jayo Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Magdarynka napisał(a):Gratuluję decyzji :happy1: I wcale nie czuję sie winna, że Cię wmiksowałam w tymczas dla Fifi :megagrin: A swoją drogą, to Fifi jest najlepszym przykładem, że te psy są mądrzejsze od nas... Potrafią tak nas zaczarować, ze jakoś dziwnie nagle "wrastają" w naszą kanapę i w nasze życie... I w sumie jayo ma rację... To już epidemia! :evil_lol: I wiecie, juz sobie nie wyobrazamy, ze mogloby byc inaczej :-) I jak nas nie ma chwilke dluzej w domu, to najnormalniej w swiecie tesknimy za nachalnymi ryjami i wywalanymi brzuchami :evil_lol: Quote
ronja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Beam, wszystko przed Tobą - mój Tz zgodził się na czwarty tymczas, potem nie chciał go oddac, a teraz za każdym razem dziekuje moi za podłą Bródzieńkę (ps. za 3 miesiące do naszej rodziny dojdzie 4 pies - 14-letnia sunia z Palucha:)) Quote
OlimpiaK Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Uf, a już sie przestraszyłam że coś nie tak. :shake: W takim razie beam, nie przejmuj się - masz jeszcze czas nas dogonić. :eviltong: Quote
beam6 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Taaaak, kiedyś, za 20 parę lat, jak dożyję i odziedziczę hacjendę Moich Rodziców to będę miała 47 psów i 32 koty - w ogrodzie, przed kominkiem i pod kołdrą :) Dziękujemy Modom za przeniesienie do weselszego działu:multi: A'propos - Fifulinda doszła do wniosku, że do "półrocznicy" za długo trzeba czekać i będzie zapraszała na "ćwierćrocznicę czyli kwartalnicę" 2 marca br.:evil_lol: Quote
Recommended Posts