Figa Bez Maku Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Kozaku ..gdzie twój domek wymarzony? kiedy przyjdą po Ciebie? Z której strony? Jak długo Kozak musi czekać? na życie , na dom , na człowieka? Quote
Figa Bez Maku Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='haank']Hej Kozak, coś tu za spokojnie :shake:...[/quote] A co haank ma być jak na wojnie?:diabloti: Kozak przecie jest dusza [COLOR=Red]pokojowa[/COLOR]:cool1: choć na razie w schronie się chowa Quote
Yorija Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Może by jakies srodki przymusu zastosować? Na ludziach jakiś? wiecie - ja chyba zrobie sobie taki tekturowy transparencik ze zdjęciem Kozaka i jakimś smutnym tekstem - byle krótkim dość - bo ludzie to chyba jakieś analfabety - jak coś ma więcej niż trzy zdania to już nie czytają - i będę chodzić od mieszkania do mieszkania. Jak mi ktoś na odczepnego jakieś pieniądze da albo co to przynajmniej będę miała dla jakiegoś psiaka. Ech... - jeszcze z gnatem albo z czym chodzić i ludzi straszyć... Quote
Figa Bez Maku Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ale się wątek rozwija wiesz co Ci powiem Yorija?:cool1: Zamiast z gnatem czy z granatem pochodzisz z ciotka Figą i będziesz mówić:" amigo..:cool1: albo przygarniesz Kozaka:eviltong: albo zamiast psiaka ta oto tutaj kobita strasznej Ci biedy napyta bo łazić za Tobą będzie:diabloti: i wszędzie dosłownie wszędzie będzie Ci złe serce wytykać:shake: Quote
Yorija Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Nowe allegro [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=362890162"][B][COLOR=#2040ab]http://allegro.pl/show_item.php?item=362890162[/COLOR][/B][/URL] gdyby ktoś dał radę porobić ogłoszenia na innych portalach jeszcze będzie mu "Kozioł" niezmiernie wdzięczny - a ja stawiam kolację albo deser jak się z takiego ogłoszenia dom znajdzie dla niego :-) Quote
agata51 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Przygarnij Kozaka, człowieku! Cud-wyżła w sile wieku, co z wieku czerpie siłę. Z tej siły - się nie mylę - zaczerpniesz jak ze studni, aż w piersiach ci zadudni. Człowieku, nie bądź głąb - spójrz w wyżła duszy głąb. Figa Bez Maku, brakowało mi ciebie. Quote
agata51 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Do gory, do gory, a tam ciemne chmury. Z Obornik Kozaczek jeszcze wyzej skacze. Quote
Figa Bez Maku Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 O zacna cioteczko Agato:loveu: Twe rymy podobne do kwiatów:eviltong: podrzucajmy w górę Kozaka:multi: bo dusza w nim nie byle jaka:cool1: Pies stateczny, piękny, dojrzały:cool3: oby go czyjeś oczy dojrzały;) Quote
Yorija Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='haank']No to podrzucam !!! hopaj[/quote] Weź Kozaka do siebie - będę Was odwiedzała. Quote
Figa Bez Maku Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 A ciotka Figa tak powie: daj szansę Kozakowi:eviltong: starszy psina stateczny jest bardziej;) szczenięce figle ma już nieco w pogardzie:cool1: a charakter prawy, sprawdzony:loveu: i zalety ma z każdej strony:multi: Quote
Hala Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 nie ma sie co oszykiwać..watek Kozaka idzie tak kiepsko jak jego allegro :cool3: Quote
Figa Bez Maku Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 A sroga cioteczka Hala:loveu: naszych wysiłków nie pochwala:shake: za mało się ciotki staramy:oops: poprawmy się drogie damy:cool3: Quote
Yorija Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Hala']nie ma sie co oszykiwać..watek Kozaka idzie tak kiepsko jak jego allegro :cool3:[/quote] Ta to potrafi pocieszyć... Quote
haank Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Hopaj Kozak !! i niech ktoś wreszcie zapała do Ciebie miłością :loveu: Quote
Yorija Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 A jak nie zapała :-( Chcialam zadzwonić do Oli - spytać co u niego. Ale się boję. A jak powie, że już za późno? Hala, Hakita - kto jedzie do schronu? Dajcie znać, zróbcie jakieś fotki. Ostatnio jak byłyście to jakis chydy był. Zrobiono mu badania i coś wątroba byłą podwyższona. Może trzeba znów powtórzyć badania? Quote
Panca Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Yorija,jak piszesz takie posty to az serce mi sie sciska i lzy plyna do oczu..ja Cie prosze! Quote
Yorija Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Panca']dokladam sie do badan jak trzeba[/quote] Ma nie być trzeba!!! Nic mu nie jest - ja marudzęi czarno maluję Skąd się kurcze biorą domy dla takich wyżłowatych. Quote
haank Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Wisełkę trzeba tu ściągnąć ... i ogłoszonko w metrze :) .... Telefony może się wtedy rozdzwonią jak w przypadku Nochala !! Quote
Yorija Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 [quote name='haank']Wisełkę trzeba tu ściągnąć ... i ogłoszonko w metrze :) .... Telefony może się wtedy rozdzwonią jak w przypadku Nochala !![/quote] Pytałam tam na wątku jak do Metra dać ogłoszenie. Quote
Recommended Posts