gossia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='baffi2']no proszę - teraz przepraszasz...? :cool1:[/quote] Zawsze można:) Quote
kelpie0 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='gossia']Zawsze można:)[/QUOTE] Tak, zawsze :) Czy jedzie ktoś, kto uprawia/zna się na canicrosie? Muszę przecież mieć kogo pomęczyć ;). Quote
gossia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='kelpie0']Tak, zawsze :) Czy jedzie ktoś, kto uprawia/zna się na canicrosie? Muszę przecież mieć kogo pomęczyć ;).[/quote] A co to jest?:oops: Quote
Magot Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Canicross[/URL] ;) Quote
Herspri Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ja bym chętnie z moją tak pobiegała ale boję się że przy nauce bym twarzą w glebie wylądowała :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Herspri']ja bym chętnie z moją tak pobiegała ale boję się że przy nauce bym twarzą w glebie wylądowała :diabloti:[/quote] Barni woli popływać Gossia fajnie ze cie poznamy :multi::diabloti: Quote
baffi2 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='kelpie0'] Czy jedzie ktoś, kto uprawia/zna się na canicrosie? Muszę przecież mieć kogo pomęczyć ;).[/quote] A czy jedzie ktoś kto dobrze zna się na [B]Agility[/B]? :cool3: Quote
Karilka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 kelpie0 my amatorsko uprawiamy bikejoring... Jednak teraz jest przerwa, bo pies ma niby złamaną łapkę i zwichnięty staw... Czego nie widać było juz po tygodniu bo to jest idiota:oops:. Dopiero jak sam sobie da ostro w kość i biegaa, bieggaa... biegaaa i skacze, skaczee, skaczee to zaczyna kuleć. bo to jest, jak juz wyżej wspomniałam: IDIOTA.:shake: Gossiu cieszę się, że mama pojedzie z Tobą;). Będzie fajnie nawet z rodzicem - zobaczysz. Quote
kelpie0 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Karilka']kelpie0 my amatorsko uprawiamy bikejoring... Jednak teraz jest przerwa, bo pies ma niby złamaną łapkę i zwichnięty staw... Czego nie widać było juz po tygodniu bo to jest idiota:oops:. Dopiero jak sam sobie da ostro w kość i biegaa, bieggaa... biegaaa i skacze, skaczee, skaczee to zaczyna kuleć. bo to jest, jak juz wyżej wspomniałam: IDIOTA.:shake:[/QUOTE] Jest coś czego nie robisz? :cool3: Super, że coś robisz, przemagluję Cię :evil_lol: i pamiętaj, że wezmę ze sobą szorki i inne, bo ja nie wiem, czy to dobrze wyregulowałam, może we dwie coś wymyślimy ;) Quote
Junka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='baffi2']A czy jedzie ktoś kto dobrze zna się na [B]Agility[/B]? :cool3:[/quote] My się już zawodujemy narazie w A0 :lol: Quote
baffi2 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Junka']My się już zawodujemy narazie w A0 :lol:[/quote] Aha, czyli ty już wiesz że będziesz nam pomagała ćwiczyć na zlocie? :D :eviltong: Quote
Junka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='baffi2']Aha, czyli ty już wiesz że będziesz nam pomagała ćwiczyć na zlocie? :D :eviltong:[/quote] no ba zrobimy sobie jakies prowizoryczne stacjonatki :cool1: Quote
baffi2 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Junka']no ba zrobimy sobie jakies prowizoryczne stacjonatki :cool1:[/quote] właśnie o tym myślałam:cool3: może ktoś mógłby przywieźć tunel, hopki zrobimy takie prowizoryczne, slalom z jakichś pachołków, kładke z desek itd... :D :cool3: Quote
Junka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='baffi2']właśnie o tym myślałam:cool3: może ktoś mógłby przywieźć tunel, hopki zrobimy takie prowizoryczne, slalom z jakichś pachołków, kładke z desek itd... :D :cool3:[/quote] Hopki i slalom możemy zrobic tunel jak ktoś przywiezie ale z kladką to bym sie spierała bo jednak po pierwsze musi byc ona stabilna a po drugi wątpie, żeby komus sie chciało :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='baffi2']właśnie o tym myślałam:cool3: może ktoś mógłby przywieźć tunel, hopki zrobimy takie prowizoryczne, slalom z jakichś pachołków, kładke z desek itd... :D :cool3:[/quote] SUPEROWY POMYSŁ!!! CZY AMATORZY MOGĄ SIĘ PRZYŁĄCZYĆ? Quote
Rawa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='grazyna9915']SUPEROWY POMYSŁ!!! CZY AMATORZY MOGĄ SIĘ PRZYŁĄCZYĆ?[/QUOTE] Właśnie? :razz: Quote
Asia & Ginger Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Ja też się chętnie przyłączę do agilitowców! :cool3: :multi: :multi: :multi: Quote
Mada:) Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Eee... no po ostatniej wędrówce po górach doszłam do wniosku, że dla niego nie istnieje pojęcie ''zmęczenie'' i może by się nadawał. :razz: Z resztą ja na zlocie zamierzam biegać - z Chico oczywiście! :multi: Quote
gossia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Oj wy tyle robicie i Frisbee i canicross a moje suki nic nieumiom! Ale od jutra ucze je wysoko skakać czy jak to się mówi:) Lejda to Seter więc może mam szanse:) Quote
Karilka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 My też bierzemy frisbee ale gumowe i pływające:roll: - barrrdzo lubi pływać moje psie. Aportować nigdy nie uczyłam ale moze by sie przydało pouczyć... Przynosi coś jak chce żeby mu rzucić...rzecz jasna... Na dworze natomiast biore mnóstwo rzucalnych przedmiotów typu patyk: rzucam - pies biegnie, dobiega, wraca i siada przy mnie. Wtedy rzucam następny i tak ....dopóki nie padnie:cool1:. Ogólnie staramy sie ograniczać ruch z powodu złamanej łapki i zwichniętego stawu...ale sie nie da. Próbowałam nie spuszczać go ze smyczy i kisić łape w opatrunku... Nici. Rozpierdówa wtedy w domu była:roll:. A ogólnie to chętnie bawimy się we wszystkie psie dyscypliny sportu... Jeśli np. włażenie po drabinie można nazwać agility:diabloti: ...a łapanie ciastek z wyskokiem w powietrze - flyballem. :cool1: kelpie0... My rozmiaru nie możemy znaleźć szorek... i biegał w półszorku ...dlatego nie uczyłam nigdy ostrego ciągnięcia... Quote
Junka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja wszystkich zapraszam do agility. Naprawde bardzo fajna sprawa :) No i mogę przygotować pare ćwiczonek :) Tylko bedzie mi trzeba przypomniec przed zlotem bo znając moja pamięć to mi isę zapomni :oops: Quote
Basia i Barni Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='baffi2']właśnie o tym myślałam:cool3: może ktoś mógłby przywieźć tunel, hopki zrobimy takie prowizoryczne, slalom z jakichś pachołków, kładke z desek itd... :D :cool3:[/quote] ja przywioze balony :diabloti: Quote
Recommended Posts