Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']o sztuczka kocykowa z MP :D [/quote]

Żeby nie było, że to tylko zdjęcie zapozowane ;-)

[quote]Ula scielas włosy?:hmmmm:[/quote]

Już dosyć dawno temu :evil_lol:

Posted

Aaaa, ile filmików! No szaleństwo :lol:
Widzę, że Delik robi postępy, mundry chłopak. :cool3:

Najbardziej z filmików podobają mi się przeskoki Astkowo-Chocowe :evil_lol:

A co do dyskusji bc-aussie to ja się kompletnie nie znam na owczarkach ale bardziej mi się podobają oziki. ;)

Posted

Pierwszy raz słyszę o różnych kształtach ogonów u bc i aussie ;-)
Choco nosi wyjątkowo wysoko, Asti jak nie jest pobudzona, tylko tak sobie truchta to nosi poniżej linii grzbietu i z moich obserwacji wynika, że tak nosi większość aussie.
A jak pies się pobudza to i border zadziera - różnica jest tylko taka, że border w trybie pracy ma ogon nisko, ale już pobudzony z innego powodu - bynajmniej nie ;-)

Posted

Świeże dzisiejsze by MagdaP. i jej TŻ Marcin, raz jeszcze wielkie dzięki!!!!!

[img]http://img385.imageshack.us/img385/8708/obraz3373iz4.jpg[/img]

[img]http://img87.imageshack.us/img87/8961/obraz3377sq0.jpg[/img]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[img]http://img48.imageshack.us/img48/4129/obraz3378rh1.jpg[/img]

Posted

Jestem, tylko raz musiałam Delika zawarować na torze, za szczypnięcie mnie w rękę. Vic latał jak szzalony nie mogłąm z nim złapać kontaktu(tak ma zawsze po dłuższej przerwie),ale pięknie slalom zrobił i nie boi się aż tak hustawki, przelatuje przez nią,teraz nie mam problemu ,ze się boi wejsc za to mam jak go zatrzymać. Wszystkie strefówki ma zbiegane i nie bardzo kuma zatrzymanie na strefie jak to robi Deli. Sikra też dziś ślicznie biegała i nawet prawie bez leku zrobiłą huśtawkę. Vic sie cudnie daleko wysyłal do tunelu, deli zapylał czasami tak,ze długo wcześniej np musiałam wołać ,ze ma zatrzymać sie na strefie, bo ja jak byłam na początku kładki to on juz z niej zbiegał. Nawet w powyginanym tunelu był tak szybki,że ledwo zdążyłam zmienic strone przed nim(prawie wpadł mi pod nogi), w jednym przebiegu na początku zrzucił tyczkę,a że to była hopka którą potem musiał sjkać jeszcze raz na końcu, to jeden z cavanowczów ja poszedł podniesc , jednak nie zdążył odejść. Wyobraź sobie facet schyla się nad hopką a tu na niego Delik leci, zaryzykowałam wołam hop ! Co zrobił Deli??? Ominął? Nie skoczył pomiędzy rękoma tego pana:crazyeye:, nie wiem jak to zrobił?Deli dziś super biegał. jak autorka zdjęc się z nimi upora i znajdzie czas na wrzucenie filmików, to na pewno je tu wkleje. A teraz lece oglądać dalej cudne bobaski.
BTW To jakbym z Anią 23 wpadła to bedzie co miziać HURRRA!