basia0607 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 A co my możemy pomóc z daleka ?, skończy sie na tym , że maluchy po kolei poumierają, nieszczepione ! matka sliczna . Warszawa milczy ! Quote
paros Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 gamoń napisał(a):Widziano trzy m-czne szczeniaczki-popiel,rudy i srebrny .Nie ma łatwego podejscia aby wyciagnąc szczeniaczki a one są dzikawe.Powinny byc co najmniej trzy osoby do łapania. Kto może pomóc :modla::modla::modla::modla: Quote
Esia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ja też mogę tylko podnosić wątek na chwilę obecną :( Mogę postarać się tam podjechać (nie obiecuję bo zawsze może wypaść coś nagłego), ale nie sama i nie w tygodniu, bo pracuję do 17, dojazd zajmie mi z godzinę, a i tak jest już ciemno o tej porze. Zresztą nie mam możliwości wzięcia szczeniąt do domu, miałabym je oddać do schroniska ? Wogóle ktoś ma jakiś pomysł jak wydostać stamtad pieski i co zrobić z nimi po ich wyciągnięciu ?? Quote
paros Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jakby były fotki to mogę ogłosić w necie i na allegro :roll: Quote
Recommended Posts