Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hanek nieporozumienia tez sa rzecza ludzka, a nam chodzi o zwierzeta wiec nie jestesmy zadowoleni jak na watku pojawia sie niemily ton obojetnie kto go napisze. A wyjsnienie mozna pisac tez w cieplym tonie nie obrazajac jeden drugiego.

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszytko już wyjaśnione , ponawiam prośbę w jakiej agencji pracował pies :shake:
Tak jak pisałem wcześniej , mogę psa zawieść gratis , jeżeli nie będzie innego transportu , bo pieniążki potrzebne będę na DT i leczenie ;)

Posted

[quote name='Dorothy']a co pojedziesz z kawaleria przetrzepac im skórę?:razz:
przydałoby się. :mad:
to co, psiak jedzie do met?[/quote]

Heh , może nie z kawalerią ;) Ale są inne sposoby :lol:
Natomiast ciężko będzie domek tak na szybko znaleźć :shake:

Posted

Peter Beny a tak na marginesie to gigi 44 powinien juz miec namiary na firme ochroniarska podawalam mu wczoraj na PW przez Fizie, bo jeszcze nie wiedzialam ze jest rowniez na naszym forum.

Posted

psiakowi zycze jak najlepiej!
poboczna sprawa:
publicznie jestem nazwana klamca, w poscie 150 chcialam sie oczyscic z zarzutu.
niczego nie bede usuwac

Posted

[quote name='gigi-44']Skąd agresja?? Bo nie lubię kłamców a jak to jest przeklejone to ciebie też już nie lubię! I zakończmy ten temat bo tu chodzi o psa a nie o nas!!![/quote]

post #[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9009202&postcount=147"][B]147[/B][/URL]

Posted

gigi 44 bardo cie prosze o usuniecie posta 147, jak zauwazyles bylo to najnormalniejsze nieporozumienie was oboje czyli ciebie i met. I lepiej dla nas wszystkich jak takich postow czytac nie musimy. Istnieje jeszcze takie slowo jak przepraszam ktore powinno pasc z ust kazdego z was, oczywiscie nie musi to byc na forum.

Posted

A co jeśli wyjdzie, że Sorbonek musi być w jakiś sposób leczony, albo gdy np będzie wymagał jakiegoś zabiegu?

Cioteczko Met, czy on miałby u Ciebie szansę na to?

Posted

Posty skasowałem bo teraz już sam zgupłem bo dałbym sobie rękę obciąć że nie było informacji w naszej rozmowie o miejscu za Krakowem albo coś mi umknęło jeżeli czujesz się urażona to gorąco przepraszam ciebie met i wszystkich czytających wątek.