Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety u mnie same domki albo z podrostkami albo z dziećmi albo z kotami :-(

Dziś wydałam amstaffkę, ale do domu z dzieckiem, bo ona szaleje na punkcie dzieci ;)

Posted

Jutro bedę w Klembowie, spróbuje dowiedzieć się coś więcej, ale trafił tam nowy amstaff, czarny, z białą krawtką, podobno bardzo łagodny, nie umię wklejać zdjęć, możecie zajrzeć na wątek. Przeglądam ogłoszenia, ale nikt go nie szuka:shake:

• 2 weeks later...
Posted

dziewczyny ja na dniach znikam na dłuższy okres, nie będę mogła podjechać do azylum, zajrzyjcie tam gdybyscie znalazły chwilkę. Dakar pewnie tam jeszcze siedzi, szkoda go jesli to rzeczywiście miły psiak

Posted

Rozmawiałam właśnie z p.Leszkiem na temat Dakara, jest nadal w azylum, chłopak okazuje się, że jest po pełnym szkoleniu, super charakter. Dziewczyny może otoczyć go opieką i spróbować coś zrobić w jego sprawie. Ja zupełnie nie znam się na rasie, a poza tym to trochę się boję dużych psów:oops:

Posted

lamia2 napisał(a):
To dobre wieści :lol:

Może udałoby mi się wpaść i go obejrzeć, czy tam można wchodzić "niezrzeszonym" ;) ?

Lamia daj znać jak będziesz chciała jechać może spotkamy się na miejscu.