andzia69 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 lamia2 napisał(a):Czy Mustafa będzie miał domek u Beaty B. ? i co??????????????????? Quote
lamia2 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Domek z ogrodem czeka na Mustafę. W tygodniu podjadę sprawdzić warunki. Quote
anouk92 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Czekamy na wizyte przed adopcyjną- Lamia dziękuję:loveu: Quote
basiagk Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 ............wstrzymałam oddech!:eek3: Quote
basiagk Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Pewnie wszyscy oglądają "śpiewy" ale i tak podniosę! Quote
basiagk Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 No bo ja się nie mogę doczekac.....wiem wiem. CIERPLIWOŚCI!!!! Quote
lamia2 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 basiagk napisał(a):No bo ja się nie mogę doczekac.....wiem wiem. CIERPLIWOŚCI!!!! Na sprawdzenie domku podjadę dopiero w tygodniu, ale potem jeszcze raz z dziewczynami i jak wszystko będzie o.k. kastracja i dopiero do domku :cool3: Quote
paros Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 lamia2 napisał(a):Na sprawdzenie domku podjadę dopiero w tygodniu, ale potem jeszcze raz z dziewczynami i jak wszystko będzie o.k. kastracja i dopiero do domku :cool3: Racja, domek musi być dobrze sprawdzony dla chłopaka :roll: Quote
anouk92 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 lamia2 napisał(a):Na sprawdzenie domku podjadę dopiero w tygodniu, ale potem jeszcze raz z dziewczynami i jak wszystko będzie o.k. kastracja i dopiero do domku :cool3: Lamia próbowałam się do Ciebie dodzwonić. Właśnie dostałam telefon że Mustafa ma domek - zabiera go treser który tam pracuje - on go tresował i bardzo się polubili i chłopak dzisiaj podjął decyzję o adopcji.:multi: Lamia dziękuję bardzo za Twoją pomoc!:loveu: Quote
andzia69 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 to super wieści!!!!:loveu::loveu::loveu: Lamia - to moze zaproponuj maluszka od Hippies... Quote
lamia2 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 anouk92 napisał(a):Lamia próbowałam się do Ciebie dodzwonić. Właśnie dostałam telefon że Mustafa ma domek - zabiera go treser który tam pracuje - on go tresował i bardzo się polubili i chłopak dzisiaj podjął decyzję o adopcji.:multi: Lamia dziękuję bardzo za Twoją pomoc!:loveu: No, to rewelacja, bardzo się cieszę .... :multi::multi::multi: byłam odcięta od świata, mały zeżarł mi ładowarkę !!!!!! Quote
lamia2 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 andzia69 napisał(a):to super wieści!!!!:loveu::loveu::loveu: Lamia - to moze zaproponuj maluszka od Hippies... Rozmawiałam z Hippies, z tego co zrozumiałam ona wolałaby gdzieś bliżej siebie, żeby mieć wiekszą kontrolę ;) Quote
andzia69 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 lamia2 napisał(a):Rozmawiałam z Hippies, z tego co zrozumiałam ona wolałaby gdzieś bliżej siebie, żeby mieć wiekszą kontrolę ;) no to szukamy dla tych państwa dalej.....a może pitka Tina:cool3: Quote
anouk92 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Niestety Mustafa wczoraj wrócił z adopcji:shake:. Mustafa nie toleruje dzieci - okazało się że poprzedni właściciele właśnie z tego powodu go oddali. Mustafa trafił do nich jako szczeniak. Podejrzewam że dzieciaki robiły z nim co chciały i jak podrósł to zaczął pokazywać że mu się to nie podoba. Państwo go oddali. W rodzinie tego tresera który adoptował Mustafę są dzieci i Mustafa na nie warczał i ogólnie mu się bardzo nie podobały. Mustafa szuka domku bez dzieci - dorosłych lubi i nie ma z nimi problemu. Quote
Tengusia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 anouk92 napisał(a):Niestety Mustafa wczoraj wrócił z adopcji:shake:. Mustafa nie toleruje dzieci - okazało się że poprzedni właściciele właśnie z tego powodu go oddali. Mustafa trafił do nich jako szczeniak. Podejrzewam że dzieciaki robiły z nim co chciały i jak podrósł to zaczął pokazywać że mu się to nie podoba. Państwo go oddali. W rodzinie tego tresera który adoptował Mustafę są dzieci i Mustafa na nie warczał i ogólnie mu się bardzo nie podobały. Mustafa szuka domku bez dzieci - dorosłych lubi i nie ma z nimi problemu. a to lobuziak :mad: moj Cyprian Fazuli nie meczyl bo ona wszystko i wszystkich gryzla strasznie :evil_lol: Mustafa potrzebuje domku bez dzieci !!!!! Quote
andzia69 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 :shake::shake::shake: no to ciocia Lamia niech kombinuje...moze w tamtym domku nie ma dzieci.... Quote
anouk92 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Szukamy domku bez dzieci dla Mustafy. Quote
paros Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Mustafa szuka domu gdzie nie ma dzieci :-(:-( Quote
lamia2 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Przykro mi, że tak się stało :( Do tych państwa niestety już nie, zresztą oni mają kilkunastolenie dziecko. Quote
basiagk Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Na dobranoc HOP!:multi::multi::multi: Quote
anouk92 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Mustafa pragnie swojego własnego domku. Quote
Recommended Posts