Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Aniu,
Państwo przeprowadzili się niedawno z W-wy i zapomnieli zabrać książeczki. Dlatego Atlantyda będzie się starać telefonicznie o jej odtworzenie.

Poprzedni własciciel Tofi miał po coś jeszcze jechac do W-wy i odszukać tą ksiazeczkę .

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Aniu,
Państwo przeprowadzili się niedawno z W-wy i zapomnieli zabrać książeczki. Dlatego Atlantyda będzie się starać telefonicznie o jej odtworzenie.

oj, to ja jakaś niedorobiona i niedoczytalam:oops:

mam nadzieję, że wszystko niedlugo skonczy się szczęsliwie!:loveu:

Posted

[quote name='halbina']No to lepiej się nie przywiązujcie do boksi...
A to powód, dla którego ja nie mogłam oferować długiego tymczasu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9056522#post9056522 Merdaczki miniaturowe rodem z Mazańcowic...Dwa beziki, sarenka i pręgusiątko! Zapraszam na watek! halbina

Sunia poszła na razie na próbę do dzieweczyn jak będzie wszystko ok (chodzi
o dogadanie się sunieczek )to podpiszemy umowę .Będziemy się z malutką widywać i mieć na nią oko .Myślę że będzie wszystko OK

Posted

Sunia wczoraj była na super długim spacerku ,z rezydentkami jest ok .
Suczka bokserka bawi się z małą i toleruję ,starsza wilorasowa tylko ustawia małą ale bez agresji na zasadzie wychowania młodej .Telefonów alarmowych nie było tak że chyba Tofi się aklimatyzuje dobrze .
Tylko Bono tęskni bardzo
http://images29.fotosik.pl/124/14c62de2011228d1med.jpg
http://images26.fotosik.pl/124/0d6d71cc61b1ef96.jpg
http://images30.fotosik.pl/124/f12f85e896f30a0dmed.jpg

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Sunia wczoraj była na super długim spacerku ,z rezydentkami jest ok .
Suczka bokserka bawi się z małą i toleruję ,starsza wilorasowa tylko ustawia małą ale bez agresji na zasadzie wychowania młodej .Telefonów alarmowych nie było tak że chyba Tofi się aklimatyzuje dobrze .
Tylko Bono tęskni bardzo
no to :kciuki: aby już tak zostało ....

a Bonka utulkaj :loveu:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
ATLANTYDA jak Bono tęskni to wiesz, mamy w Katowicach w hotelu słodką boksereczkę :cool3: dzisiaj jej założę wątek na dogo.

Nie kuś mnie:evil_lol::diabloti: ,czy to Benia ? Jest słodka:loveu: ,a boksery to ulubione psy mojego TZ .

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Tak, chodzi o Benię. W hotelu może być max do 17 grudnia.

Zastanowię się ,jak już do końca będzie załatwiony domek Tofi to moze choć DT ,ale musiała by się dogadać z Bono no i dziecmi .Trzeba by się spotkać na neutralnym terenie.

Posted

No tak jak przewidywałam książeczka zdrowia TOFI ZAGINĘłA W ARCHIWUM X,
cała ta historia jest dla mnie lekko przesadzona .Ja choć stara jestem to nie mogę wyjść z podziwu nad ludzka perfidnością .

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Atlantyda, podaj mi na PW dane lecznicy. Może to akurat jedna z tych, z którymi jestem zaprzyjaźniona?

OK dane są na nr ze szcz. p.wściekliznie .Tylko ja prawde mówiąc nie pamiętam ich nazwiska bo jak pierwszy raz dzwonili to przez komórkę nie zrozumiałam a już niechce mi sie do nich dzwonić i wymieniać się uprzejmościami ,może to wystarczy .

Posted

andzia69 napisał(a):
a tą klatkę kennelową to dal???? pytam z ciekawości, bo w jednym dt by się przydala....

a ten pan pewnie dobrze robi PR - chcial szybko psa się pozbyć i dlatego...

Nie kenel tez nie dotarł ale ja o to nie dopytywałam tak zresztą jak zabawek :shake::shake: i kagańca niema .

Posted

a mówiłam... żeby nie pisać o wyprawce na allegro... bałam się, że ściągnie chętnych na "posag" panienki...
i mówiłam Justynie, że z tym niesikaniem w domu... to uwierzę, jak zobaczę...

Posted

halbina napisał(a):
a mówiłam... żeby nie pisać o wyprawce na allegro... bałam się, że ściągnie chętnych na "posag" panienki...
i mówiłam Justynie, że z tym niesikaniem w domu... to uwierzę, jak zobaczę...

Dziś jak się spotkaliśmy to dziewczyny mówiły że Tofi zaczyna się kręcić pod drzwiami jak chce wyjść ale i tak chodzą z nią co jakiś czas .
Bono cały szczęśliwy biegał zTofi.