Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiagk napisał(a):
No bo ja się nie mogę doczekac.....wiem wiem. CIERPLIWOŚCI!!!!

Na sprawdzenie domku podjadę dopiero w tygodniu, ale potem jeszcze raz z dziewczynami i jak wszystko będzie o.k. kastracja i dopiero do domku :cool3:

Posted

lamia2 napisał(a):
Na sprawdzenie domku podjadę dopiero w tygodniu, ale potem jeszcze raz z dziewczynami i jak wszystko będzie o.k. kastracja i dopiero do domku :cool3:

Racja, domek musi być dobrze sprawdzony dla chłopaka :roll:

Posted

lamia2 napisał(a):

Lamia próbowałam się do Ciebie dodzwonić.
Właśnie dostałam telefon że Mustafa ma domek - zabiera go treser który tam pracuje - on go tresował i bardzo się polubili i chłopak dzisiaj podjął decyzję o adopcji.:multi:

Lamia dziękuję bardzo za Twoją pomoc!:loveu:

Posted

anouk92 napisał(a):
Lamia próbowałam się do Ciebie dodzwonić.
Właśnie dostałam telefon że Mustafa ma domek - zabiera go treser który tam pracuje - on go tresował i bardzo się polubili i chłopak dzisiaj podjął decyzję o adopcji.:multi:

Lamia dziękuję bardzo za Twoją pomoc!:loveu:

No, to rewelacja, bardzo się cieszę .... :multi::multi::multi:

byłam odcięta od świata, mały zeżarł mi ładowarkę !!!!!!

Posted

andzia69 napisał(a):
to super wieści!!!!:loveu::loveu::loveu:

Lamia - to moze zaproponuj maluszka od Hippies...

Rozmawiałam z Hippies, z tego co zrozumiałam ona wolałaby gdzieś bliżej siebie, żeby mieć wiekszą kontrolę ;)

Posted

lamia2 napisał(a):
Rozmawiałam z Hippies, z tego co zrozumiałam ona wolałaby gdzieś bliżej siebie, żeby mieć wiekszą kontrolę ;)

no to szukamy dla tych państwa dalej.....a może pitka Tina:cool3:

Posted

Niestety Mustafa wczoraj wrócił z adopcji:shake:.

Mustafa nie toleruje dzieci - okazało się że poprzedni właściciele właśnie z tego powodu go oddali.

Mustafa trafił do nich jako szczeniak. Podejrzewam że dzieciaki robiły z nim co chciały i jak podrósł to zaczął pokazywać że mu się to nie podoba.
Państwo go oddali.

W rodzinie tego tresera który adoptował Mustafę są dzieci i Mustafa na nie warczał i ogólnie mu się bardzo nie podobały.

Mustafa szuka domku bez dzieci - dorosłych lubi i nie ma z nimi problemu.

Posted

anouk92 napisał(a):
Niestety Mustafa wczoraj wrócił z adopcji:shake:.

Mustafa nie toleruje dzieci - okazało się że poprzedni właściciele właśnie z tego powodu go oddali.

Mustafa trafił do nich jako szczeniak. Podejrzewam że dzieciaki robiły z nim co chciały i jak podrósł to zaczął pokazywać że mu się to nie podoba.
Państwo go oddali.

W rodzinie tego tresera który adoptował Mustafę są dzieci i Mustafa na nie warczał i ogólnie mu się bardzo nie podobały.

Mustafa szuka domku bez dzieci - dorosłych lubi i nie ma z nimi problemu.

a to lobuziak :mad: moj Cyprian Fazuli nie meczyl bo ona wszystko i wszystkich gryzla strasznie :evil_lol:

Mustafa potrzebuje domku bez dzieci !!!!!