irenaka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Młody, śliczny collie pilnie szuka domu. Myślę, że każdy kto zobaczy jego zdjęcie zakocha się w nim. Ma max. 3lata Szukam dla niego pilnie domku. Kontakt w sprawie adopcji: 012 641-97-02 500-18-19-20 Mail: [email protected] Quote
Ulka18 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Irenko, z kastracja nie bedzie problemu? Bez niej nie wolno wydac psa, zreszta co Ci bede pisac, przeciez wiesz to doskonale ;) Quote
irenaka Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Aga! Oczywiście, że musi być wykastrowany, tak samo jest z Orzechowcami, Pani Grażyna sama jest za kastracją i nie musiałam jest stawiać pod ścianą, że musi, tylko Ona sama chce. Tak samo będzie z tym pięknisiem. Quote
Ulka18 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ten to rzeczywiscie jest cudny i jakie futerko piekne :loveu: Masz wiecej zdjec Irenko? Dam go na allegro. Na forum collie kto chce, niech zaklada watek, i tak prawie zero zainteresowania adopcjami na tamtym forum :angryy: Szkoda pisac, bo trzeba samemu podnosic watki dopisujac coraz to nowe wiadomosci :-( Quote
irenaka Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Aga! Czytasz w moich myślach? Ja już dawno stwierdziłam, że nie mam co nawet się rejestrować na forum, bo żadnych efektów działania tam nie widać. Tak samo stwierdziłam do Lucynki. Natomiast nieustająco mam zgłoszenia abym coś zrobiła i pomogła (nie dotyczy to oczywiście Lucynki i Ciebie- bo na Was zawsze mogłam liczyć). IWONKO! Witam Cię serdecznie na kolejnym moim wątku i życzę zdrowia!!! Quote
irenaka Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Aga! Zapomniałam napisać, mam tylko jedno zdjęcie, niestety, ale może wystarczy, bo chyba nie będzie potrzebował specjalnej reklamy. Quote
Ulka18 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Psiak juz na allegro. Przydaloby mu sie jakies ladne imie :modla: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=279284736 Na temat aktywnosci forumowiczow na forum collie w dziale psow do adopcji poklocilam sie kiedys z tamtejsza modka i pewnie teraz tez mi napisze, jak przeczyta moja wypowiedz. Wcale sie tego nie wypieram, ze nie podoba mi sie brak pomocy dla biednych kolakow, nie liczac kilku-kilkunastu osob z Lucynka na czele. Tym bardziej kompletny brak postow, a przeciez uzytkownicy sa na forum, widac ich obecnosc, ale na rankingach wystawowych :crazyeye: Nie mam nic do wystaw, moze to i dobra zabawa, ale biede i nieszczescie trzeba tez dostrzegac, nie tylko blichtr i medale. Dla wiekszosci nasze pokrzywdzone kolaki to sa zwierzeta niegodne uwagi i nie warto nimi sobie zawracac glowy. Nie maja rodowodow, wiec sa kundlami. Pozytywem jest wydanie kalendarza forumowego :klacz: Jest tylko kilka osob, ktore sie interesuja pomoca i szukaniem domow, ktore cos napisza, chociaz podniosa watek. Sa to przewaznie osoby, ktore maja collie po przejsciach np. Zurdo, Dudodrop lub z dobrym seercem jak Pieski2,Tomek. Teraz czekam na bana na forum collie. Ale co mi po nim :???: Moge go dostac, bede miala mniej pisania :evil_lol: Quote
Becia66 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 nastepny collak , ludzie co się z wami dzieje...!!!:shake: Kocham collaki coraz bardziej i pozdrawiam Was Irenko, Ulka i inne collakowe ciotki...:eviltong: Wiem, że w waszych rękach piesek najlepszy dom znajdzie... Quote
irenaka Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Aga! Czy może być może być imię Madi ? Kiedyś taki piesek-zwykły kundelek miał na imię i bardzo mi się podoba. Quote
Ulka18 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Beciu, ja lubie wszystkie psy, bez wyjatku. Ale collie maja w sobie to cos :loveu: Sa dystyngowane, ale mile i przylepne, kochaja czlowieka i lubia byc blisko. Nie maja w sobie zadnej agresji, chyba, ze zycie nauczylo ich innych zachowan. Macie jakis pomysl na imie dla psiaka? Quote
Ulka18 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Mnie jeszcze wpadly do glowy imiona : Roland, Milan, Ebi. Quote
Reno2001 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ebi brzmi świetnie. Co do forum danej rasy, to chyba tak jest, że przede wszystkim liczą się psy rasowe,wystawowe i świat wokół nich. Identycznie jest na forum borderów (ja mam świra na ich punkcie). Ile bym wątków borderowym psiakom w potrzebie nie założyła kończyło się tylko i wyłącznie na moich wpisach...:shake:. Quote
Foksia i Dżekuś Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 irenaka napisał(a):Aga! Oczywiście, że musi być wykastrowany, tak samo jest z Orzechowcami, Pani Grażyna sama jest za kastracją i nie musiałam jest stawiać pod ścianą, że musi, tylko Ona sama chce. Tak samo będzie z tym pięknisiem. Irenko ,przeciez wiesz że u nas nie wydają psów rasowych bez kastracji i sterylizacji. Quote
ATLANTYDA Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cudny pies:loveu:,proponuję takie imiona : KAJKO ,VIGO ,ROCCO . Quote
Ulka18 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Beatko, dzieki za potwierdzenie. Jestesmy spokojne, ze jak ktos adoptuje kolaka to ze wzgledu na jego charakter i urode, a nie zalety genetyczne ;) Mnie sie imie Rocco bardzo podoba i jakos tak pasuje do psa. Quote
Romi Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Piękny kolaczek. Byłem wczoraj w w Schronisku i Go widziałem. Irenka czy jest wątek Czestera ?! Quote
irenaka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Wątku Czestera nie ma, chyba, że gdzieś na ogólnym z Orzechowców, ale nie sprawdzałam. A piękniś nadal czeka! Nikt się nie zakochał? Quote
Ulka18 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Kolak ma juz jednego obserwatora http://www.allegro.pl/item279284736_collie_kocha_calym_sercem_szuka_domu.html Quote
irenaka Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Rozmawiałam ze schroniskiem, jutro kastrowanko i może iść do domu. Quote
Ulka18 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Irenko, jest sporo wejsc na aukcji allegro. I pojawil sie pierwszy obserwator. Gdyby bylo wiecej chetnych, to trzeba pamietac o suni krotkowlosej Koli oraz szczeniorce Fancye, ktore czekaja w hoteliku u Murki. Quote
Ss Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Piękny collak.... gdybym mogła to odrazu bym go wziela... moze uda mi sie popracowac nad domownikami:cool3: Quote
Recommended Posts