Mudik Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Mina Delika powiadasz, to rozumiem:eviltong::evil_lol::lol:. Tak na pewno kilka z nich zgłoszę do kalendarza, a czy będą to już głosowanie zadecyduje,ale to za rok. A ja już oba torty: psi i ludziowy zrobiłam, tylko do dekorować i voila! Quote
M&T Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [url]http://images25.fotosik.pl/293/51f08834165eaa1b.jpg[/url] śliczne jest to zdjęcie :) a jak sobie super Deliś radzi na agility :loveu: Quote
Mudik Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Jeszcze nie otwierałam, zobaczę jak przyjedzie gość;-) Dziękuje raz jeszcze w imieniu Delika!:multi::multi::multi::loveu: Quote
Bonni Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 No to czekam, aż otworzycie:cool3: Mam nadzieję, że się spodoba :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 świetne filmiki, dużo się można z takich urywków nauczyć fajnie,że masz kogoś kto Cię zfilmuje ;) Quote
Russellka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Cześć Mudokowa! :loveu::loveu::multi::multi::loveu: Quote
anetta Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Grupowe w liściach bardzo ładne :loveu: A gloldenka nie wygląda na 6, myślałam że ma więcej :p Quote
Mudik Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Pewnie,ze chce tylko ja po 22 giej wyszłam zawiesc mudiki (Sikrę i Vica) do Uli i dopiero dotarłam do domu. Prezent jest[COLOR=Red] [B]S U P E R !!!!!! [/B][COLOR=Black]Wielkie dzięki, spodobała się wszystkim psom:diabloti::evil_lol:, dobrze ,ze są dwa to sie nie będą za bardzo chłopaki bili, moja piłka z Petstage`a była siuper dopuki nie zobaczył szarpaków, jak jutro wrócę,ale jeszcze dziś wstawię fotki.[/COLOR][/COLOR] Quote
Bonni Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 To super, że zabawki się podobają :multi: Pisz jak było na wystawie i wrzucaj fotki :razz: Quote
Crazy Lab Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 no nasza praca nie poszła na marne:multi: a teraz jeszcze mały prezencik [URL="http://www.youtube.com/watch?v=pU3IUyCn0zM"]YouTube - Deli trening 11.11.08[/URL] Quote
Aussie Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Bardzo fajny filmik i ładnie Delik biega :-) Quote
Mudik Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Rety Ola:oops:, no normalnie mnie zaskoczyłaś:multi:, filmik mało,że bomba, genialne, strasznie mi się podoba:loveu::loveu:, masz u mnie piwo(bezalkoholowe;)) DZIĘKI!!!! Quote
Mudik Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Ula już do Ciebie jadę, musiałam chwilę odsapnąc , zostawic graty i trochu się przebrać:lol: Quote
Bzikowa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Fajnie Delik biega, strefy rewela! Ho ho, Ole sprawiły Delikowi urodzinowy prezent? :lol: Chcę fotek! No i napisz jak było na wystawie! Quote
Bonni Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Bzikowa czemu się śmiejesz z naszego prezentu :razz::mad::lol: [SIZE=1]Nie chce nic mówić ale to ja kręciłam większość filmów :eviltong: A że Ola wstawiła filmiki i podpisała Ola to wyszło, ze to jej :lol:[/SIZE] [SIZE=1]Fakt Oli aparatem:cool3:[/SIZE] Ale brawo, pierwsze sklejanie filmów masz za sobą (w końcu szkoliłaś się u mistrza:evil_lol:) Czekam i czekam na fotki naszego prezentu:eviltong: Quote
Mudik Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Dziewczyny powoli(prezent był z Delikiem w Kielcach), ja padam z nóg, spałam 2 godziny, zaraz jadę po Vica i Sikrę, ranpo o 8 pobudka, od 9 do pracy, nie wiem czy dziś dam rade wstawić, to zależy jak fotosik będzie wspołpracował. Chciałam w nocy wstawić ,ale fotosik szalał i wieszał mi się na nim komputer, po 3 resecie dałam sobie spokój z fotkami. Delik ma Zwyc Młodz i BOB-a, na grupie nie zaszalał na BIS-ie juniorów też, choć nie dokońca:razz: Sędziaz każdej grupy wybierał do finału po 3 psy i ... Delik był w trójce wybranej z jego grupu czyli pierwszej, razem z ponem(Misia była 3 w otwartej) i collie krótkowłosym. A teraz spadam po mudiki, pa! Quote
Bzikowa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Ależ ja się nie śmieję. Ah, te mylące emotki :cool3: No ładnie, Ola podszywa się pod Olę! Musicie wymyślić sobie jakieś szałowe pseudonimy :razz: Brawo dla Delika za wystawę! :loveu: Kiedy następna? Quote
Bonni Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Jasne, jasne jeszcze będziesz zazdrościła:evil_lol: Ole drugą, a w zasadzie pierwszą nazwiemy Labową (taki szał) a ja żeby nie przyznawać się do psa jakiego mam:lol: zostanę Olą. Jakie to proste i logiczne :cool3::loveu::lol: Mudikowa ja tam i tak będe czekać :eviltong: Quote
Crazy Lab Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Bonni']Jasne, jasne jeszcze będziesz zazdrościła:evil_lol: Ole drugą, a w zasadzie pierwszą nazwiemy Labową (taki szał) a ja żeby nie przyznawać się do psa jakiego mam:lol: zostanę Olą. Jakie to proste i logiczne :cool3::loveu::lol: Mudikowa ja tam i tak będe czekać :eviltong:[/quote] no tak, wiecie jakoś nie pomyślałam, że wyjdzie, że to ja kręciłam. zapomniałam jak mam na imię:grin: ok przy następnych filmikach mogę jakoś zmienić tylko na...? skoro nie chcesz się przyznać do swojego kochanego psa to mam pisać Bonni? no tak szkolenie u mistrza przyniosło efekty i jeszcze się nauczyłam robić szarpaczki:cool3: poczekamy na foty Delika... i gratulujemy osiągnięć? A jak poszło goldenowi? Quote
Bonni Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Nie, nie, podpisuj Ola. Mi to tam obojętne bo żadne arcydzieło z tego :lol: Chyba zdjęć się nie doczekam... Quote
Asiaczek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Mudik'] Delik ma Zwyc Młodz i BOB-a, na grupie nie zaszalał na BIS-ie juniorów też, choć nie dokońca:razz: Sędziaz każdej grupy wybierał do finału po 3 psy i ... Delik był w trójce wybranej z jego grupu czyli pierwszej, razem z ponem(Misia była 3 w otwartej) i collie krótkowłosym. A teraz spadam po mudiki, pa![/quote] No to chyba jesteś zadowolona z wystawy? BOB dla Delika - super!!! Gratuluję!!! Pzdr. Quote
Mudik Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Dziękuję Asiu! No dziś może nie Olu ale jutro tak, bo ja dopiero wróciłam z mudikami, spróbuję coś wrzucić. Quote
Recommended Posts