Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mudik']A to pytanie do Agaty i Mamy, bo Delik nie wymaga przygotowań, łapki były cięte na Rzeszów i jeszcze nie odrosły;-)[/QUOTE]

Ale chyba go uczeszesz:razz:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mudik']Cześć, nadrobiłam zaległości na dogo i jedziemy z Olą do kuchni jeśc zupkę, jak wróci Michał bedzie drugie danie, pizza!!![/QUOTE]

Smacznego:)

Ucałuj malutką....

Posted

Najpierw jeszcze wyszłam z psami, przy okazji je u veta zważyłam, Delik znów prawie 15 kg wr...., a powinien 14 cie znów go podtuczyłam, za to Vic elegancko 12,70 huraaa!

Posted

[quote name='Mudik']Najpierw jeszcze wyszłam z psami, przy okazji je u veta zważyłam, Delik znów prawie 15 kg wr...., a powinien 14 cie znów go podtuczyłam, za to Vic elegancko 12,70 huraaa![/QUOTE]

Delik "tłuscioszek";)...nie widać

Posted

To się pochwalimy: dziś Deli z Michałem lansują się w Lesznie na wystawie Champion of Champions,
Deli dostał wszystko i skończył championat Polski!!!!!
Brawo moje kochane chłopaki!!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

wystawiana byłą też Unga i Yankess, Yankess wygrał rasę, teraz wszyscy czekają na BOG-i, pierwszy o 15 tej wchodzi Delik, trzymam za was kciuki chłopcy!

Posted

[quote name='Mudik']To się pochwalimy: dziś Deli z Michałem lansują się w Lesznie na wystawie Champion of Champions,
Deli dostał wszystko i skończył championat Polski!!!!!
Brawo moje kochane chłopaki!!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

wystawiana byłą też Unga i Yankess, Yankess wygrał rasę, teraz wszyscy czekają na BOG-i, pierwszy o 15 tej wchodzi Delik, trzymam za was kciuki chłopcy![/QUOTE]

GRATULACJE !!! :loveu::loveu::multi:
A jakie wyniki z BOG? :cool3:

Posted

[quote name='Paula&Goofi']GRATULACJE !!! :loveu::loveu::multi:
A jakie wyniki z BOG? :cool3:[/QUOTE]
Hmmm.. ani Delik ani Yankess nie zostali zauważeni.