Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deliś grubo przerósł tatę :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
jaka jest między nimi różnica? czy tylko zdjęcie tak przekłamuje?

Bardzo chłopaczek spoważniał tak czy owak :lol:

Posted

[quote name='Mudik']Tam gdzie Wy z tego co pamiętam, i 1 i 5 grupa mają klubówke razem bodajże we wrzesniu w Łodzi:lol::lol:[/quote]

faktycznie :) no to się widzimy ;)

m.

Posted

Hej :hand:
Śliczne fotki! :loveu:

[url]http://images44.fotosik.pl/61/5a11b6b03949d88fmed.jpg[/url]
:loveu:

Jedziecie może na zawody agility we Włocławku? :)

Posted

[quote name='Maks i Spark']faktycznie :) no to się widzimy ;)

m.[/quote]

Świetnie! To do zobaczenia!

[quote] Deliś grubo przerósł tatę :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
jaka jest między nimi różnica? czy tylko zdjęcie tak przekłamuje?

Bardzo chłopaczek spoważniał tak czy owak :lol:[/quote]

No jest spory, może z kilka cm wyższy,ale ma bujniejszy włos to i tak wygląda.
A spoważniał tylko zewnętrznie:evil_lol:

[quote] Hej :hand:

[URL]http://images44.fotosik.pl/61/5a11b6b03949d88fmed.jpg[/URL]

Jedziecie może na zawody agility we Włocławku? :smile:[/quote]

Dzięki!:loveu:
Planuję tylko zawody w Bydgoszczy, w Łodzi i puchar w Kozienicach w czerwcu.

[quote] Cudne psiaczki :loveu::loveu::loveu:[/quote]

Dziękujemy nowemu gościowi! Zapraszamy cześciej.

[quote] a w koncu do jakiego klubu idziecie? nie w stolicy, to gdzie:evil_lol: oplaca sie dojezdzac?
My juz jestemy z Forcie:p[/quote]

Na razie zostaję w cavano , jest teraz fajnie, o zmianie pomyślę, jak zmienię miasto, to na razie w miarę odległe plany, no i nie chcę zapeszać, jak zmienię to się dowiecie:eviltong:

Posted

[quote name='Mudik']Dzięki!:loveu:
Planuję tylko zawody w Bydgoszczy, w Łodzi i puchar w Kozienicach w czerwcu.[/quote]
Widzę, za mamy takie same plany :)

Posted

To trzymamy kciuki, żeby plany się powiodły :kciuki:

Psiska przeurocze jak zwykle :loveu: Fotosik widzę, że szwankuje, bo nie wszystkie zdjęcia mi się wyświetlają...

Posted

Paulina to w Łodzi na nieoficjalnych tez będziesz? wiesz nie powinny sporo kosztowac, a to ze nieoficjalne to bardziej na luzie się biegnie, to fajnya rzecz na debiut i przyzwyczajenie siebie i psa do zawodów.

Olusia dzięki, ano fotosik znów świruje:roll::evil_lol::diabloti:

Posted

[B]M&T[/B] w Bydgoszczy są w terminie wystawy czyli 16-17 maja,

[B]Paulina[/B] SUPER!:multi: ja wprawdzie będę bardziej wtedy zajęta, będę (mam nadzieję )pomagać w organizacji(mój TŻ jest jednym z organizatorów:lol::cool3:, ale się spotkamy, Delik też tam będzie mieć debiut:multi::multi:

Posted

A ta Łódź to kiedy będzie? Bo też bym chciała gdzieś wystartować po maturze a jeszcze przed Pucharem...

edit: o, już widzę... ale chyba nie szans żebyśmy pojechali... pierwszą maturę mam 4 a ostatnią 15 :roll:

Posted

[quote name='Mudik'][B]M&T[/B] w Bydgoszczy są w terminie wystawy czyli 16-17 maja,
[/quote]

Ooo, to jeśli ktoś z mojej drużyny będzie jechać to pewnie też się zabiorę :lol: (jako kibic oczywiście, bo plany pierwszy zawodów mamy na sierpień :multi:)

Posted

[quote name='Mudik']Ja bym chciała, ale chyba nie dam rady finansowo , więc tym razem znów się we Włocławku nie zjawię:-([/quote]
W pełni Ciebie rozumiem - wiem jak to jest :roll:

[quote name='Mudik']ale co się odwlecze to nie uciecze.;)[/quote]
No... chyba będę musiała zaczekać aż moja Pyrania dorośnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']

No... chyba będę musiała zaczekać aż moja Pyrania dorośnie :evil_lol:[/quote]

Po Oxinkowa?:cool3::cool3::cool3: No nie koniecznie, może jeszcze ppo Bratysławie gdzieś pojadę na zawody, jeszcze zobaczysz mudiki na żywo, spokojnie:lol::razz:

Posted

[quote name='Mudik']Po Oxinkowa?:cool3::cool3::cool3: No nie koniecznie, może jeszcze ppo Bratysławie gdzieś pojadę na zawody, jeszcze zobaczysz mudiki na żywo, spokojnie:lol::razz:[/quote]
Tak, tak - po Oxi :cool1:
Problem tylko w tym, że ja nie mam możliwości jeździć na zawody :shake:
Więc o ile Ty nie przyjedziesz do nas (Wrocław) to raczej nie będę miała szans zjawić się na jakiś innych, żeby zobaczyć mudiki zanim moja pyrania dorośnie do wieku startów - a wtedy może... może - no, ale trudno. Przynajmniej we Wrocławiu jest Sky do pooglądania :p

Posted

To gratulacje, no ja się już jakiś czas do Wrocławia wybieram na wystawę, może , może, a jak tam Skye? Trenujecie w tym samym klubie bo nie pamiętam?

Posted

Nie wiem co u Sky'a bo go nie widziałam aż od wakacji! :crazyeye:
[SIZE=1]Teraz to sobie uświadomiłam - zbyt zabiegana byłam przez ten pierwszy semestr studiowania :roll:[/SIZE]
Nie biegamy w tym samym klubie - to też nie miałam za bardzo czasu odwiedzić ich klub, żeby popatrzeć... znaczy się nie to, żebym olała sprawę... ale jak kiedyś np. byłam z nimi i jeszcze kimś umówiona na frisbee to akurat nie dotarli :-(

Posted

[quote name='M&T']Hej :hand:

[URL]http://images44.fotosik.pl/61/5a11b6b03949d88fmed.jpg[/URL]

Jedziecie może na zawody agility we Włocławku? :)[/quote]

a wy będziecie we Włocławku???????????

[quote name='Anza&Hacker']Szkoda, że nie będziecie we Włocławku :-(
Ja bym chciała poznać mudiki na żywo w końcu :roll:[/quote]

wy też będziecie na naszych kwalifikacjach????????

Ja nic mówić nie chcę, ale na tym polu, gdzie moje szczyle się zawsze bawią, niedługo będzie ok 100 innych psów :P:P:P bo te zawody są organizowane za moim blokiem w szkole podst. :P:P:P:P:P:P:P:P także ja do domu od hali mam 5 kroków :P:P:P:P:P:P

żałuję Magda, że was nie będzie oprowadziłabym was po naszym boskim mieście :P:P:P śmiejcie się włocławianie, ale ja uwielbiam to miasto :)

a Deli to jak wieczny szczeniak :loveu::loveu::loveu::loveu: