gallegro Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 izabela29 napisał(a):...okazało się ze pan Tomek od psa to gallegro z dogo :-) obiecuje sesje zdjęciową jak tylko naucze się wklejać fotki ;-) A nie mówiłem, że życie składa się z samych przypadków ;). Dzięki Izabela za info o Zmyłce. Od razu chciałbym się przyznać, że wszystko co w niej jest złego, jest po trosze moją "zasługą" :razz:. No ale wiek szczenięcy rządzi sie swoimi prawami. Po rozmowie z Twoją mamą, nie mam wątpliwości, ze nie zabraknie Jej cierpliwości do malutkiej łobuzicy. Muszę przyznać, że kiedy demontowałem jej tymczasowy "kojec", poczułem się dziwnie ;). Dolores z kolei chodzi i wszędzie jej szuka. Sprytna bestia zagląda w każdy zakamarek tam, gdzie Zmyłka się chowała. Kiedy wchodzę z dworu, patrzy mi na ręce, w nadziei, że za chwilę postawię maluszka na podłodze, a wtedy wygłupom nie będzie końca ;-) Żeby pozbawić Cię ew. wymówki wspomnę, ze jednym ze sposobów na wklejenie fotki jest odwiedzenie fotosik.pl i - przechodzisz do zakładki dodaj zdjęcia - przeglądaj (wybierasz zdjęcie) - dodaj - pojawiają się kody i kopiujesz link z okna np. "Pełen rozmiar na forum" - wklejasz go w oknie tworzenia/edycji postu - dodaj następne, jeśli masz więcej zdjęć... i tak dalej... Czekamy... Quote
Irkowa Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 oooooooooooo:crazyeye: Aaaaaale mały ten świat :evil_lol: Quote
gallegro Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Chrupek napisał(a):oooooooooooo:crazyeye: Aaaaaale mały ten świat :evil_lol: Raczej okrągły... jak nie przymierzając te jajka, co to ich nie było :evil_lol: (sama się o to prosiłaś :lol:) Twój mail wyszedł jakby nie było od dogomaniaczki, zatoczył koło i do rodziny dogomaniaków wrócił ;). Quote
izabela29 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 mała łobuzica ma nowe imie dorcia, panowie w domu się zbuntowali co do zmyłki hmm... jest niezłą łobuzicą, rozrabia, zadomowiła się na dobre, nie boi sie kota, to raczej on przed nią ucieka ;-) starsza sunia zaczyna małą akceptować, zresztą ta na bezczela pakuje jej się do łużka i nic sobie nie robi z jej powarkiwania, dużo pożera wiecznie nienażarte stworzonko hehe jest cudowna, bardzo będę za nią tęsknić jak wróce do siebie do domu :-( nie mogę wysłać fotek bo nie mam tu @ będą po powrocie do domu w łik-end, Quote
Irkowa Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczna Panienka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gallegro Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Chrupek napisał(a):...Śliczna Panienka... W obu aspektach popieram, choć w drugim, z niejakim zdziwieniem, albo i nawet niedowierzaniem :evil_lol: Quote
Neris Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Chrupek - Naczelna Sekserka Dogomanii....:evil_lol: Widzę, że ta mala, drobna zaiste pomyłka na zawsze zostanie zapamiętana. Quote
gallegro Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Neris napisał(a):Chrupek - Naczelna Sekserka Dogomanii....:evil_lol:... Niezle wykombinowałaś ;) Swoją drogą Chrupek miała niesamowitego pecha... Oglądała, analizowała zastanawiała się, a mimo to... zrobiła kardynalny błąd. To tak, jak każdy kolejny rząd RP :razz: Każdy laik miałby wszak 50% szans, na prawidłowe rozwikłanie tej zagadki :lol: Dochodzę do niebezpiecznego wniosku, że nie warto się... uczyć, a już na pewno jeśli chodzi o wąską specjalizację, jaką bez wątpienia jest sekserstwo (?) :evil_lol: Quote
Recommended Posts