Wilejkaros Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Aniu, Państwo przeprowadzili się niedawno z W-wy i zapomnieli zabrać książeczki. Dlatego Atlantyda będzie się starać telefonicznie o jej odtworzenie. Quote
ATLANTYDA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Wilejkaros napisał(a):Aniu, Państwo przeprowadzili się niedawno z W-wy i zapomnieli zabrać książeczki. Dlatego Atlantyda będzie się starać telefonicznie o jej odtworzenie. Poprzedni własciciel Tofi miał po coś jeszcze jechac do W-wy i odszukać tą ksiazeczkę . Quote
ATLANTYDA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 halbina napisał(a):I co, adopcja na dobrej drodze? Myslę że tak choć trudno będzie sie nam rozstać :placz:,Tofi jest słodziutka:loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Wilejkaros napisał(a):Aniu, Państwo przeprowadzili się niedawno z W-wy i zapomnieli zabrać książeczki. Dlatego Atlantyda będzie się starać telefonicznie o jej odtworzenie. oj, to ja jakaś niedorobiona i niedoczytalam:oops: mam nadzieję, że wszystko niedlugo skonczy się szczęsliwie!:loveu: Quote
halbina Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No to lepiej się nie przywiązujcie do boksi... A to powód, dla którego ja nie mogłam oferować długiego tymczasu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9056522#post9056522 Merdaczki miniaturowe rodem z Mazańcowic...Dwa beziki, sarenka i pręgusiątko! Zapraszam na watek! halbina Quote
ATLANTYDA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='halbina']No to lepiej się nie przywiązujcie do boksi... A to powód, dla którego ja nie mogłam oferować długiego tymczasu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9056522#post9056522 Merdaczki miniaturowe rodem z Mazańcowic...Dwa beziki, sarenka i pręgusiątko! Zapraszam na watek! halbina Sunia poszła na razie na próbę do dzieweczyn jak będzie wszystko ok (chodzi o dogadanie się sunieczek )to podpiszemy umowę .Będziemy się z malutką widywać i mieć na nią oko .Myślę że będzie wszystko OK Quote
ATLANTYDA Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Sunia wczoraj była na super długim spacerku ,z rezydentkami jest ok . Suczka bokserka bawi się z małą i toleruję ,starsza wilorasowa tylko ustawia małą ale bez agresji na zasadzie wychowania młodej .Telefonów alarmowych nie było tak że chyba Tofi się aklimatyzuje dobrze . Tylko Bono tęskni bardzo http://images29.fotosik.pl/124/14c62de2011228d1med.jpg http://images26.fotosik.pl/124/0d6d71cc61b1ef96.jpg http://images30.fotosik.pl/124/f12f85e896f30a0dmed.jpg Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='ATLANTYDA']Sunia wczoraj była na super długim spacerku ,z rezydentkami jest ok . Suczka bokserka bawi się z małą i toleruję ,starsza wilorasowa tylko ustawia małą ale bez agresji na zasadzie wychowania młodej .Telefonów alarmowych nie było tak że chyba Tofi się aklimatyzuje dobrze . Tylko Bono tęskni bardzo no to :kciuki: aby już tak zostało .... a Bonka utulkaj :loveu: Quote
AgaiTheta Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ATLANTYDA jak Bono tęskni to wiesz, mamy w Katowicach w hotelu słodką boksereczkę :cool3: dzisiaj jej założę wątek na dogo. Quote
ATLANTYDA Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 AgaiTheta napisał(a):ATLANTYDA jak Bono tęskni to wiesz, mamy w Katowicach w hotelu słodką boksereczkę :cool3: dzisiaj jej założę wątek na dogo. Nie kuś mnie:evil_lol::diabloti: ,czy to Benia ? Jest słodka:loveu: ,a boksery to ulubione psy mojego TZ . Quote
AgaiTheta Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Tak, chodzi o Benię. W hotelu może być max do 17 grudnia. Quote
ATLANTYDA Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 AgaiTheta napisał(a):Tak, chodzi o Benię. W hotelu może być max do 17 grudnia. Zastanowię się ,jak już do końca będzie załatwiony domek Tofi to moze choć DT ,ale musiała by się dogadać z Bono no i dziecmi .Trzeba by się spotkać na neutralnym terenie. Quote
ATLANTYDA Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 No tak jak przewidywałam książeczka zdrowia TOFI ZAGINĘłA W ARCHIWUM X, cała ta historia jest dla mnie lekko przesadzona .Ja choć stara jestem to nie mogę wyjść z podziwu nad ludzka perfidnością . Quote
Wilejkaros Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Atlantyda, podaj mi na PW dane lecznicy. Może to akurat jedna z tych, z którymi jestem zaprzyjaźniona? Quote
andzia69 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 a tą klatkę kennelową to dal???? pytam z ciekawości, bo w jednym dt by się przydala.... a ten pan pewnie dobrze robi PR - chcial szybko psa się pozbyć i dlatego... Quote
ATLANTYDA Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Wilejkaros napisał(a):Atlantyda, podaj mi na PW dane lecznicy. Może to akurat jedna z tych, z którymi jestem zaprzyjaźniona? OK dane są na nr ze szcz. p.wściekliznie .Tylko ja prawde mówiąc nie pamiętam ich nazwiska bo jak pierwszy raz dzwonili to przez komórkę nie zrozumiałam a już niechce mi sie do nich dzwonić i wymieniać się uprzejmościami ,może to wystarczy . Quote
ATLANTYDA Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 andzia69 napisał(a):a tą klatkę kennelową to dal???? pytam z ciekawości, bo w jednym dt by się przydala.... a ten pan pewnie dobrze robi PR - chcial szybko psa się pozbyć i dlatego... Nie kenel tez nie dotarł ale ja o to nie dopytywałam tak zresztą jak zabawek :shake::shake: i kagańca niema . Quote
halbina Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 a mówiłam... żeby nie pisać o wyprawce na allegro... bałam się, że ściągnie chętnych na "posag" panienki... i mówiłam Justynie, że z tym niesikaniem w domu... to uwierzę, jak zobaczę... Quote
ATLANTYDA Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 halbina napisał(a):a mówiłam... żeby nie pisać o wyprawce na allegro... bałam się, że ściągnie chętnych na "posag" panienki... i mówiłam Justynie, że z tym niesikaniem w domu... to uwierzę, jak zobaczę... Dziś jak się spotkaliśmy to dziewczyny mówiły że Tofi zaczyna się kręcić pod drzwiami jak chce wyjść ale i tak chodzą z nią co jakiś czas . Bono cały szczęśliwy biegał zTofi. Quote
Recommended Posts