Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga!
Oczywiście, że musi być wykastrowany, tak samo jest z Orzechowcami, Pani Grażyna sama jest za kastracją i nie musiałam jest stawiać pod ścianą, że musi, tylko Ona sama chce. Tak samo będzie z tym pięknisiem.

Posted

Ten to rzeczywiscie jest cudny i jakie futerko piekne :loveu:

Masz wiecej zdjec Irenko? Dam go na allegro.

Na forum collie kto chce, niech zaklada watek, i tak prawie zero zainteresowania adopcjami na tamtym forum :angryy: Szkoda pisac, bo trzeba samemu podnosic watki dopisujac coraz to nowe wiadomosci :-(

Posted

Aga!
Czytasz w moich myślach? Ja już dawno stwierdziłam, że nie mam co nawet się rejestrować na forum, bo żadnych efektów działania tam nie widać. Tak samo stwierdziłam do Lucynki. Natomiast nieustająco mam zgłoszenia abym coś zrobiła i pomogła (nie dotyczy to oczywiście Lucynki i Ciebie- bo na Was zawsze mogłam liczyć).
IWONKO! Witam Cię serdecznie na kolejnym moim wątku i życzę zdrowia!!!

Posted

Psiak juz na allegro. Przydaloby mu sie jakies ladne imie :modla:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=279284736

Na temat aktywnosci forumowiczow na forum collie w dziale psow do adopcji poklocilam sie kiedys z tamtejsza modka i pewnie teraz tez mi napisze, jak przeczyta moja wypowiedz. Wcale sie tego nie wypieram, ze nie podoba mi sie brak pomocy dla biednych kolakow, nie liczac kilku-kilkunastu osob z Lucynka na czele. Tym bardziej kompletny brak postow, a przeciez uzytkownicy sa na forum, widac ich obecnosc, ale na rankingach wystawowych :crazyeye: Nie mam nic do wystaw, moze to i dobra zabawa, ale biede i nieszczescie trzeba tez dostrzegac, nie tylko blichtr i medale. Dla wiekszosci nasze pokrzywdzone kolaki to sa zwierzeta niegodne uwagi i nie warto nimi sobie zawracac glowy. Nie maja rodowodow, wiec sa kundlami.

Pozytywem jest wydanie kalendarza forumowego :klacz:

Jest tylko kilka osob, ktore sie interesuja pomoca i szukaniem domow, ktore cos napisza, chociaz podniosa watek. Sa to przewaznie osoby, ktore maja collie po przejsciach np. Zurdo, Dudodrop lub z dobrym seercem jak Pieski2,Tomek.

Teraz czekam na bana na forum collie. Ale co mi po nim :???: Moge go dostac, bede miala mniej pisania :evil_lol:

Posted

nastepny collak , ludzie co się z wami dzieje...!!!:shake:
Kocham collaki coraz bardziej i pozdrawiam Was Irenko, Ulka i inne collakowe ciotki...:eviltong: Wiem, że w waszych rękach piesek najlepszy dom znajdzie...

Posted

Beciu,
ja lubie wszystkie psy, bez wyjatku. Ale collie maja w sobie to cos :loveu:
Sa dystyngowane, ale mile i przylepne, kochaja czlowieka i lubia byc blisko. Nie maja w sobie zadnej agresji, chyba, ze zycie nauczylo ich innych zachowan.

Macie jakis pomysl na imie dla psiaka?

Posted

Ebi brzmi świetnie.
Co do forum danej rasy, to chyba tak jest, że przede wszystkim liczą się psy rasowe,wystawowe i świat wokół nich. Identycznie jest na forum borderów (ja mam świra na ich punkcie).
Ile bym wątków borderowym psiakom w potrzebie nie założyła kończyło się tylko i wyłącznie na moich wpisach...:shake:.

Posted

irenaka napisał(a):
Aga!
Oczywiście, że musi być wykastrowany, tak samo jest z Orzechowcami, Pani Grażyna sama jest za kastracją i nie musiałam jest stawiać pod ścianą, że musi, tylko Ona sama chce. Tak samo będzie z tym pięknisiem.

Irenko ,przeciez wiesz że u nas nie wydają psów rasowych bez kastracji i sterylizacji.

Posted

Beatko, dzieki za potwierdzenie.
Jestesmy spokojne, ze jak ktos adoptuje kolaka to ze wzgledu na jego charakter i urode, a nie zalety genetyczne ;)

Mnie sie imie Rocco bardzo podoba i jakos tak pasuje do psa.

Posted

Irenko,
jest sporo wejsc na aukcji allegro. I pojawil sie pierwszy obserwator.
Gdyby bylo wiecej chetnych, to trzeba pamietac o suni krotkowlosej Koli oraz szczeniorce Fancye, ktore czekaja w hoteliku u Murki.