Mudik Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Tam gdzie Wy z tego co pamiętam, i 1 i 5 grupa mają klubówke razem bodajże we wrzesniu w Łodzi:lol::lol: Quote
prittstick Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 a w koncu do jakiego klubu idziecie? nie w stolicy, to gdzie:evil_lol: oplaca sie dojezdzac? My juz jestemy z Forcie:p Quote
Od-Nowa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Deliś grubo przerósł tatę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jaka jest między nimi różnica? czy tylko zdjęcie tak przekłamuje? Bardzo chłopaczek spoważniał tak czy owak :lol: Quote
M&S Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Mudik']Tam gdzie Wy z tego co pamiętam, i 1 i 5 grupa mają klubówke razem bodajże we wrzesniu w Łodzi:lol::lol:[/quote] faktycznie :) no to się widzimy ;) m. Quote
M&T Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Hej :hand: Śliczne fotki! :loveu: [url]http://images44.fotosik.pl/61/5a11b6b03949d88fmed.jpg[/url] :loveu: Jedziecie może na zawody agility we Włocławku? :) Quote
Mudik Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='Maks i Spark']faktycznie :) no to się widzimy ;) m.[/quote] Świetnie! To do zobaczenia! [quote] Deliś grubo przerósł tatę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jaka jest między nimi różnica? czy tylko zdjęcie tak przekłamuje? Bardzo chłopaczek spoważniał tak czy owak :lol:[/quote] No jest spory, może z kilka cm wyższy,ale ma bujniejszy włos to i tak wygląda. A spoważniał tylko zewnętrznie:evil_lol: [quote] Hej :hand: Śliczne fotki! :loveu: [URL]http://images44.fotosik.pl/61/5a11b6b03949d88fmed.jpg[/URL] :loveu: Jedziecie może na zawody agility we Włocławku? :smile:[/quote] Dzięki!:loveu: Planuję tylko zawody w Bydgoszczy, w Łodzi i puchar w Kozienicach w czerwcu. [quote] Cudne psiaczki :loveu::loveu::loveu:[/quote] Dziękujemy nowemu gościowi! Zapraszamy cześciej. [quote] a w koncu do jakiego klubu idziecie? nie w stolicy, to gdzie:evil_lol: oplaca sie dojezdzac? My juz jestemy z Forcie:p[/quote] Na razie zostaję w cavano , jest teraz fajnie, o zmianie pomyślę, jak zmienię miasto, to na razie w miarę odległe plany, no i nie chcę zapeszać, jak zmienię to się dowiecie:eviltong: Quote
puchu Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Mudik']Dzięki!:loveu: Planuję tylko zawody w Bydgoszczy, w Łodzi i puchar w Kozienicach w czerwcu.[/quote] Widzę, za mamy takie same plany :) Quote
Olusia Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 To trzymamy kciuki, żeby plany się powiodły :kciuki: Psiska przeurocze jak zwykle :loveu: Fotosik widzę, że szwankuje, bo nie wszystkie zdjęcia mi się wyświetlają... Quote
Mudik Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Paulina to w Łodzi na nieoficjalnych tez będziesz? wiesz nie powinny sporo kosztowac, a to ze nieoficjalne to bardziej na luzie się biegnie, to fajnya rzecz na debiut i przyzwyczajenie siebie i psa do zawodów. Olusia dzięki, ano fotosik znów świruje:roll::evil_lol::diabloti: Quote
puchu Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Mam gdzie mieszkać w Łodzi, daleko nie jest więc się wybieram :) :) Po za tym wolałabym nie debiutować na pucharze ras a wcześniej Quote
Mudik Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [B]M&T[/B] w Bydgoszczy są w terminie wystawy czyli 16-17 maja, [B]Paulina[/B] SUPER!:multi: ja wprawdzie będę bardziej wtedy zajęta, będę (mam nadzieję )pomagać w organizacji(mój TŻ jest jednym z organizatorów:lol::cool3:, ale się spotkamy, Delik też tam będzie mieć debiut:multi::multi: Quote
Bzikowa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 A ta Łódź to kiedy będzie? Bo też bym chciała gdzieś wystartować po maturze a jeszcze przed Pucharem... edit: o, już widzę... ale chyba nie szans żebyśmy pojechali... pierwszą maturę mam 4 a ostatnią 15 :roll: Quote
Anza&Hacker Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Szkoda, że nie będziecie we Włocławku :-( Ja bym chciała poznać mudiki na żywo w końcu :roll: Quote
M&T Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Mudik'][B]M&T[/B] w Bydgoszczy są w terminie wystawy czyli 16-17 maja, [/quote] Ooo, to jeśli ktoś z mojej drużyny będzie jechać to pewnie też się zabiorę :lol: (jako kibic oczywiście, bo plany pierwszy zawodów mamy na sierpień :multi:) Quote
Mudik Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Ja bym chciała, ale chyba nie dam rady finansowo , więc tym razem znów się we Włocławku nie zjawię:-(,ale co się odwlecze to nie uciecze.;) Quote
Anza&Hacker Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Mudik']Ja bym chciała, ale chyba nie dam rady finansowo , więc tym razem znów się we Włocławku nie zjawię:-([/quote] W pełni Ciebie rozumiem - wiem jak to jest :roll: [quote name='Mudik']ale co się odwlecze to nie uciecze.;)[/quote] No... chyba będę musiała zaczekać aż moja Pyrania dorośnie :evil_lol: Quote
Mudik Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='Anza&Hacker'] No... chyba będę musiała zaczekać aż moja Pyrania dorośnie :evil_lol:[/quote] Po Oxinkowa?:cool3::cool3::cool3: No nie koniecznie, może jeszcze ppo Bratysławie gdzieś pojadę na zawody, jeszcze zobaczysz mudiki na żywo, spokojnie:lol::razz: Quote
Anza&Hacker Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Mudik']Po Oxinkowa?:cool3::cool3::cool3: No nie koniecznie, może jeszcze ppo Bratysławie gdzieś pojadę na zawody, jeszcze zobaczysz mudiki na żywo, spokojnie:lol::razz:[/quote] Tak, tak - po Oxi :cool1: Problem tylko w tym, że ja nie mam możliwości jeździć na zawody :shake: Więc o ile Ty nie przyjedziesz do nas (Wrocław) to raczej nie będę miała szans zjawić się na jakiś innych, żeby zobaczyć mudiki zanim moja pyrania dorośnie do wieku startów - a wtedy może... może - no, ale trudno. Przynajmniej we Wrocławiu jest Sky do pooglądania :p Quote
Mudik Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 To gratulacje, no ja się już jakiś czas do Wrocławia wybieram na wystawę, może , może, a jak tam Skye? Trenujecie w tym samym klubie bo nie pamiętam? Quote
Anza&Hacker Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Nie wiem co u Sky'a bo go nie widziałam aż od wakacji! :crazyeye: [SIZE=1]Teraz to sobie uświadomiłam - zbyt zabiegana byłam przez ten pierwszy semestr studiowania :roll:[/SIZE] Nie biegamy w tym samym klubie - to też nie miałam za bardzo czasu odwiedzić ich klub, żeby popatrzeć... znaczy się nie to, żebym olała sprawę... ale jak kiedyś np. byłam z nimi i jeszcze kimś umówiona na frisbee to akurat nie dotarli :-( Quote
Cerber Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='M&T']Hej :hand: Śliczne fotki! :loveu: [URL]http://images44.fotosik.pl/61/5a11b6b03949d88fmed.jpg[/URL] :loveu: Jedziecie może na zawody agility we Włocławku? :)[/quote] a wy będziecie we Włocławku??????????? [quote name='Anza&Hacker']Szkoda, że nie będziecie we Włocławku :-( Ja bym chciała poznać mudiki na żywo w końcu :roll:[/quote] wy też będziecie na naszych kwalifikacjach???????? Ja nic mówić nie chcę, ale na tym polu, gdzie moje szczyle się zawsze bawią, niedługo będzie ok 100 innych psów :P:P:P bo te zawody są organizowane za moim blokiem w szkole podst. :P:P:P:P:P:P:P:P także ja do domu od hali mam 5 kroków :P:P:P:P:P:P żałuję Magda, że was nie będzie oprowadziłabym was po naszym boskim mieście :P:P:P śmiejcie się włocławianie, ale ja uwielbiam to miasto :) a Deli to jak wieczny szczeniak :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
M&T Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Cerber']a wy będziecie we Włocławku??????????? [/quote] Tak, wybieramy się :multi: Quote
Mudik Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Już pisałam u Ciebie ,ze żaluję,że mnie nie będzie we Włocławku:-(:-( Quote
Recommended Posts