Aussie Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 A dlaczego bc a nie aussika? ;) Magda - a gdzie filmik z Chokuśkową ósemką do tyłu? Quote
Od-Nowa Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 filmiki pierwsza klasa! Jak szybko robisz te koła z Delikiem ! no i te z nie-Twoimi bardzo mi się podobają , zwłaszcza obroty! przydałoby mi się... Quote
betty_labrador Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 o sztuczka kocykowa z MP :D Ula scielas włosy?:hmmmm: Quote
Aussie Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='betty_labrador']o sztuczka kocykowa z MP :D [/quote] Żeby nie było, że to tylko zdjęcie zapozowane ;-) [quote]Ula scielas włosy?:hmmmm:[/quote] Już dosyć dawno temu :evil_lol: Quote
NightQueen Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [QUOTE]A dlaczego bc a nie aussika? ;)[/QUOTE] bc bardziej mi się podobają :loveu: chociaż aussie ma świetne maści :loveu::loveu:, ale ten ogon mi się ich nie podoba ;) Quote
betty_labrador Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Aussie']Żeby nie było, że to tylko zdjęcie zapozowane ;-) Już dosyć dawno temu :evil_lol:[/quote] hehe :P taki kaprys nie? :cool3: small chodzi Ci o brak ogona? czy ksztalt nie ciętego? Quote
NightQueen Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Betty nie podoba mi się ani cięty ani zostawiony ogon, wolałabym żeby miały taki ogon jak bc :loveu: Quote
betty_labrador Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='smallpati']Betty nie podoba mi się ani cięty ani zostawiony ogon, wolałabym żeby miały taki ogon jak bc :loveu:[/quote] rozumiem :) jakie wymagania :eviltong: Quote
Mudik Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Bardzo dużo bc nosi wysoko ogony;) Quote
NightQueen Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 ale mi nie o noszenie chodzi a o kształt ogona ;), po prostu wole długie ogony u ras długowłosych. moja też nosi wysoko ogon, do tego zakręcony jak świnia :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Aaaa, ile filmików! No szaleństwo :lol: Widzę, że Delik robi postępy, mundry chłopak. :cool3: Najbardziej z filmików podobają mi się przeskoki Astkowo-Chocowe :evil_lol: A co do dyskusji bc-aussie to ja się kompletnie nie znam na owczarkach ale bardziej mi się podobają oziki. ;) Quote
Mudik Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Sikra i Victor też to potrafią muszę kiedy z tym nagrać porządny filmik;) Quote
Aussie Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Pierwszy raz słyszę o różnych kształtach ogonów u bc i aussie ;-) Choco nosi wyjątkowo wysoko, Asti jak nie jest pobudzona, tylko tak sobie truchta to nosi poniżej linii grzbietu i z moich obserwacji wynika, że tak nosi większość aussie. A jak pies się pobudza to i border zadziera - różnica jest tylko taka, że border w trybie pracy ma ogon nisko, ale już pobudzony z innego powodu - bynajmniej nie ;-) Quote
Aussie Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Magda, a co z tym filmikiem, o który pytałam? Quote
Mudik Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Oj zaraz , zaraz no zagapiłam sie i go nie dałam zaraz wgram, moment, nie zając nie ucieknie:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Mudik Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [url=http://pl.youtube.com/watch?v=J2aWSi-kMAs]YouTube - Choco ósemki tyłem[/url] Quote
Russellka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Ale super :loveu: A Koda się nauczyła dostawiać doopke do nogi :loveu: Quote
Mudik Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Świetnie , to teraz czekamy na filmik:-D Quote
Asiaczek Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Hohoho, ile filmów do oglądania... Podziwiam Wasz zapał... Pzdr. Quote
Mudik Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Świeże dzisiejsze by MagdaP. i jej TŻ Marcin, raz jeszcze wielkie dzięki!!!!! [img]http://img385.imageshack.us/img385/8708/obraz3373iz4.jpg[/img] [img]http://img87.imageshack.us/img87/8961/obraz3377sq0.jpg[/img] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [img]http://img48.imageshack.us/img48/4129/obraz3378rh1.jpg[/img] Quote
Asiaczek Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Zadowolona z dzisiejszego treningu jesteś? Bo pogoda to dopisała, prawda? Pzdr. Quote
Mudik Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Jestem, tylko raz musiałam Delika zawarować na torze, za szczypnięcie mnie w rękę. Vic latał jak szzalony nie mogłąm z nim złapać kontaktu(tak ma zawsze po dłuższej przerwie),ale pięknie slalom zrobił i nie boi się aż tak hustawki, przelatuje przez nią,teraz nie mam problemu ,ze się boi wejsc za to mam jak go zatrzymać. Wszystkie strefówki ma zbiegane i nie bardzo kuma zatrzymanie na strefie jak to robi Deli. Sikra też dziś ślicznie biegała i nawet prawie bez leku zrobiłą huśtawkę. Vic sie cudnie daleko wysyłal do tunelu, deli zapylał czasami tak,ze długo wcześniej np musiałam wołać ,ze ma zatrzymać sie na strefie, bo ja jak byłam na początku kładki to on juz z niej zbiegał. Nawet w powyginanym tunelu był tak szybki,że ledwo zdążyłam zmienic strone przed nim(prawie wpadł mi pod nogi), w jednym przebiegu na początku zrzucił tyczkę,a że to była hopka którą potem musiał sjkać jeszcze raz na końcu, to jeden z cavanowczów ja poszedł podniesc , jednak nie zdążył odejść. Wyobraź sobie facet schyla się nad hopką a tu na niego Delik leci, zaryzykowałam wołam hop ! Co zrobił Deli??? Ominął? Nie skoczył pomiędzy rękoma tego pana:crazyeye:, nie wiem jak to zrobił?Deli dziś super biegał. jak autorka zdjęc się z nimi upora i znajdzie czas na wrzucenie filmików, to na pewno je tu wkleje. A teraz lece oglądać dalej cudne bobaski. BTW To jakbym z Anią 23 wpadła to bedzie co miziać HURRRA! Quote
Asiaczek Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Mudik'] BTW To jakbym z Anią 23 wpadła to bedzie co miziać HURRRA![/quote] Mnie 23.11.2008 r. pasuje! Ale po południu, OK? Pzdr. Quote
Mudik Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Oki, rano to ja mam treningi, więc też wolę popołudnie:-) Quote
Recommended Posts