Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hasia BYĆ MOŻE ma szansę na dom w Olsztynie, ale to nic pewnego, Państwo się do mnie nie odezwali (może nie mają internetu w domu, a może im się popsuł-poczekam).
Byłby to dom z ogrodem, u Państwa ok. czterdziestki, oby dwoje pracują w domu i są poinformowani o zapędach do ucieczek Hasi, zapewniali mnie, że ich teren jest ogrodzony,a suka nie byłaby w ogrodzie sama.
Mieli przez 14 lat jamnika szorstkowłosego.

Posted

hhmmm.... w Olsztynie, to moje okolice może miałabym okazje poznać gdzieś tą ślicznotke :multi:No ale nie zapeszam, trzymam :thumbs::thumbs::thumbs: bardzo mocno:p

Posted

Witam..
Napisała do mnie dziewczyna, która jest zainteresowana tą sunią mix husky, bardzo sie jej spodobala ta suczka. Dziewczyna chce wiedzieć cos wiecej o tej suczki, moglibyście cos napisac? Czy ta sunia nadal czeka na dom??

Pozdrawiam

Posted

Doda_ napisał(a):
Witam..
Napisała do mnie dziewczyna, która jest zainteresowana tą sunią mix husky, bardzo sie jej spodobala ta suczka. Dziewczyna chce wiedzieć cos wiecej o tej suczki, moglibyście cos napisac? Czy ta sunia nadal czeka na dom??

Pozdrawiam

Wszystko o niej jest napisane na wątku, a suką są zainteresowane dwie rodziny, z tym, że jedna się do mnie nie odzywa, więc chyba zrezygnowali. W razie, gdyby druga rodzina się wycofała, dam znać.

Posted

Martens napisał(a):
Czemu u Hasi taka cisza? Może pojechała do nowego domku?

Nie, nie pojechała, ale.. ;) Poniedziałek się już zbliża.. ;)
I nie będzie to ani Sosnowiec, ani Olsztyn, ani inne miasta.. Tylko coś całkiem blisko mnie.. Ups! Wygadałam się !

I żeby się wszystko udało..

Posted

Rybc!a napisał(a):
Nie, nie pojechała, ale.. ;) Poniedziałek się już zbliża.. ;)
I nie będzie to ani Sosnowiec, ani Olsztyn, ani inne miasta.. Tylko coś całkiem blisko mnie.. Ups! Wygadałam się !

I żeby się wszystko udało..

Nie mow 'ani sosnowiec' bo napewno peisek nie znajdzie domu kolo ciebie. dla niej najwazniejsze jest milosc, cieply domek, kochani ludzie a nie odleglosc.

Posted

Doda_ napisał(a):
Nie mow 'ani sosnowiec' bo napewno peisek nie znajdzie domu kolo ciebie. dla niej najwazniejsze jest milosc, cieply domek, kochani ludzie a nie odleglosc.

Skąd ta pewność? Dziwisz mi się, że nie pozwoliłam na adopcję do rodziny z Sosnowca? Twoim zdaniem byli odpowiedni ?

Acha: i żeby było pewne: pies będzie blisko mnie.