Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozdzwonili sie chetni po biała na 99% najwiekszy z miotu grubas tez bedzie miał dom. Tak wiec u Pulsari zostana dwa lapkowaty z dziwnym charakterem i Pikolino z super charakterem.

Posted

To my się dołączamy. Właśnie taki kochany psiak z dziwna łapka pojechal z Ostródy do Katowic do specjalisty! Trzymamy co mamy za psiaka! Skoro mu to nie przeszkadza w życiu to innym żyjącym z nim tez nie powino przeszkadzać :)

Posted

Ja osobiście brałem udział w transporcie Moriska do nowego domku DT :lol: I trafiłem tutaj , bo ktoś wrócił linka do jego wątku ;) Mam małego pomysła ;)
Zagadajcie na PW do MalgosMalgos , ona mieszka w Berlinie i ma kontakty na fundacje w Niemczech :lol: Cisex powołaj się na mnie , że mnie znasz :loveu:
Zresztą ja jej też napomknę o szczeniaku :lol:

Posted

Zauważcie, ze coraz częściej przychodzą na świat szczeniaczki właśnie z takimi i innymi wadami genetycznymi, mam nadzieję że znajdzie się też pomoc dla maleństwa, tak jak w przypadku Moriska, a chyba im wcześniej tym lepiej......trzymam mocno kciuki!

Posted

baffi2 napisał(a):
Czy on będzie w przyszłości duży czy mały? :)

Chyba średni ale nie znamy jego rodziców trudna powiedziec, jest najmniejszy z całego rodzeństwa jego brat jest 2x wiekszy od niego.

Posted

no to coś się ruszy!:multi:wiem to i czuję:evil_lol::eviltong::multi:
takie pieski z wadami genetycznymi zazwyczaj są najmniejsze z miotu: przykładem jest Migotka,:loveu: którą adoptowała Maupa4-bez oczu z wodogłowiem