Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

[SIZE=4][COLOR=Red][B]Asiaczki witają się Noworocznie![/B][/COLOR][/SIZE][URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNfox000%282%29"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_6_7.gif[/IMG][/URL]

Pzdr.

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy Asiu, ,y dopiero wróciliśmy, piesy kończą drobiowo warzywnego barfa domowej roboty:lol:

mudiczka skoro nic się nie stało, to czemu nie wybierasz się na żadne zawody?

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Dla psa lepsze czy dla człowieka?
Bo moim zdaniem DLA PSA lepiej, jeśli nie choruje i odchodzi zupełnie niespodziewanie, zatem kochając mojego psa takiej śmierci mu życzę - najłatwiejszej dla psa. I najtrudniejszej dla mnie...[/quote]

racja, też przeżywałam chorobę i ciężkie odejście pierwszego psa, który był w rodzinie zanim ja się urodziłam. To chyba było najgorsze odejście zwierzaka jakie można by przeżyć i nikomu czegoś takiego nie życzę.
Ale fakt rzeczywiście pomyślałam początkowo o człowieku... dla psa rzeczywiście lepiej gdy odejdzie nagle, a chyba najlepiej to jak gdyby nigdy nic we śnie...

Mudik - no tak też już się zapisałam, a ty tylko z 1 będziesz startować w Kozienicach?

Posted

Z dwoma:eviltong::eviltong:, do tego oba debiuty....
Vica w openach, a Delika w zerówkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, będą jaja, jak berety:evil_lol::evil_lol:

Posted

[QUOTE]Z dwoma:eviltong::eviltong:, do tego oba debiuty....
Vica w openach, a Delika w zerówkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, będą jaja, jak berety:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Wybiegasz się :)

Posted

Dlatego sie odchudzam, muszę poprawić kondycję, ochraniacz na kolano i biegusiem, oj czuję, że po pierwszym dniu bede miec zakwasy:evil_lol::evil_lol:

Posted

Widziałam Aniu, na bieżąco sprawdzam , kto się zgłosił, widziałaś ile szelciaków, Ela bedzie wniebowzięta, na 59 psów 12 to szelciaki:lol:, w tym 5 z jednej i tej samej czeskiej hodowli, a jeden jest z tej co "nasz Jazz", w ogóle dużo nowych zeroweczek jest super, sporo debiutów będzie, jakieś mudiki z Węgier(z hodowli z której pochodzi warszawska Kali) tyż będą!:multi::multi::multi:, może ich być z jakieś 6 lub więcej YUPIII!

Posted

[quote name='Od-Nowa']o jaka szkoda, dopiero weszłam na dogo
przepadły te kody już prawda???
:placz:[/quote]

Wysle Ci je, jak nie będą działać, skomentuję jeszcze jakąś lecznicę na vetpedii i jak tylko dostanę kod, dam znać, podaj mi może numer na PW to dam cynk i będziesz wiedzieć, ja je dostałam rano, ale wstałam po 12 i nie od razu się dostałam do kompa, bo nie byłam u siebie, niestety, jako gosć nie mogłam sie dopychać i szczerze zapomniałm,że czekam na ich odpowiedź(vetpedii):oops:

Posted

Luiza, ja już na treningach nie wyrabiam, mam słaba kondycję nie to co Ty:placz::eviltong:, ja zdechnę po pierwszym dniu(6 biegów o mamoooo!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Posted

W taki ziąb , ależ skąd, Puchar ras jest zawsze w czerwcu, w tym roku jest podczas długiego weekendu, zaczynającego się Bożym Ciałem, będzie łatwiej o wolne:multi::multi::multi:, czyli 14-15-16-17 czerwca, każdego dnia po 6 biegów(3 na każdego psa), ale bedzie zabawa,zjuż się nie moge doczekać!:multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

Aniu pisała,że jeszcze ich nie ma,ale hodowczyni kali napisał mi,ze jakieś psy z jej hodowli napewno będą, moze z Niemiec, moze z Węgier(w Czechach też chyba jakiś, czy na Słowacji jest), jak tylko będę wiedziec kto bedzie to zaraz go kooptuję do pary, u nich nie ma zerówek, więc to będą openowe psy:multi::multi:, a co do Ciebie, poczekaj moze jakiś Czech się zjawi, skoro nawet cziłka jest:eviltong:

Posted

[quote name='Mudik']Widziałam Aniu, na bieżąco sprawdzam , kto się zgłosił, widziałaś ile szelciaków, Ela bedzie wniebowzięta, na 59 psów 12 to szelciaki:lol:, w tym 5 z jednej i tej samej czeskiej hodowli, a jeden jest z tej co "nasz Jazz", w ogóle dużo nowych zeroweczek jest super, sporo debiutów będzie, jakieś mudiki z Węgier(z hodowli z której pochodzi warszawska Kali) tyż będą!:multi::multi::multi:, może ich być z jakieś 6 lub więcej YUPIII![/quote]

A ja tam nie widzę innych mudików niż Twoje... Jeszcze się nie zgłosiły czy ja jestem ślepa? :eviltong:
A na drugiego westika openowego rasowego to chyba nie mam co liczyć więc raczej nikogo do pary nie znajdziemy...

Posted

[quote name='Mudik']Luiza, ja już na treningach nie wyrabiam, mam słaba kondycję nie to co Ty:placz::eviltong:, ja zdechnę po pierwszym dniu(6 biegów o mamoooo!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)[/quote]

no co ty, ja i dobra kondycja :megagrin::roflt:dobre dobre :D musiałabym z 10 kg schudnąć, sama zobacz jak wolno biegam... na filmikach... ja chodzę, psy biegają :P

Posted

Superowe sztuczki!!
Najbardziej podoba mi się targetowanie ucha i jak Kali skacze na dwóch łapkach :loveu:
A przy obieganiu przedmiotów, na początku, czy ja tam widzę jakiegoś kręcącego się pod nogami szkota? :cool3: