Jump to content
Dogomania

8-miesięczne szkieleciki...już w domu!!!!:))))

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja z uporem maniaka zapytam - czy psiaki sa szczepione?
I skad wiadomo, ze maja po 8 miesiecy?

Mamy pare domow dla mlodych psow, ale chce wiedziec, co mowic. Zanim psy pojda do adopcji, dobrze, zeby mialy DT...

Posted

Narazie przebywaja w schronisku pod opieka troskliwych wolontariuszy i pracownikow...jednak dalej sa bardzo chudziutkie:(Mysle,ze sa zaszczepione ale najlepiej gdybys napisala PW z zapytaniem do Mysi,bo ona sie nimi glownie zajmuje i duzo o nich wie;)

Posted

jayo napisał(a):
A ja z uporem maniaka zapytam - czy psiaki sa szczepione?
I skad wiadomo, ze maja po 8 miesiecy?

Mamy pare domow dla mlodych psow, ale chce wiedziec, co mowic. Zanim psy pojda do adopcji, dobrze, zeby mialy DT...

No więc tak, te maluszki były zabrane z naszego schroniska jako 6 tygodniowe szczeniaki, wtedy były odrobaczone i zaszczepione Nobivacem Puppy, po jakiś 3-4 tygodniach włascicielka przyszła z nimi na drugie szczepienie Duramune Max 5, wtedy ze szczeniaków były piękne pulpeciki.... Potem coś musiało się stać (z tego co mi wiadomo, podobno umarł mąż tej kobiety), no i zaczeła się tragedia w tym domu :shake: Teraz jak do nas wróciły to z obliczeń wynika, że mają jakieś 8 m-cy, zostały tez jeszcze raz odrobaczone. Wkrótce zostaną zaszczepione na wściekliznę.....

Posted

Mysia_ napisał(a):
No więc tak, te maluszki były zabrane z naszego schroniska jako 6 tygodniowe szczeniaki, wtedy były odrobaczone i zaszczepione Nobivacem Puppy, po jakiś 3-4 tygodniach włascicielka przyszła z nimi na drugie szczepienie Duramune Max 5, wtedy ze szczeniaków były piękne pulpeciki.... Potem coś musiało się stać (z tego co mi wiadomo, podobno umarł mąż tej kobiety), no i zaczeła się tragedia w tym domu :shake: Teraz jak do nas wróciły to z obliczeń wynika, że mają jakieś 8 m-cy, zostały tez jeszcze raz odrobaczone. Wkrótce zostaną zaszczepione na wściekliznę.....

Dzieki za info, analizujemy stan zwierza i chetnych domow.

Posted

halbina napisał(a):
:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( u nas takie bidulki... krzywice mają?...

naszczęscie nie, tylko przez tą chudośc tak wyglądały... Teraz naszczęscie wygladają lepiej, jak bede miała chwilkę to porobię foty ;)

Posted

ewu napisał(a):
Mysiu a jak tam u nich z jedzeniem? Może trzeba coś podrzucić?bo tak mi się wydaję,że te puszeczki to już mogą być zjedzone...

naszczęscie jedzonko dla nich mamy :cool3: Ostatnio sporo dostaliśmy ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
naszczęscie jedzonko dla nich mamy :cool3: Ostatnio sporo dostaliśmy ;)

e no to super:) ale ja dalej jestem chętna więc jeśli tylko zapas się skończy to podrzucę świeżutkie:)