Aleksandra Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Dominiko, faktycznie Pasja i Arika są do siebie BARDZO podobne! :D Quote
whippetka Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Ariczka śliczna panienka... widać, że mały diabełek! :lol: Nie moge sie doczekac, kiedy ją poznam :D . Kasia, Iwona, wysyłałam już 2 razy, ale e-meil mi wraca.. nie wiem dlaczego :( Quote
Arika_Dominika Posted April 13, 2004 Author Posted April 13, 2004 Aleksandra No oczywiście, ze sa podobne :lol: Powiedz coś więcej o łapkach Pasji, dlaczego ją bolą??? whippetka Widać, że jest diabełkiem???? :evilbat: :lol: A ja myślałam, ze to tylko słychac, widac i czuc jak sie z nią przebywa, a to jeszcze widac na zdjęciach!!!!! :-? :D :P :) Poznasz ją napewno niedługo :) Diana14 Kolejne fotki doszły do ciebie czy nie?? :-? Jeśli nie to wyśle jeszcze raz :) _____________ Dominisia i moja charcica polska Ariczka :D gg: 2560415 Quote
anetta Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Ja tez nie dostalam filmu... :( Arika jest pieka :iloveyou: :evillaug: Quote
Arika_Dominika Posted April 13, 2004 Author Posted April 13, 2004 Arika jest pieka :iloveyou: :evillaug: Dzięki :) Aricia przesyła buziaki i ja tez :calus: _____________ Dominisia i moja charcica polska Ariczka :bluepaw: :kciuki: gg: 2560415 Quote
Katerinas Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Kasia, Iwona,wysyłałam już 2 razy, ale e-meil mi wraca.. nie wiem dlaczego :( :hmmmm: a może spróbuj na [email protected] lub [email protected] jak nie przejdzie ... to trudno :( może załączmik jest za duży :( Quote
whippetka Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 ok, sprubuje jescze na te meiele... jak nie dojdzie... trudno :( Do Mrówki doszło, wiec powinno byc oki z rozmiarem :) Quote
Diana14 Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Tilia matrix....Dziękuję bardzo, Diana14 juz wstawia resztę zdjęć . Miło, ze wam się podoba :D :D Pasja jest taka jak Aricia :) Zdjecia dostałam ale wkleję jutro dopiero.... Całuski Diana P.S.Byłam w związku do 21 .........duuużo roboty.padam z nóg a jutro szkoła....buuu Quote
Agga Posted April 13, 2004 Posted April 13, 2004 Whipp ja ci już mówiłąm jak się ciesze że masz swoje maleństwo :D Quote
whippetka Posted April 14, 2004 Posted April 14, 2004 Whipp ja ci już mówiłąm jak się ciesze że masz swoje maleństwo :D Wiem, wiem :lol: To teraz musimy sie umowic na spacerek z Sarą i Naomi? :wink: Quote
Arika_Dominika Posted April 16, 2004 Author Posted April 16, 2004 Moi kochani :D Coś strasznego... :( 3 dni nie siedziałam przy komputerze!!!!!!aaaaa :evil: :cry: :( :o Ale już jestem :) Diana14 Bardzo dziękuję i czekamy na fotki Arici !!! :) whippetka Jaktam Naomi?? Rośnie?? Duzo je?? Wychodzi juz śmielej na dwór, czy szaleje po ogrodzie :D? _____________ Dominisia i moja charcica polska Ariczka :great: :bluepaw: gg: 2560415 Quote
Arika_Dominika Posted April 17, 2004 Author Posted April 17, 2004 whippetka Dostałam od Ciebie jeszcze raz fotki Naomi na świeżym powietrzu + jeden filmik :) Otworzył mi się nareście ten filmik!!!!!!!! Jest suuuuuper :) Jak Naomi szaleje po ogródku, hihi :lol: Fotki mówie jeszcze raz są wspaniałe!!! :P _____________ Dominisia i moja charcica polska Ariczka :great: :bluepaw: gg: 2560415 Quote
Arika_Dominika Posted April 29, 2004 Author Posted April 29, 2004 UWAGA, UWAGA!!!! whippetka, ma swoją stronę!!!! : http://naomi.whippet.w.interia.pl/ Whippetka prosi o wpisywanie się w księdze gości :) Jeszcze kilka rzeczy na jej stronie i gotowa!! :D :lol: :hand: Quote
Recommended Posts