Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Od-Nowa']Mudiku może wiesz gdzie w stolicy taniej kastracje można zrobić? albo chociaż w jakiejś przyzwoitej cenie.
pies tak około 15 kg chyba... pomóż[/QUOTE]

Ojojoj nie mam pojęcia, ja robiłam gratis kastracj ę kotek we współpracy z Psim aniołem, jak dobrze pamietam, u lekarki z Marysina Wawerskiego lecznica Akita.

[quote name='viv']Mudiki doczekały sie swojego forum - jupi :multi:[/QUOTE]

No super, nie?:razz::razz:

Ula to napisz w dziale administracyjnym tam gdzie miejsce na propozycje i pytania dotyczące forum.

Posted

[quote name='Mudik']A nic ciekawego oprócz tego,ze mudikowe forum powstało, dziś zamierzam wszystkie piesy zarejestrować w bazie ogólnopolskiej safe animal.[/QUOTE]

A może coś bliżej o tej bazie.....czy to jest związane z mudikowym forum?

A.

Posted

Nie to jedyna baza ogólnopolska, która automatycznie przekazuje dane do euro-pet netu, własnie zarejestrowałam mudiki, ciekawe za jaki czas pokażą się w bazie europejskiej?
Dodatkowo jest bezpłatna rejestracja w niej.

Posted

[quote name='Mudik']Nie to jedyna baza ogólnopolska, która automatycznie przekazuje dane do euro-pet netu, własnie zarejestrowałam mudiki, ciekawe za jaki czas pokażą się w bazie europejskiej?
Dodatkowo jest bezpłatna rejestracja w niej.[/QUOTE]

A dasz jakiś namiar :p

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']A dasz jakiś namiar :p

A.[/QUOTE]
Proszę:
[url]http://www.safe-animal.eu[/url]

[quote name='Od-Nowa']dzięki Magda, poszukam ;)

moje są w miejskiej, safe-animal i petbase

wydawało mi się,że jedyną ogólnopolską była identyfikacja.pl czy to się zmieniło?[/QUOTE]

Moje są w miejskiej (sikra i Victor) znaczy warszawskiej, bo Delik był chipowany w Łodzi, w identyfikacji i safe-animal. Ogólnopolskie są identyfikacja.pl, safe-animal i chyba petbase,ale tylko safe-animal przekazuje dane do euro-pet netu.

Posted

Pytanie do Olgi, często potrzebowałaś wózka, skoro używałaś chusty, bo tak się zastanawiam, może tylko nosidełko i fotelik do samochodu, skoro chcę używać chusty. I drugie myślisz,że mogę już kupować chyba bardzo rozmiar mi się nie zmieni oprócz brzucha:evil_lol:, a i nie pamiętam czy polecałaś elastyczna, kieszonkę czy tę na kółkach.

Posted

[quote name='Mudik']Pytanie do Olgi, często potrzebowałaś wózka, skoro używałaś chusty, bo tak się zastanawiam, może tylko nosidełko i fotelik do samochodu, skoro chcę używać chusty. I drugie myślisz,że mogę już kupować chyba bardzo rozmiar mi się nie zmieni oprócz brzucha:evil_lol:, a i nie pamiętam czy polecałaś elastyczna, kieszonkę czy tę na kółkach.[/QUOTE]

...a jak wyobrażasz sobie wychodzenie na spacery? tylko w chuście. Chusta lub nosidełko jest dobre od czasu do czasu, ale nie na codzień :eviltong:

A.

Posted

A korzystałaś z chusty?? Bo osoby, które znam i które jej używały, miały wózki, ale tam dziecko leżało wtedy kiedy rodzic nie mógł go mieć w chuście. Na spacery owszem wózek,ale dzieci korzystajace z chusty zazwyczaj za nim nie przepadają , wola chustę. dlatego pytam Olgę, bo ona jej używała.

Posted

Korzystałam z jednego i z drugiego, ale znam takich, co się obywali bez wózka.

Na moje wertepy to chusta bywała lepsza, ale jak chciałam popracować z psami, to jednak wygodniej było, jak mały leżał w wózku, on akurat nie miał żadnych problemów, w wózku też spał. Ja go bardzo dużo nosiłam w chuście po domu i po mieście, jak mi się nie chciało tarabanić z wózkiem, na spacery z psami chyba częściej jednak wózkiem wyjeżdżałam.

Chusta długa wiązana, całkiem fajne są polskie [URL="http://www.sling.com.pl/sklep/?sLang=pl"]chusty Nati[/URL], ja miałam NATI paski - Toskanię i Hoppendiza Helsinki. Elastyczne starczają na krótko, jak dziecko jest cięższe, to już za bardzo "osiadają" przy noszeniu, w długiej wiązance można nosić od noworodka do ... :)

[URL="http://www.chusty.info/forum/"]Forum chuściarskie[/URL], gdzie można się wszystkiego dowiedzieć i znaleźć info o warsztatach i spotkaniach.

Jak dziecko już siada samodzielnie to można kupić lub uszyć Mei Taia, szybciej się wiąże i też bardzo wygodne i do tej pory zdarza mi się Sergiusza na chwilę wrzucić.

Posted

super,ze mudiki maja forum!
<ja tez zalozylam schiperowe,ale jakos malo jest osob zarejestrowanych ech...> :) :)

co do dzieci-ja tam sie nie znam,ale mnie wozili w wozku a chyba jestem prawie normalna ,chociaz w sumie chusta wygodniejsza...(?)
haha bedziesz "mama-kangurzyca"!!! :D

Posted

ja o dzieciach nie mam pojęcia ale z racji inż wpisanego w tytuł zachwyciły mnie 3 kołowe wózki :diabloti:
możesz jedną ręką prowadzić jak na wspomaganiu a w drugiej 3 Mudiki prowadzić :evil_lol: rewelacja trójkołowce!!