Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super - dzięki Hop!

A tak przy okazji: Fifi skumała (nareszcie) godziny spacerków i układ dnia domu :multi:. Wpadki się prawie nie zdarzają :evil_lol:.
Zaczepia Lolka do zabawy, bawi się piłeczką, wlazła nam (tzn. mnie i Lolkowi) do łóżka dziś w nocy :mad:, obszczekuje kolegów i koleżanki na spacerach, pilnuje domu - jednym słowem:

Szukamy domku na cito bo nam się dziewczyna zaczyna przyzwyczajać !!!!

Posted

Przyzwyczajają się do siebie nawzajem:

1. FIFI
2. Lolek
3. Beam6
4. TZ
5. Ryszard
6. Sąsiedzi
7. Znajomi
8. ........................ ([SIZE=2]wpisać wg uznania :evil_lol:)

• 2 weeks later...
Posted

Fifulinda :loveu: szuka domu - co prawda jakoś leniwie Jej to idzie ale szuka nadal :razz: !
Ma nadzieję, że teraz, po szaleństwach świąteczno-sylwestrowych jakiś domek ją wypatrzy :crazyeye:

Posted

Mała :razz:, biedna :cool3: , osamotniona ;) w walce z Ryśkiem (o michę) z Lolkiem (o głaski) z Tymczasowym Panem (o miejsce na kanapie) i Tymczasową Panią (o NIE dawanie tabletek na sr...kę) FIFKA szuka lepszego domu !!!!!!

Fifka czuje się też osamotniona :shake: bo żadna z Ciotek nawet nie zajrzy na wątek ! O!!!

Posted

Sama nie wiem. Przeterminowanie nigdy nam nie szkodziło ale Fifulinda ostatnio leci na proszkach na "lekki stolec". Od dwóch dni jest OK ale Ona nie jadła nigdy (u mnie) mokrego, zawsze suche i gotowane mięcho. Może spróbujemy a jak nie to oddamy dalej - może być ?
Ronja wyślij mi SMS nr tel. do p.Beaty - dostałam pod choinkę nowy aparat i zjadło mi drugie nr telefonów (pomimo skopiowania) a do p. Beaty nie zachował mi sie żaden :( - sama zadzwonię jutro do Niej :)