truskawa144 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [LEFT]Dziś dzwoniły 2 kolejne osoby w sprawie Lusi. Jeden pan ma się dziś zdecydować a jutro ew. zabrać suczkę bo mieszka chyba w Częstochowie (tak wywnioskowałam z rozmowy) więc daleko nie ma. [/LEFT] Quote
fizia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 No proszę, Lusia robi furrorę!! Super! Quote
quasimodo Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Lusieńka taka śliczna i rozbraja swoim wyglądem... Żeby tylko do dobrego domku trafiła - widac że delikatniutka... Quote
truskawa144 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [LEFT]Fiziu dzięki za paczkę - doszła w tym tygodniu:) [/LEFT] Quote
Isabel Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Wszystko wskazuje na to, że Lusia szybciutko znajdzie dom. Trzymam kciuki! A panów dzwoniących to tak dużo nie ma, najczęściej panie, może to dla Lusi dobry znak. Quote
truskawa144 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [LEFT]Na 99% Lusia pojedzie jutro wieczorem do nowego domu! Panów dzwoniących mam jakąś 1/3. Raczej kobiety jednak są za adopcją zwierząt,panowie albo są obojętni albo się za bardzo nie angażują ale akceptują pomysły swoich partnerek. Zdarza się,że to oni wpadają na pomysł adopcji zwierzaka,to jest właśnie ta 1/3:evil_lol: [/LEFT] Quote
Isabel Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 To świetnie! Strasznie się cieszę, że wszystko tak się dobrze układa! Z niecierpliwością czekam jutro na wieści! Quote
fizia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Mam nadzieję, że wszystko się uda!!! Quote
fizia Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 truskawa144 napisał(a):Fiziu dzięki za paczkę - doszła w tym tygodniu:) Cała przyjemność po mojej stronie:) Czy jest coś, co szczególnie by sie przydało i można to posłać czy lepsze pieniążki? Quote
truskawa144 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [LEFT]Wiesz pieniądze zawsze są najlepsze bo możemy za nie kupić np. kilkaset kilo kaszy,wiadomo,że tyle nikt nam nie wyśle. Lub możemy wykastrować za nie jakiegoś pieska (jak tylko skończymy remont boksów kastracje zostaną wznowione). Potrzeba też takich rzeczy jak cement czy pasek wiadomo,że nie jest możliwe wysłanie tego pocztą. Długo by można wymieniać. Wieści o Lusi raczej będę miała dopiero w poniedziałek bo ona jedzie do nowego domu jutro wieczorem. [/LEFT] Quote
fizia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Mam nadzieję, że Lusia juz się grzeje w swoim nowym Domku Quote
truskawa144 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [LEFT]Dokładnie,Lusia mieszka już w nowym domu od prawie 24 godzin!:multi: Same dobre wieści dzisiaj:) [/LEFT] Quote
fizia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Jak cudownie!!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts