Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

izabela29 napisał(a):
...okazało się ze pan Tomek od psa to gallegro z dogo :-)
obiecuje sesje zdjęciową jak tylko naucze się wklejać fotki ;-)

A nie mówiłem, że życie składa się z samych przypadków ;).
Dzięki Izabela za info o Zmyłce.
Od razu chciałbym się przyznać, że wszystko co w niej jest złego, jest po trosze moją "zasługą" :razz:.
No ale wiek szczenięcy rządzi sie swoimi prawami. Po rozmowie z Twoją mamą, nie mam wątpliwości, ze nie zabraknie Jej cierpliwości do malutkiej łobuzicy.
Muszę przyznać, że kiedy demontowałem jej tymczasowy "kojec", poczułem się dziwnie ;). Dolores z kolei chodzi i wszędzie jej szuka. Sprytna bestia zagląda w każdy zakamarek tam, gdzie Zmyłka się chowała. Kiedy wchodzę z dworu, patrzy mi na ręce, w nadziei, że za chwilę postawię maluszka na podłodze, a wtedy wygłupom nie będzie końca ;-)

Żeby pozbawić Cię ew. wymówki wspomnę, ze jednym ze sposobów na wklejenie fotki jest odwiedzenie fotosik.pl i
- przechodzisz do zakładki dodaj zdjęcia
- przeglądaj (wybierasz zdjęcie)
- dodaj
- pojawiają się kody i kopiujesz link z okna np. "Pełen rozmiar na forum"
- wklejasz go w oknie tworzenia/edycji postu
- dodaj następne, jeśli masz więcej zdjęć... i tak dalej...

Czekamy...

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chrupek napisał(a):
oooooooooooo:crazyeye:
Aaaaaale mały ten świat :evil_lol:

Raczej okrągły... jak nie przymierzając te jajka, co to ich nie było :evil_lol: (sama się o to prosiłaś :lol:)
Twój mail wyszedł jakby nie było od dogomaniaczki, zatoczył koło i do rodziny dogomaniaków wrócił ;).

Posted

mała łobuzica ma nowe imie dorcia, panowie w domu się zbuntowali co do zmyłki hmm... jest niezłą łobuzicą, rozrabia, zadomowiła się na dobre, nie boi sie kota, to raczej on przed nią ucieka ;-) starsza sunia zaczyna małą akceptować, zresztą ta na bezczela pakuje jej się do łużka i nic sobie nie robi z jej powarkiwania, dużo pożera wiecznie nienażarte stworzonko hehe jest cudowna, bardzo będę za nią tęsknić jak wróce do siebie do domu :-(
nie mogę wysłać fotek bo nie mam tu @ będą po powrocie do domu w łik-end,

Posted

Neris napisał(a):
Chrupek - Naczelna Sekserka Dogomanii....:evil_lol:...

Niezle wykombinowałaś ;)
Swoją drogą Chrupek miała niesamowitego pecha... Oglądała, analizowała zastanawiała się, a mimo to... zrobiła kardynalny błąd. To tak, jak każdy kolejny rząd RP :razz: Każdy laik miałby wszak 50% szans, na prawidłowe rozwikłanie tej zagadki :lol: Dochodzę do niebezpiecznego wniosku, że nie warto się... uczyć, a już na pewno jeśli chodzi o wąską specjalizację, jaką bez wątpienia jest sekserstwo (?) :evil_lol: