Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

[B]Witam ! :multi::lol:
Co za przepiękne Mudiki :loveu::loveu::loveu: Wcześniej nie zaglądałam, ale od dzisiaj będę wpadać częściej ;) :cool3: Mam nadzieje, że nas też odwiedzicie ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam !
[/B]

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paula&Goofi'][B]Witam ! :multi::lol:
Co za przepiękne Mudiki :loveu::loveu::loveu: Wcześniej nie zaglądałam, ale od dzisiaj będę wpadać częściej ;) :cool3: Mam nadzieje, że nas też odwiedzicie ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam !
[/B][/quote]
Pewnie ,że odwiedzimy tym bardziej,że tez frizbujecie:cool3::cool3::multi:

Witamy!:multi::multi:

Posted

W niedzielę zawody aglitowe,to po będą jakieś foty jak zawsze i może z treningu coś się trafi,jak znajde fotografa:cool3:
A Sky ma nogi faktycznie po babci,jest dłuższy i ma wyższe nogi powinien być bardzo gietki jak babcia czyli Sikurka:loveu: + pasja Victora powinien być super agilitowy pies:cool3::razz:

Posted

[quote name='miroszki']Nogi to faktycznie ma jak modelka! :razz: Czy Sky to jest braciszek Deliego?
Jak Deli - już szaleje?[/quote]
Tak to jego brat,podobni jak dwie krople wody nie:cool3::evil_lol::evil_lol:
próbuje szaleć,nie łatwo go uspokoić,zdjęłam mu kołnierz bo był grzeczny,ale tylko poszłam umyc włosy juz wylizane:angryy:,na szczęście tylko zlizał strupki a szwu nie ruszył,za to znów siedzi w kubełku:diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Mudik']W niedzielę zawody aglitowe,to po będą jakieś foty jak zawsze i może z treningu coś się trafi,jak znajde fotografa:cool3:
A Sky ma nogi faktycznie po babci,jest dłuższy i ma wyższe nogi powinien być bardzo gietki jak babcia czyli Sikurka:loveu: + pasja Victora powinien być super agilitowy pies:cool3::razz:[/quote]

[B]A my w niedziele na trening :multi::multi::loveu: No to trzymamy kciuki za was !:loveu:;)[/B]

Posted

Witamy pudliszonki:multi::multi::multi::multi: Ja też bywałam u Ciebie Ewelino bo robisz cudne foty:loveu::loveu::loveu:.
A my dziś na trening, może w piątek też zdążę , a wieczorem w sobotę jedziemy na zawody!:multi::multi::multi:
Aniu fajna,ale nie da rady jej obniżyc i psiaki nie zaczynają jak u nas tylko na pełnej wysokości,dlatego Magda trzymała Sky-a by nie zeskoczył.

Posted

[quote name='Mudik']
[SIZE=1][COLOR=Silver]A czemu masz tak z [/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=Silver]postami??[/COLOR][/SIZE][/quote]
[SIZE=1][COLOR=Silver]a podpadlam troche [/COLOR][/SIZE]:razz:

[quote name='Mudik']
A Sky ma nogi faktycznie po babci,jest dłuższy i ma wyższe nogi powinien być bardzo gietki jak babcia czyli Sikurka:loveu: + pasja Victora powinien być super agilitowy pies:cool3::razz:[/quote]
Sky nam rosnie na najszybszego psa w klubie, smiem twierdzic ze biega szybciej niz bordery :cool3: ciekawe kto za nim na torze nadazy :evil_lol: chyba Magda bedzie sie musiala na jakis jogging zapisac :diabloti:

pozdrawiam

Posted

Ja już za nim nie nadążam a na razie biega blisko mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Vic też potrafi być bardzo szybki tylko ja muszę się nauczyć biegać:diabloti::diabloti:
Jest zwinny,ładnie skręca(ciasno jak Sikra ona potrafiła być szybka,jest dokładna i skrętna tylko nie ma takiej pasji jak Vic) jak zacznę bardzo szybko biegać to chłopcy będą się mogli wykazać,postaram się dać z siebie wszystko co na dzisiejszą chwilę mogę w tę niedziele. Muszę ppokonac tę barierę strach przed rozpędzeniem się w obawie,że Vic coś ominie czy zrobi odmowę,muszę zaufać swojemu psu,okazuje się to nie być łatwe:shake::shake: Ale się postaram.
Dzisiejszy trening pokazał dobitnie,że jak ładnie im pokażę czego chcę i one daną rzecz potrafia to super biegną. A Vic był dziś baaardzo grzeczny, wprawdzie kilka razy ruszył do piesów ale na jedno ostre VIIIIIIC zawracał, więc zużyłam wszystkie parówki:evil_lol::eviltong:

Posted

Strefówki bez kładki,slalom i tunele z hopkami fajne rzeczy niby proste a jednak wcale nie:eviltong::eviltong: A w piątek ma być widel.

Posted

Jedlińsk Brod koło Radomia a dokłądnie Ptasie Sioło(teraz tam jest seminarium-obóz z Grygarem) Ula mówiła,że cudne spacerowe tereny
cytuję "Tereny spacerowe Bajka."
Ale wszędzie pełno wody:evil_lol::evil_lol:
[url]http://www.ptasiesiolo.neostrada.pl/[/url]

Posted

jaaakie piiekne to "ptasie siolo" :loveu: super, powodzenia zycze i o fotorelacji prosze nei zappomniec :mad: :evil_lol:
kurcze mam nadzieje ze i my sie kiedys spotkamyna zadowach agility- ehh ale nam jeszcze daleeeeko do 0 :oops: :evil_lol:

pozdrawiam

Posted

Może już razem ze Sky-em i Magdą się wybierzesz na jakieś zawody;);)
Spoko zobaczymy się . Delik też zacznie w przyszłym roku. Szkoda,że już nikt nie robi w tym sezonie czegoś takiego jak młode wilczki:shake::-(

Posted

[quote name='Mudik']Postaram się o relację.:lol:;)
A mi dziś wsadzili palec w szynę,się okazało,że złamany jest.:diabloti::diabloti:[/quote]
Dlaczego tak siebie nie lubisz, że sobie palce łamiesz?? :-o
A tak na poważnie - co sie stało?