/quote]

no ba zrobimy sobie jakies prowizoryczne stacjonatki :cool1:

Posted

[quote name='Junka']no ba zrobimy sobie jakies prowizoryczne stacjonatki :cool1:[/quote]
właśnie o tym myślałam:cool3:
może ktoś mógłby przywieźć tunel, hopki zrobimy takie prowizoryczne, slalom z jakichś pachołków, kładke z desek itd... :D :cool3:

Posted

[quote name='baffi2']właśnie o tym myślałam:cool3:
może ktoś mógłby przywieźć tunel, hopki zrobimy takie prowizoryczne, slalom z jakichś pachołków, kładke z desek itd... :D :cool3:[/quote]

Hopki i slalom możemy zrobic tunel jak ktoś przywiezie ale z kladką to bym sie spierała bo jednak po pierwsze musi byc ona stabilna a po drugi wątpie, żeby komus sie chciało :evil_lol:

Posted

może ktoś mógłby przywieźć tunel, hopki zrobimy takie prowizoryczne, slalom z jakichś pachołków, kładke z desek itd... :D :cool3:[/quote]

SUPEROWY POMYSŁ!!!

CZY AMATORZY MOGĄ SIĘ PRZYŁĄCZYĆ?

Posted

Eee... no po ostatniej wędrówce po górach doszłam do wniosku, że dla niego nie istnieje pojęcie ''zmęczenie'' i może by się nadawał. :razz:
Z resztą ja na zlocie zamierzam biegać - z Chico oczywiście! :multi:

Posted

Oj wy tyle robicie i Frisbee i canicross a moje suki nic nieumiom! Ale od jutra ucze je wysoko skakać czy jak to się mówi:) Lejda to Seter więc może mam szanse:)

Posted

My też bierzemy frisbee ale gumowe i pływające:roll: - barrrdzo lubi pływać moje psie. Aportować nigdy nie uczyłam ale moze by sie przydało pouczyć... Przynosi coś jak chce żeby mu rzucić...rzecz jasna...
Na dworze natomiast biore mnóstwo rzucalnych przedmiotów typu patyk: rzucam - pies biegnie, dobiega, wraca i siada przy mnie. Wtedy rzucam następny i tak ....dopóki nie padnie:cool1:.

Ogólnie staramy sie ograniczać ruch z powodu złamanej łapki i zwichniętego stawu...ale sie nie da. Próbowałam nie spuszczać go ze smyczy i kisić łape w opatrunku... Nici. Rozpierdówa wtedy w domu była:roll:.

A ogólnie to chętnie bawimy się we wszystkie psie dyscypliny sportu... Jeśli np. włażenie po drabinie można nazwać agility:diabloti: ...a łapanie ciastek z wyskokiem w powietrze - flyballem. :cool1:

kelpie0... My rozmiaru nie możemy znaleźć szorek... i biegał w półszorku ...dlatego nie uczyłam nigdy ostrego ciągnięcia...

Posted

Ja wszystkich zapraszam do agility. Naprawde bardzo fajna sprawa :) No i mogę przygotować pare ćwiczonek :) Tylko bedzie mi trzeba przypomniec przed zlotem bo znając moja pamięć to mi isę zapomni :oops:

Posted

ja przywioze balony :diabloti: