Jump to content
Dogomania

Prześliczna, malusieńka, 2-letnia *LUSIA*. ZNALAZŁA DOM!!! :)

Recommended Posts

Posted

[LEFT]Dziś dzwoniły 2 kolejne osoby w sprawie Lusi. Jeden pan ma się dziś zdecydować a jutro ew. zabrać suczkę bo mieszka chyba w Częstochowie (tak wywnioskowałam z rozmowy) więc daleko nie ma.

[/LEFT]

Posted

Wszystko wskazuje na to, że Lusia szybciutko znajdzie dom. Trzymam kciuki!
A panów dzwoniących to tak dużo nie ma, najczęściej panie, może to dla Lusi dobry znak.

Posted

[LEFT]Na 99% Lusia pojedzie jutro wieczorem do nowego domu!

Panów dzwoniących mam jakąś 1/3. Raczej kobiety jednak są za adopcją zwierząt,panowie albo są obojętni albo się za bardzo nie angażują ale akceptują pomysły swoich partnerek. Zdarza się,że to oni wpadają na pomysł adopcji zwierzaka,to jest właśnie ta 1/3:evil_lol:
[/LEFT]

Posted

truskawa144 napisał(a):
Fiziu dzięki za paczkę - doszła w tym tygodniu:)

Cała przyjemność po mojej stronie:)
Czy jest coś, co szczególnie by sie przydało i można to posłać czy lepsze pieniążki?

Posted

[LEFT]Wiesz pieniądze zawsze są najlepsze bo możemy za nie kupić np. kilkaset kilo kaszy,wiadomo,że tyle nikt nam nie wyśle. Lub możemy wykastrować za nie jakiegoś pieska (jak tylko skończymy remont boksów kastracje zostaną wznowione). Potrzeba też takich rzeczy jak cement czy pasek wiadomo,że nie jest możliwe wysłanie tego pocztą. Długo by można wymieniać.

Wieści o Lusi raczej będę miała dopiero w poniedziałek bo ona jedzie do nowego domu jutro wieczorem.
[/LEFT]